Як заробити на криптовалюті в 2024?

Сьогодні ми поговоримо про 7 способів заробітку на криптовалюті. Без фото та коротенько, щоб не гаяти свій та ваш час. А більше про крипту у мене на каналі.

Криптовалюта стала невід'ємною частиною сучасної фінансової системи, і заробіток на ній стає все популярнішим і доступнішим для широкого кола людей.

Інвестиції

Перший спосіб, інвестиції. Це коли замість кави ти вирішив відкласти 100 грн на AUDI Q8 2020 року)))

Інвестиції бувають довгострокові, середньострокові та спекуляції. Якщо коротко, то довгострокові - це коли ви не лізете до своїх криптоактивів декілька років, середньострокові тривають від декількох місяців до року. А спекуляції - це коли зранку купив монету, ввечері зафіксував і не розумієш, як можна ходити на звичайну роботу, якщо є крипта.

Цей спосіб заробітку ідеально підійде людям, які паралельно мають основну роботу, тому що багато часу він не потребує, але варто мати депозит хоча б 3-5 тисяч доларів, тому що вклавши 5,000 в перспективі ви можете отримати п'ять іксів, а це 25,000 доларів. А якщо вкладете 100 доларів і отримаєте тих самих п'ять іксів, то життя особо не поміняється. Особисто я обрав цей метод, тому що інвестиції не потребують багато часу і мій депозит складає 3,000 доларів.

Стейкінг

Другий спосіб заробітку - це стейкінг. Це працює, як депозит у банку, але класти ви будете крипту, і можете отримати знааачно більші відсотки. Українська біржа Whitebit дає своїм користувачам можливість покласти крипту на 17% річних. Цей метод ідеально поєднувати з інвестиціями, тому що крім росту самої монети ви можете збільшити кількість своєї крипти. А підійде стейкінг усім хто має будь-які монети. Ну звісно, якщо вони є у списку. Тому якщо ваша крипта просто лежить без діла, значно краще покласти її на криптодепозит і отримати додаткових 14-17% річних. Я також використовую цей метод заробітку і половину депозиту стейкаю на біржі Whitebit.

Амбасадорки

Третій метод заробітку - амбасадорство. Цей спосіб підійде для тих, у кого вітер гуляє в кишенях і взагалі немає депозиту.

Амбасадорство - це активності в соцмережах проектів, найчастіше в діскорді. Тут ви повинні бути корисними для проекту, писати пости, створювати прев'ю або допомагати в чаті без грошових вкладень. Цей спосіб не потребує грошових вкладень, лише ваш час та старання. В перспективі, якщо вам сподобається, вам можуть начислити нагороди у вигляді токенів USDT або алокації в сейлах.

Я амбасадорством не займаюся, але найпопулярніший кейс - це проект Moonbeam, який давав алокацію своїм амбасадорам, з якою можна було винести тисячі або десятки тисяч доларів, залежно від того, скільки токенів ви купили.

Ноди

Четвертий спосіб заробітку на крипті - ноди. Якщо коротко, ми купуємо сервер і там запускаємо ноду проекту. І за це можемо отримати дроп.

А якщо не коротко то доведеться розповідати окремо на цілу статтю про ноди. Цей напрямок підійде для тих, хто цікавиться програмуванням та має депозит від 1000 баксів.

Останнім часом ноди не дуже активний напрямок у крипті, але прибуток з цього напрямку можна зрівняти з профітом від дропів, про які ми скоро поговоримо. Найпопулярнішим кейсом є Solana, де люди, які ставили ноди, отримали десятки тисяч доларів і продовжують отримувати нагороди.

Далі буде тільки цікавіше, тому що я розповім про чотири способи заробітку, які я не рекомендую, а в кінці покажу два найкращих методи, які можуть змінити життя. Тому дивіться уважно.

Трейдинг

П'ятий спосіб заробітку - це трейдинг. 90% трейдерів зливають свій депозит, і для новачків я його не рекомендую. Але трохи розповім.

Безліч людей лізуть в трейдинг, тому що бачать великі відсотки або їх заганяють в канали з платними сигналами, де в 99% скамлять. Але чому так відбувається ? Найлегше показати швидкий прибуток і зацікавити людей, які хочуть перетворити свої 200 доларів на 1000 або 10000 за короткий термін часу, але у висновку отримують злитий депозит і відбивають бажання лізти в крипту.

А ф'ючерси для багатьох стали як казино, хоча це повноцінний інструмент, який можна корисно використовувати, наприклад, для хеджування позицій.

Трейдинг - це повноцінна робота, після якої зазвичай потрібно йти до психолога. Щоб заробляти на трейдингу, потрібно мати депозит хоча б від 50к до 100к доларів, сталеві нерви і холодну голову.

Сейли

Шостий метод заробітку на крипті - це сейли. Давайте пояснимо, що це таке і як працює. Уявімо, що сейл - це великий концерт, а локація - це квиток на цей концерт. Ніби все зрозуміло, але ніхто не знає, коли буде цей концерт і скільки буде місць. Зазвичай бажаючих потрапити в сотні разів більше, ніж місць.

Тобто має вийти монета. Ви берете участь в сейлі, і якщо ваш акаунт потрапляє в список, то ви отримуєте можливість купити цю монету за низькою ціною ще до її виходу.

Сейли підходять для всіх користувачів крипти, тому що їх можна поєднувати з роботою або з навчанням. Зараз їх не так багато, і вони виходять не настільки часто. Також для сейлів бажано мати від 1000 до доларів, але сума може змінюватись залежно від сейлу.

І найголовніше - скільки можна на них заробити. Наприклад, був сейл токена VBT на біржі Whitebit. Участь міг взяти абсолютно кожен. За пройдене QYC ви могли отримати по три ікса на один акаунт. Тобто, вклавши 500 доларів, отримати 10 000, а вклавши 5 000 - отримати 15 000. І це все за короткий термін часу. І такі можливості випадають постійно. Solana, Mina, Flow - ці всі монети можна було придбати за низькими цінами, взявши участь в сейлі.

Також, рік тому проводився сейл проекту Sui, де з одного акаунта, який отримав алокацію та з вкладених 1к доларів, можна було отримати більше 10 000, тобто 10 іксів. Але суму ви отримували не відразу, а по 8% кожного місяця протягом року.

Ретродропи

Найкращий спосіб - це, звісно ретродропи. Якщо коротко, то дропи - це, коли своїх 50 доларів ви можете перетворити в 500, але як це відбувається?

Ви шукаєте проекти, які зібрали найбільше коштів від інвесторів і можуть у майбутньому роздати дроп. Заганяєте туди свою ферму акаунтів і чекаєте на свій куш))

А якщо серйозно, то чекаєте, поки проект роздасть дроп, та дивитесь, які акаунти пройшли.

Підійде цей метод заробітку для тих, у кого є хоча б декілька годин вільного часу кожного дня і хто має хоча б тисячу або декілька тисяч доларів, щоб можна було зробити чим більше акаунтів для різних проектів. Зовсім недавно відбувся дроп від StarkNet, де у людей зайшло по 20-30 акаунтів зі 100, і вони отримали на секундочку більше 40к доларів. Як вам таке? При тому, що витрати на акаунт склали 2000 доларів.

А рік тому люди лутали великий дроп від Arbitrum, де отримували тисячі та десятки тисяч доларів при вкладеннях в 400$. Також ви могли отримати 1000 доларів за дроп від Aptos, де потрібно було лише замінити безкоштовно NFT в тестнеті.

Кому цікава тема крипти та заробітку - підписуйтесь, там буде багато корисної інформації.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Гід з фінансів
Гід з фінансів@finance_guide

1.8KПрочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 1 червня

Більше від автора

  • 8 способів заробітку в інтернеті вдома у 2024 році

    У сучасному світі все більше людей мріють про можливість заробляти гроші, не покидаючи свій дім. Особливо це стосується молодого покоління, яке активно використовує Інтернет для реалізації своїх амбіцій.

    Теми цього довгочиту:

    Онлайн Заробіток
  • 5 способів як заробити гроші в інтернеті?

    Зараз, у 2024 році, існує низка різноманітних можливостей заробітку в онлайні. Вибір конкретного способу залежить від вашого навичок, інтересів та ресурсів, доступних у вашому розпорядженні.Важливо не слухати інших, вибирати те, що вам подобається і те, що вам по душі.

    Теми цього довгочиту:

    Онлайн Заробіток

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається