Зараз, у 2024 році, існує низка різноманітних можливостей заробітку в онлайні. Вибір конкретного способу залежить від ваших навичок, інтересів та ресурсів, доступних у вашому розпорядженні.

Важливо не слухати інших, вибирати те, що вам подобається і те, що вам по душі. Якщо ви хочете стригти та працювати барбером - стрижіть. Якщо ваше покликання - товарний бізнес, займайтеся ним. Якщо вас тягне до створення власного контенту на YouTube, не зупиняйтеся - знімайте. На початку нового шляху ви майже завжди почуєте осуд від інших людей, навіть від ваших близьких, але це може бути також мотивацією. Людина, яка вже досягла чогось, ніколи не осудить вас за ваші починання, адже вона розуміє, що це частина вашого шляху.

У кожного своє покликання - для когось стрижка волосся є справою життя, і вони відкривають свій власний барбершоп, при цьому успішно заробляють. Але для іншого це може здатися безперспективною роботою, обслуговуючим персоналом. Тому важливо слухати лише себе і вибирати свій власний шлях.

5 способів як заробити гроші в інтернеті?


Один з найлегших варіантів для новачків - це товарний бізнес. Тим, хто вважає, що ринок насичений, я завжди відповім: завжди можна знайти актуальні способи продажу та товари. Товарний бізнес є постійно розвиваючимся ринком, і його можна реалізувати різними методами.

Ви можете фізично купувати товар оптом і продавати його в роздріб, працювати по дропшипінгу (коли постачальник відправляє товар відразу на вашого клієнта), привозити товар з-за кордону, працювати вузько в одній ніші або ж продавати багато різних трендових товарів. Тут є безліч платформ для продажу, таких як OLX, Prom, Розетка та інші.

Для продажу звичайно використовують і соц. мережі як Instagram, Facebook, Telegram, Viber, і все це можна робити навіть дистанційно. Наприклад, я зараз живу в Києві, а мій офіс по товарці знаходиться в Одессі і приносить мені прибуток.

Якщо ви більш творча людина, то можете створити сторінку в Telegram або Instagram, знімати відео в TikTok або на YouTube, тим самим переганяючи трафік на свій товар безкоштовно. Також ви можете вивчити механізм роботи з OLX і продавати свої товари без створення контенту, або навчитись правильно налаштовувати таргетовану рекламу і продавати трендові товари через односторінкові сайти.

Заробіток на телеграм каналах


Другий спосіб заробітку в 2024 році - це Telegram-канали. У моїх Telegram-каналах в сумі аудиторії більше 8 000 підписників. Для початку розповім про методи їх монетизації.

Перший основний метод - це продаж реклами в вашому іменному каналі. Я продавав рекламу по $100-150 за один допис на 48 годин. Однак, я відкидав 98% пропозицій, оскільки реклама не відповідала моїм інтересам або не відображала мій власний бренд, якщо вам байдуже, можете брати багато реклами, але ж це може вплинути на вашу аудиторію.

Другий метод монетизації Telegram-каналу - це продаж власних товарів. Знов таки, товарку ніхто не відміняв:)

Третій метод - це продаж власних продуктів або послуг. Якщо ви наприклад ведете ютуб, ви можете ділитися своїв досвідом по товарці, і потім через свій Telegram-канал продавати навчання або консультації.

Розвивати Telegram-канал можна у різних напрямках. Вибирайте тематику каналу - це може бути новини, фінанси, розважальний контент або будь-яка інша рубрика. Потім оберіть метод просування, який підходить вам найбільше. Можна використовувати рекламу в інших Telegram-каналах, переганяти аудиторію з TikTok або YouTube, або платити за перегон трафіку з інших джерел.

Варіантів розвитку та заробітку багато, тому кожен може знайти щось для себе.

Заробіток на крипті


Третій спосіб заробітку - це крипта. Хочу відразу сказати, що саме активності та інвестиції, а не трейдинг. Багато людей мають зіпсоване враження про крипту через багатьох темних фігур і інфоциганів. Але дійсно, тут можна заробляти.

Ось мій власний кейс: за один рік інвестування я отримав 40% прибутку. Але варто розуміти, що мені в цьому допомагали друзі, які 24/7 живуть в крипті і на ринку вже більше чотирьох років.

Основні методи заробітку - це ретродропи, аірдропи, тапалки та інвестиції. Але ця тема дуже довга, тож якщо вам цікаво себе спробувати у крипті почніть вивчати цю тему з основ та як мінімум слідкуйте за новинами щоб не пропустити важливих крипто подій на яких вже можна починати заробляти.

Про такі аірдропи та роздачі я розповідаю на своєму каналі - приєднуйтесь.

Заробіток на Youtube


Четвертий актуальний спосіб заробітку - це YouTube. Ні для кого не секрет, що на YouTube можна заробляти хороші гроші, але чи про всі методи заробітку ви знаєте? Давайте розповімо про кожен по порядку.

Перший і класичний метод - це вибрати якусь тематику і просто знімати цікавий контент. Зараз україномовний контент шалено набирає популярність, а безліч ніш залишаються вільними. Все, що вам потрібно для зйомок - це штатив, кільцева лампа і телефон.

Як правильно монетизувати цей варіант зйомки? Відразу скажу, що на монетизацію YouTube покладатись не варто, бо платять там мізерно. Але ви можете вставляти рекламні інтеграції в свої відео, продавати свої товари або послуги, і прокачувати інші соцмережі.

Другий метод - це знімати на американський YouTube. Ви викладаєте відео на всесвітню аудиторію і при цьому можете навіть не знати англійської та не знімати своє лице. У цьому методі ви будете цілитись саме на монетизацію YouTube, бо на американському YouTube платять в рази більше.

Третій метод - це YouTube Shorts. Все максимально схоже з американським YouTube, але ви маєте створювати короткі відео. Тут також є безліч безкоштовної інформації на рахунок цього виду заробітку.

На YouTube ви повинні обрати одну тематику і один вид відео. Якщо ви хочете знімати українською на тематику заробітку, то у вас не повинно бути англомовних відео. Якщо ви хочете знімати YouTube шортси, то повинні знімати лише шортси без довгих відео.

Вміння та навчки


Заробіток на основі вмінь та навичок є п'ятим способом, про який я хочу розповісти. Це може бути монтаж, дизайн або знання в іншій актуальній темі.

Наприклад, за доволі невеликий монтаж роликів мені платили приблизно $120-170. Також регулярно людям потрібні прев'ю для роликів за які платять по 300-700грн . Таких прикладів є багато. Головне - обрати одне вміння і прокачати його на високий рівень.

Навчитись монтувати зараз настільки легко, як ніколи раніше. У вас є безліч безкоштовних відеоуроків. Коли ви вийдете на високий рівень і зможете монтувати відео для YouTube, TikTok, Instagram Reels, Stories та дописів, ви можете викладати свої власні навчальні уроки.

Цей спосіб заробітку не базується лише на монтажі. Ви можете опанувати будь-яку іншу справу, прокачати її і навіть створити власні навчальні курси. Важливо розуміти, що спочатку ви вчитесь і робите щось безкоштовно, набираєтеся досвіду, а потім вже ставите відповідний цінник, який відповідає вашому рівню.

І ще раз повторюю, не варто гнатися за легкими способами заробітку. Краще оберіть нішу і максимально прокачайте її.

Мій телеграм по крипто тематиці.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Гід з фінансів
Гід з фінансів@finance_guide

1.8KПрочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 1 червня

Більше від автора

  • 8 способів заробітку в інтернеті вдома у 2024 році

    У сучасному світі все більше людей мріють про можливість заробляти гроші, не покидаючи свій дім. Особливо це стосується молодого покоління, яке активно використовує Інтернет для реалізації своїх амбіцій.

    Теми цього довгочиту:

    Онлайн Заробіток
  • Як заробити на криптовалюті в 2024?

    Сьогодні ми поговоримо про заробіток на криптовалюті, дізнаємося про різні методи, які дозволяють отримувати прибуток у світі цифрових активів. Криптовалюта стала невід'ємною частиною сучасної фінансової системи, і заробіток на ній стає все популярнішим

    Теми цього довгочиту:

    Онлайн Заробіток

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається