5 секретів трансформації з найманого працівника у підприємця

Щоб стати успішним підприємцем, недостатньо ідей та зв'язків. Для стрибка з розміреного способу життя найманого працівника у бурхливий непередбачуваний світ підприємництва знадобиться чимало специфічних навичок. Нижче п'ять підказок, які полегшать вашу ініціацію у бізнесменів.

Обов’язково підпишітся на наш телеграм-канал щоб не пропустити важливі оновлення та завжди першими отримувати нові ідеї для швидкого та простого заробітку!

1️⃣ Вчіться говорити «Ні»

Як співробітник великої компанії, ви, швидше за все, звикли відповідати «Так» на всі запити, які надходили до вас на стіл.

Однак такий підхід у бізнесі вас далеко не заведе. Для початківців з божевільним графіком згоду все і виконання всього просто неможливо. Але що ще важливіше, будучи підприємцем, ви повинні встановлювати цілі, а не просто дотримуватись бажань інших. Звикайте говорити "ні" всьому, крім ваших власних пріоритетів.

2️⃣ Приготуйте голову відразу для двох капелюхів

Коли ви самі за себе, вам доведеться керуватися кількома ролями одночасно - година на техпідтримку, годину на маркетинг, ще бухгалтерія і навіть прибирання. У цій реальності ви не можете дозволити собі мати его. Перш ніж податись у бізнесмени, запитайте себе, чи готові ви носити разом усі ці «капелюхи», у тому числі й не найгламурніші.

3️⃣ Змиріться із власною соціальною ізоляцією

Перші кілька тижнів віч-на-віч з собою можуть бути шоком, особливо якщо ви працюєте вдома. Робіть все, щоб перемогти соціальну ізоляцію. Спілкуйтеся з колишніми колегами. Працюйте по кілька годин із кав'ярні за рогом. Облаштуйтеся в коворкінгу або ходіть на галузеві тусовки.

4️⃣ Дотримуйтесь розкладу

Ваш бізнес дуже автономний? У вас немає графіка, тому що ви будуєте стартап із нуля? Якщо ви вирішили працювати на себе, намагайтеся, щоб графік все-таки був, і дотримуйтесь його по-максимуму.

Бути відповідальним, значить не обідати чи робити п'ятихвилинні перерви те що, щоб розім'ятися. А наявність приблизного розкладу допоможе вам залишатися дисциплінованим і продуктивним.

5️⃣ Створіть підприємницький фонд

Хоча успіх як підприємця часто зводиться до мислення, є також кілька практичних умов. Одне слово, це гроші. Більше жодних чеків щомісяця — тепер ви вгадуватимете, коли вони у вас з'являться. Якщо це можливо, перш ніж йти з роботи в бізнес, 3-6 місяців відкладайте гроші із зарплати у ваш власний підприємницький фонд. Наявність фінансової подушки допоможе вам сфокусуватися на ділі замість того, щоб турбуватися про несплачені рахунки.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

782.3KПрочитань
11Автори
600Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається