7 кроків, що перетворити Fomo на Jomo

Не бійтеся втратити – прийміть це! Ось сім кроків, щоб перетворити ваш FOMO на JOMO:

  1. Розробіть торговий план . Це структура, яка спрямовує трейдерів і зосереджує їх. Хороший план гарантує, що трейдер знає, коли вступати в угоди, а коли залишати їх у спокої.

  2. Вести торговий журнал . Це журнал попередніх угод, що дозволяє аналізувати та розмірковувати. Його слід використовувати разом із торговим планом для формулювання стратегій і підвищення обізнаності. Ведення журналу робить трейдерів більш відповідальними перед собою, а не слідує за стадом, боячись втратити.

  3. Використовуйте експертні, авторитетні ресурси. Коли трейдери слідкують за останніми новинами та технічним аналізом , їм менше потрібно покладатися на інших трейдерів. Це допомагає розірвати цикл FOMO . Слідувати за натовпом через страх і тривогу здається менш важливим; трейдери дізнаються, чим торгувати, а що ігнорувати.

  4. Набір процесів. Трейдери найбільш ефективні, коли вони встановили власні процедури та способи проведення аналізу. Часто найефективнішими трейдерами є не ті, хто весь день проводить перед екраном комп’ютера. Саме вони мають власні стратегії та бажані ринки, що дозволяє їм зосередити свій аналіз і знайти ідеальні угоди.

  5. Слухайте інших, але фільтруйте інформацію. JOMO не розриває зв’язки з рештою торгового світу. Йдеться про те, щоб взяти інформацію на борт і просіяти її для прийняття правильних рішень.

  6. Удосконалюйте свою торгову психологію . Цей термін стосується безлічі емоцій, які можуть переповнювати трейдерів і впливати на прийняття рішень. Покращення торгової психології може допомогти перетворити слабкі сторони на сильні, а FOMO — на JOMO

  7. Майте здорові відносини з торгівлею. Навіть професіоналам, які заробляють на життя торгівлею, іноді потрібно розслабитися і зробити крок назад. Торгівля на будь-якому рівні ніколи не повинна впливати на добробут і повинна бути корисною діяльністю з можливостями для вдосконалення та розвитку. Коли трейдери розвивають впевненість, вони вчаться довіряти власним навичкам і розміщувати правильні угоди для них.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Форекс Бокс
Форекс Бокс@forexbox

3.6KПрочитань
8Автори
10Читачі
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається