5 найкращих сюжетних ліній NXT 2023 року (і 5 найгірших)

З трьох брендів WWE фанати вважають, що NXT має найкращі сюжетні лінії. Будь то хтось, хто прагне чемпіонського золота, чи пара колишніх друзів, які вчепилися одне одному в горлянку, біло-золотий бренд зазвичай є безпрограшним варіантом для створення захоплюючих сюжетів за участю різноманітного складу персонажів. Однак зверніть увагу на слово "зазвичай". Це означає, що, як і в кожному реслінг-шоу, не всі ракурси NXT відповідають однаковим стандартам. Були й такі, які в кращому випадку можна вважати посередніми, а в гіршому - жахливими, і NXT цього року мав свою справедливу частку таких.

10 Найгірший: Продовження присутності Братів Крід

27 червня Брати Крід програли матч, з умовою, що програвші покидають NXT, проти Даяд після того, як член Скізму в масці (натякаючи на те, що це лідер Джо Гейсі, але не згадуючи його як такого) завдав Джуліусу удар головою. Але через кілька тижнів було показано, що інша пара учасників у масках поводиться досить дивно, і виявилося, що це не хто інший, як Джуліус і Брут! Здавалося, що ця втрата мала стати кроком на шляху до виклику Diamond Mine в основний ростер, але все ж таки, це рішення прийняло незрозумілий поворот. Чи не повинні Кріди дійсно піти з NXT? Що сталося з дотриманням умов?

9 Найкращий: Останній забіг Претті Дедлі

Останні дні Претті Дедлі в NXT були незабутніми, адже вони довели, що є чимось більшим, ніж просто мамчиними модниками, чиє марнославство тільки й чекає, щоб його лопнути, як повітряну кульку. Вирішивши повернути собі командні титули NXT, вони пройшли через ринг, спочатку намагаючись домовитися з Галлами, але зазнали невдачі. Тоді вони націлилися на сім'ю Д'Анджело у ворожнечі, яка показала їх більш жорстоку сторону. І це призвело до вибухового фіналу - в буквальному сенсі, коли вони програли матч і, здавалося б, були скинуті в океан (насправді це був виклик в основу).

8 Найгірший: Депресія Ноама Дара

На папері Ноам Дар повинен бути одним з найкращих хілів у цьому бізнесі. Окрім технічної майстерності в реслінгу, він також має чудовий зовнішній вигляд, який кричить "надзвичайно нестерпний пустодзвін, якого всі ненавидять" та "жалюгідний троль, якому потрібно дати по пиці". І це призвело до трьох рейнів Кубком Спадщини. Але між другим і третім рейном він поводився дуже дивно. Після того, як Оро Менса програв кубок Натану Фрейзеру, він впав у "депресію", відмовляючись вставати з інвалідного візка, поки йому не повернуть трофей, який, як він вважав, належить йому по праву. І треба віддати належне, кубок йому таки повернули, але багато хто не забуде, наскільки це було потворно.

7 Найкращий: Бріггс проти Дженсена

Джош Бріггс і Брукс Дженсен - одні з найтриваліших команд NXT, а їхня група з Феллоном Хенлі була однією з найпопулярніших в новітній історії бренду. Але на початку 2023 року цей союз ледь не загинув через одну жінку: Кіана Джеймс, яка намагалася спокусити Дженсена, щоб Хенлі зміг продати їхній бар. Дженсен повністю все заперечував, і це призвело до емоційної сварки на Весняній Ломці, де Дженсен програв і був відкинутий Джеймсом, але прощений Бріггсом і Хенлі. Справжня сім'я.

6 Найгірший: Роксана Перес втрачає свідомість і не впевнена в собі

На Roadblock Роксана Перес і Мейко Сатомура боролися за титул чемпіонки NXT. У головному бою перемогу здобула Роксоланка, але саме те, що сталося після цього, змусило поставити на цю позицію. Незабаром після фінального гонга Перес раптово знепритомніла, і її довелося виносити з арени на ношах. Тоді поповзли чутки про можливий перевід в основу, і навіть були заяви про те, що вона отримала травму - але потім вона дивом повернулася вчасно до Stand and Deliver. Тож навіщо весь цей галас? Це лише заважало жіночому дивізіону, оскільки існувала велика невизначеність щодо стану титулу та Перес.

5 Найкращий: Тоні ДʼАнджело і Стекс проти Галлус

До 2023 року колись ненависний король мафії Тоні Д'Анджело та Стекс стали улюбленцями фанатів завдяки своєму чарівному шарму, і нарешті досягли свого піку в блискучій сутичці з тодішніми командними чемпіонами "Галлус". Десь навесні Д'Анджело раптово "заарештували" за якийсь злочин. Виявилося, що Галлус стояли за цим планом, намагаючись запобігти проведенню титульного матчу, і Стекс провернув зворушливий і приголомшливий план, щоб звільнити Тоні. Особливою родзинкою стало святкування возʼєднання, де Галлус спробували зірвати дійство і були за це покарані.

4 Найгірший: Поховання Кори Джейд Даною Брук

Кора Джейд має бути однією з найбільш швидкозростаючих зірок WWE - їй лише 22 роки, а вона здатна генерувати справжній запал відтоді, як шокуюче зрадила Роксану Перес на Великому Українському Дебоші 2022 року. На жаль, нещодавній конфлікт з Даною Брук не пішов їй на користь. Брук намагалася заново відкрити себе в NXT, навіть створивши партнерство з Келані Джордан, але Джейд сильно постраждала від результатів їхніх двох поєдинків: лікарська зупинка в першому, а потім поразка в поєдинку з палицею кендо. Тепер вона, здається, натякнула на те, що залишає бренд, але куди?

3 Найкращий: Джиджи Долін проти Джейсі Джейн

Любіть їх чи ненавидьте, Toxic Attraction були основою епохи NXT 2.0. Менді Роуз, Джейсі Джейн та Джіджі Долін досконало зіграли домінантних хілів, і зв'язок між ними був таким, що не міг розірвати жоден фейс. Але якщо щось і могло розірвати цей зв'язок, то це шокуюче звільнення Роуз невдовзі після "Дедлайну". Джейн і Долін просто не могли співіснувати без свого лідера, і хоча вони неодноразово заперечували це, кінець здавався неминучим, і Джейн натиснула на курок після "Помсти". Це був початок війни, яку Долін врешті-решт виграла.

2 Найгірший: Чемпіонський рейн Інді Хартвелл

Повертаючись до теми Роксани Перес, її боротьба за титул закінчилася найгіршим чином, який тільки можна собі уявити - і наслідки були настільки ж жахливими, що з ними неможливо було впоратися. На "Stand and Deliver" Інді Хартвелл, одна з найтриваліших учасниць NXT, нарешті здобула титул чемпіонки - з допомогою свого "чоловіка" Декстера Люміса, що одразу ж викликало порівняння з Джеймсом Еллсвортом, який допоміг Кармеллі виграти перший жіночий матч "Гривня в Банці". Через два захисти Хартвелл залишила титул після того, як травмувала ногу в останньому поєдинку. Це був паскудний кінець настільки ж паскудного рейну.

1 Найкращий: Брон Брейккер проти Кармело Хейса

Нестримна сила проти нерухомого об'єкта - це ідеально описує протистояння Брона Брейккера та Кармело Хесза на "Stand and Deliver". Брон був домінуючим чемпіоном NXT - сильний, незламний та імпозантний. І тут з'явився Мело - впевнений у собі і непереборний. Протягом усього поєдинку колись зарозумілий і неприємний претендент несподівано скинув свою зарозумілість і почав представляти себе як гідного суперника, і це, мабуть, додало більше гламуру матчу, ніж якби він був заснований на злобі. Навіть шокуючий хілтерн Брона після втрати титулу був феноменальним, оскільки продемонстрував, як багато для нього означало чемпіонство.

Автор: Andre Castillo

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається