Актуальне : Крипто-ринок

Зміст

Хто заробляє на коливаннях ринку? Розуміємо механізми та інтереси

Коливання на фінансових ринках не випадкові: за ними стоять дії великих гравців, таких як біржі, маркетмейкери та "кити". Вони використовують різні стратегії, щоб заробляти рахунок ліквідації позицій трейдерів та інших учасників ринку.

Винесення лонгістів та шортистів: біржі посилюють коливання ринку

Біржі грають ключову роль посиленні ринкових коливань. Вони можуть використовувати інформацію про масові відкриті позиції трейдерів для таймінгу випуску новин, візуальних змін на платформі, величезний арсенал хитрощів, все це збільшує волатильність. Це призводить до масових ліквідацій, на яких біржі заробляють через комісії та збільшені спреди.

Біржі стягують комісії за примусові закриття, що стає значним джерелом доходу, особливо під час ринкових турбулентностей. Крім того, біржі можуть тимчасово розширювати спреди в моменти високої волатильності, збільшуючи свої доходи від торгових операцій.

Як маркетмейкери заробляють на ліквідаціях:

Маркетмейкери, забезпечуючи ліквідність ринку, також мають вигоду з ліквідацій. Вони купують активи за нижчими цінами, коли ринок знижується і безліч лонг-позицій ліквідуються, і продають їх, коли ціни відновлюються. Це дозволяє маркетмейкерам отримувати прибуток з різниці в цінах купівлі та продажу. Пампи та дампи - головний хліб ММ. Інсайдерська інформація, свої люди в різних структурах на всіх рівнях і біржах дозволяють ММ точно знати, що відбуватиметься, жирний ММ може взагалі задавати свій тренд і ляльководити окремі криптовалюти.

Біржі, маркетмейкери, кити, у всіх є свої інтереси і при падіннях і при зростанні цін, часто такі групи утворюють якийсь союз, який починає рухати ціну в потрібному союзі напрямі, таких групу на ринку існує кілька і у кожної свої, не завжди збігаються інтереси .

Ринок просяде ще сильніше? Чи для чого це шоу?

Найпростіше опустити ринок – влаштувати акцію проти одного із фундаментів ринку. Наразі група ведмедів використовує атаку на USDT з метою опустити ринок ще сильніше. Ідея ризикована, за USDT стоїть італійська мафія, яка свого часу емігрувала до США. Не думаю, що їм це подобається, чи можуть вирішити питання по-своєму.

Що ми маємо зараз?

Розпочато активну акцію проти головного стейблкоїну ринку. На Таймс-Сквер у Нью-Йорку з'явився рекламний щит зі звинуваченням Tether у корупції.

Рекламна кампанія Consumers Research

Consumers Research запустила рекламну кампанію, звинувачуючи емітента USDT у створенні пірамідальної схеми та називаючи його "новим FTX".

Звинувачення у зв'язках з криміналом

Також Tether отримує звинувачення у зв'язках з урядами інших країн, терористичними групами, картелями та торговцями людьми.

Маніупляція громадська думка

По соц-мережам гасло по соц-сетям: " Tether повторить долю FTX… " , мета проста - викликати масову паніку в власників USDT, і якщо вдасться відкріпити USDT від 1$ - у бій підуть додаткові аргументи, але це буде дуже складно.

Активна кампанія проти USDT набирає обертів, але наскільки реальними є ці загрози і чи вплинуть вони на ринок у довгостроковій перспективі? Стежитимемо за розвитком подій. Але, варто віддати належне даному ведмежому угрупованню - ідея хороша, це реально може опустити весь ринок на 30-50% вниз.

В моєму телеграмі знайдете більше корисної інформації а також нові криптопроекти які варті уваги.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
The Individual Power
The Individual Power@TheIndividualPower

Crypto /music/ life

494Прочитань
1Автори
1Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • А чи можна Ваш гаманець?

    Все частіше можна почути фрази на кшталт: "тільки некастодіальні гаманці", але що це означає і які гаманці взагалі бувають? Давайте заглибимося в цю тему та зрозуміємо, які переваги пропонують різні типи гаманців.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • За що дадуть дроп у Hamster Kombat?

    По чатах ходить інформація про умови для дропу від хом'яка, але поки що вона не підтверджена!

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Революційна пропозиція від конгресмена США: оплата податків біткоїнами

    Натрапив на цікавий документ: конгресмен США Метт Гетц запропонував законопроект, який дозволить американцям сплачувати федеральний прибутковий податок за допомогою біткоїну.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається