6 напрочуд прибуткових бізнес-ідей на АІ для заробітку в інтернеті

Зміст

Розвиток штучного інтелекту та його трансформаційний вплив

Найбільша можливість в історії щойно з'явилася, тому зараз найкращий час для започаткування бізнесу. Але якщо ви не діятимете зараз, ця ж можливість забере вашу роботу і зруйнує вашу кар'єру. Можливо, ви чули про ChatGPT, який вже пройшов медичний ліцензійний іспит у США, тож чи зможе штучний інтелект замінити людські професії? Нещодавно штучний інтелект повністю змінив бізнес, яким ми його знаємо.

Визначення ризиків та можливостей

Отже, чим ви ризикуєте і де є можливість заробити мільйони? Я розповім про бізнес-ідеї, з яких ви можете почати, щоб випередити криву і опинитися на хвилі ШІ-революції.

Інвестування в АІ-технології

По-перше, це інвестування в штучний інтелект. Я ангельський інвестор, і я інвестував у 76 компаній. Це дуже проста модель: замість того, щоб наполегливо працювати, я купую частку в чужому бізнесі і допомагаю цьому бізнесу.

Як це стосується вас? Якщо у вас є доступ до таких платформ, як ChatGPT та інших предиктивних технологій штучного інтелекту, ви можете з'ясувати, запитавши їх, як виглядає майбутнє, а потім використати ці знання, щоб визначити компанії, які, на вашу думку, виживуть під час революції штучного інтелекту.

Якщо у вас немає грошей, ви можете створити фонд або систему для збору грошей інших людей, щоб інвестувати в ці бізнеси, і ви можете просто взяти 20%, де ви фактично отримуєте прибуток від того, що ви робите для інших людей. Це не так складно, як звучить, це насправді дуже просто. Ви просто визначаєте, які бізнеси виживуть під час цієї революції, а потім згуртовуєте людей навколо себе, щоб інвестувати в ці бізнеси. Це величезна можливість, і сам по собі бізнес з інвестування ШІ-ангелів коштуватиме чимало, але, звісно, і самі інвестиції, якщо вони окупляться, людей, яким ви допомогли інвестувати, будуть величезними.

Рішення для охорони здоров'я на основі штучного інтелекту

Наступний бізнес, яким ви можете зайнятися, - це охорона здоров'я зі штучним інтелектом. Я думаю, що багато людей не знають, що і коли вони повинні їсти. Ви можете використовувати штучний інтелект для введення всієї інформації про людей і допомогти їм скласти план охорони здоров'я.

Звісно, якщо ви допоможете їм скласти відповідний план, то, можливо, зможете об'єднатися з супермаркетами, брендами та компаніями-виробниками, щоб потім забезпечити людей матеріалами, предметами та продуктами харчування, необхідними для здорового способу життя. Я вважаю, що AI-медицина стане найбільшою можливістю у сфері охорони здоров'я в майбутньому. Люди хочуть персоналізованих рішень, і ШІ дасть вам таку можливість.

Ви можете піти дуже складним і дорогим шляхом - створити власну платформу штучного інтелекту, що може здатися недосяжним, але повірте мені, якщо ви зберете всі карти в одну колоду і почнете говорити про це з інвесторами, то багато людей, ймовірно, вкладуть у вас гроші, щоб реалізувати цю ідею. Крім того, ви можете використовувати існуючі технології, щоб передбачити, що люди повинні їсти, виходячи з їхньої ДНК. Зараз з'являються різноманітні сайти, які надають підтримку у сфері охорони здоров'я. Ви можете використати одну з цих платформ, щоб з'ясувати, яким має бути план харчування кожної людини, а потім написати людям: «Привіт, Саймоне, я щойно дослідив твій тип тіла, твій фон, твій профіль, і ось що ти маєш їсти щодня. Хочеш, я допоможу тобі стежити за тим, щоб цей план оновлювався і виконувався щотижня? А потім я навіть можу бути вашим персональним менеджером, що означає, що я перевірятиму, чи ви дійсно так харчуєтесь". Я вважаю, що існує величезна можливість використовувати соціальні мережі разом зі штучним інтелектом для спілкування з людьми та надання їм плану охорони здоров'я.

Профорієнтація за допомогою ШІ

Далі - профорієнтація за допомогою штучного інтелекту. Багато людей зараз трохи не впевнені в тому, як виглядатиме майбутнє. Якщо ви навчитеся використовувати штучний інтелект, адже правда полягає в тому, що штучний інтелект не забере вашу роботу - вашу роботу заберуть люди, які використовують штучний інтелект. Отже, ви хочете бути людиною, яка використовує штучний інтелект, щоб допомогти людям зрозуміти, як вони можуть побудувати кар'єру, якій штучний інтелект не завадить.

Ви можете використовувати штучний інтелект, використовуючи вже існуючі платформи, такі як ChatGPT, і запитуючи: «Чим люди повинні займатися в майбутньому?». А потім ви можете зв'язатися з людьми, які шукають варіанти кар'єри, і допомогти їм зорієнтуватися в наступних 20 роках, використовуючи ШІ, щоб допомогти їм знайти роботу, коли у світі з'явиться ШІ. Я щиро думаю, що наступним великим кадровим або рекрутинговим агентством буде те, яке керуватиметься штучним інтелектом і допомагатиме людям зрозуміти, що саме вони можуть зробити зі своїми навичками, досвідом, талантом і пристрастю в майбутньому, враховуючи всі ті зміни, які на них чекають. Ви могли б стати кар'єрним гідом у сфері ШІ, і я думаю, що це було б дуже популярно.

Футуристичне агентство на базі штучного інтелекту

Наступна ідея, яку я маю для вас, - це ідея, яка могла б замінити мій бізнес, Fluid, який я продав PricewaterhouseCoopers за більші гроші, ніж їм коли-небудь знадобиться. Ця ідея замінила б ту компанію. Основна мета цієї компанії полягала в тому, щоб допомагати брендам не лише бачити майбутнє, але й створювати матеріали, супровід та бренди, які допоможуть їм скористатися перевагами майбутнього. Я сам допомагав би їм з'ясувати, як виглядатиме майбутнє їхнього бізнесу вже сьогодні.

Однак я вважаю, що ШІ може передбачити, яким буде майбутнє компанії, що їй слід розробляти в плані продуктів, щоб вижити, і якими мають бути її меседжі, щоб ШІ не зашкодив їй у майбутньому. Якщо ви зможете стати сучасним Fluid, сучасним агентством, до якого компанії звертаються, щоб дізнатися, як виглядатиме їхній бізнес у майбутньому, ви заробите багато грошей.

Вам не потрібно знати, як виглядає майбутнє, щоб змусити цей бізнес працювати. Коли я керував Fluid, мені потрібні були таланти, і я наймав дуже дорогих людей, які приходили в компанію, щоб допомогти мені з'ясувати, як виглядає майбутнє для компаній. Але сьогодні це може зробити штучний інтелект. Штучний інтелект розвивається щодня, і вже наступного тижня, коли ви дивитиметеся це відео, я впевнений, що з'явиться платформа, яка зможе сказати вам, яке майбутнє чекає на певні компанії. Ви хочете навчитися користуватися перевагами цієї технології, а потім піти до компаній і запропонувати її як послугу. Можливо, у них зараз немає часу або відділу, який би мав доступ до знань про ШІ, щоб зрозуміти, як виглядає їхнє майбутнє, а ви можете продати їм цю послугу і заробити багато грошей.

Революція в освіті на основі штучного інтелекту

Наступна ідея викликає трохи суперечок. Я абсолютно переконаний, усім серцем, що система освіти зламана. Чому в школі не вчать людей фінансовій грамотності? Ми всі знаємо, що історія шкільної системи не була створена для того, щоб допомогти людям бути фінансово вільними; вона була створена для того, щоб зробити вас роботом для системи. Я думаю, що за останні 100 років завжди існувала потреба в новій школі, але сьогодні, завдяки сучасним технологіям, з'явилася реальна можливість зробити саме це: створити школу зі штучним інтелектом.

Ви, напевно, вже бачили заголовки про те, що школи скасовують іспити, тому що діти використовують ChatGPT для отримання відповідей на іспитах. Отже, школам вже доводиться змінюватися; вони скасовують іспити, тому що не можуть контролювати кількість людей, які копіюють. Це можливість створити школу нового типу, школу, яка не тільки навчить людей користуватися перевагами штучного інтелекту, як у цьому відео, яке я намагаюся вам показати, але й може повністю перевернути уявлення про те, як працює школа. Мені подобаються такі бренди, як Khan Academy, але вони фактично використали інтернет для демократизації освіти. Я думаю, що штучний інтелект - це ще один рівень, і знову ж таки, вам не потрібно бути викладачем; ви можете використовувати штучний інтелект, щоб навчати людей штучному інтелекту. Вам просто потрібно бути брендом, брендом, якому довіряють, у якого люди можуть вчитися. Ви - нова школа в галузі ШІ. Я думаю, що це була б чудова можливість не тільки зруйнувати зламану систему, систему освіти, а й переосмислити те, що означає освіта у 2023 році.

Революція в мистецтві на основі штучного інтелекту

Наступна ідея, яку я маю для вас, можливо, ви вже чули про неї: Художники зі штучним інтелектом. Вже існує безліч чудових платформ, таких як Midjourney та інші, які дозволяють миттєво генерувати зображення. Я думаю, що художні галереї майбутнього матимуть штучний інтелект, і я думаю, що метапростір майбутнього матиме штучний інтелект. Ви могли б стати компанією, організацією, яка б підтримувала та просувала художників зі штучним інтелектом. Ви можете стати керуючою компанією, яка підтримує художників зі штучним інтелектом. Звісно, ви можете бути справжнім художником, а можете стати художником зі штучним інтелектом.

Я також думаю, що існує величезна кількість послуг, пов'язаних з АІ-художниками, які ви можете запропонувати: маркетинг, брендинг, просування, продажі, заходи. Я б розглянув можливість стати агентом АІ-художника. Це дуже легко зробити, і є безліч художників, які можуть використовувати АІ. Отже, це не ви проти художників, і ви раптом створюєте тільки штучний інтелект. Є багато художників, які хочуть вносити свою інформацію про те, що вони думають і що вони бачать, як, наприклад, собака, що підкидає гроші в повітря, і його ловить клоун. Я міг би вводити такі образи, тому що я хочу їх створити, тому що в мене божевільна уява, і це мистецтво може стати чимось, що ви в кінцевому підсумку захочете купити, або чимось, що я раптово став художником, хоча раніше ним не був. Ви можете буквально допомогти людям стати художниками, використовуючи ШІ, вводячи їхні божевільні мрії, буквально їхні божевільні мрії та божевільні думки в цю технологію ШІ і створюючи мистецтво, яке вони захочуть роздрукувати і повісити на стіну.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

782.2KПрочитань
11Автори
600Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається