Бджолосім’я як фентезі персонажі 1.1

Пані Анастасія

Панянка з великого міста, що працює у одній компанії, що пропонує консультації щодо запитів клієнтів у найрізноманітніших сферах. Пані Анастасія цінується на роботі, як головний спец по консультаціям щодо літератури, моди та всіляких історичних диковинних фактів. Не любить довго засиджуватися у офісі, на додаткові години майже ніколи погоджується (хіба, якщо конче потрібні лишні гроші) та у поза робочий час намагається собі вдосталь відпочивати. Співробітники її рідко зустрічають десь на вулиці, але іноді бачать у деяких пабах чи барах, де вона собі комфортно щось попиває та паралельно пише довгі повідомлення у чаті. Дозвілля вдома проводить ліниво, але як вона каже: “відпочинок на те і відпочинок, що не треба напрягатися”.
Також, зважаючи на свою репутацію та наявність певної кількості постійних клієнтів, вона знає дуже багато про багатьох людей, але намагається не користуватися цим, а просто тримає у голові готову картину щодо деяких повʼязаних між собою клієнтів. Разом з цим славою успішної працівниці все не закінчується, бо пані не раз запрошували до столичної організації талановитих магів, бо вона, як ніяк, і знаннями володіє, і магією першокласною, так ще й зуміла підкорити собі певні телепортаційні навички. На всі пропозиції від цієї організації пані Анастасія відповідає коротким “нізащо”, бо цей маскарад їй ніякої користі не принесе та тільки додасть лишніх обовʼязків комусь помагати, клеїти з себе велике цабе та чомусь вчити за просто так.
Зовнішній вигляд — У пані Анастасії доволі великий гардероб і тому у різних місцях чи при будь-якій погоді її можна побачити у якомусь новому образі: від корпоративного — сорочки зі спідницею-олівцем і до яскравої гавайки чи худі з джинсами. Якщо ж ми візьмемо до уваги один з образу в деталях, то іноді пані розходжує по столиці у високим масивних бутсах з білими шнурівками та заправлених білим поясом бузкових штанах-спідниці з світло-сірим візерунком, що виглядає, як хвилясті лінії, які тягнуться догори та знизу вверх звужуються. На тулуб накидає чорний гольф під шию з пурпуровою вкорочена до талія сорочка з довгими вільними рукавами і обшита золотавими нитками. Довге темне хвилясте волосся зазвичай розпущене або зав’язане у низьку гульку з видовженою тонкою шпилькою у вигляді довгого срібного меча з тонким лезом, темною рукояткою, на кінці якої красується прикріплений на коротенькому ланцюжку чорний турмаліновий камінь. На вухах можна угледіти кафи у вигляді срібних зміючок, у кожної з яких є аметистове крихітне око, та кульчики у вигляді невеликих імітацій грон винограду з крихітних аметистів і оніксів зверху. На шиї красуються тонкі срібні ланцюжки в два ряди, один з яких трохи довший, а на правому зап’ясті є блискучий сріблястий браслет у вигляді об’єднаних між собою багатокутних зірочок.

(Приколи пані Анастасії як ігрової персонажки):
Роль у паті — саб дд і сапорт гео стихії.

Зброя — зазвичай використовує за зброю тоненьку книженцію, що має оббиту пурпуровими семетричними пласкими кристалами палітку, та три сторінки, на обох сторонах яких вона розписала тільки необхідні їй заклинання.
Звичайні атаки — з мінімальною кількістю рухів руками просто вказує пальцем у напрямку, в якому на ворога вилітає кілька фіолетових гострючих камінців (“як шкода, що з них аксесуарів так просто не наліпиш”).
Заряджена атака — створює коло гострих пурпурних кристалів, що різко звужається, неабияк травмуючи ворога.
Ешка — створює під ногами ворогів круг з тих же пурпурних кристалів у вигляді вістер мініатюрних списів, що наносить демедж і додатково заповільнює жертв всередині неї.
Ульта — зі словами “Хоч тепер дасте трохи більше спокою.” простягає обидві руки вперед над книгою та змушує рунічний запис на її сторінці засвітитися яскравим фіолетовим світлом, від якого всі вороги завмирають у наляканих позах у вигляді мармурових статуй, у деяких місцях яких проростають кристали аметисту.

Пасивний талант знає де знаходяться диковинки у великому місті та позначає їх на міні-карті (дороги туди не покаже, бо іноді сама може заблукати).

Альтернативний спринт — Коли біг розпочинається, Пані Анастасія стає на місці і під її ногами зʼявляється ромбічна плоска кристальна платформа з заплутаною схемою на ній. Після цього спринт виглядає так, ніби поверхня по якій і мав би бігти персонаж, вкривається пурпурними кристалами, які одразу тріскають через секунду і перетворюються на блискучий пил. Коли ж спринт добігає кінця, то на місці завершення зʼявляється пані Анастасія на ще одній такій же кристальній платформі.

Фрази:
При додаванні в паті: “І знову не дадуть в спокої відпочити!”; “За таку авантюру будете мені винні один похід до бару.”
При низькому рівні здоров’я тімейта: “Ох уж ці авантюристи, не знають, що таке турбота про себе.”
При власному низькому рівні здоров’я: “Що ж було зайвим та чарка чи моя згода на це все.”; Пошепки: “Вдала можливість притворитись мертвою і поки ніхто не бачить звалити звідси.”
При відкритті скрині: “Надіюсь там знайдеться гарненький келих для моєї моральної компенсації.”

Анімація додавання в команду: На землі зʼявляється кристальна платформа, яка випромінює яскраво-фіолетове світло. Після цього на платформі зʼявляється Пані Анастасія обернена до камери спиною, яка щось якраз телепортувала назад на двох менших плоских кристалах. Після цього вона помалу повертається через лівий вбік вперед із зігнутими у локтях руками та напрямленими догори вказівними пальцями. Пані робить колові рухи пальцями під невеликими телепортаційними кристалами після чого ті блищать і розсіюються на ледь помітний дрібний кристальний пил.


Афк анімації:
Перша анімація — пані Анастасія викликає свою книгу із заклинаннями та розгортає її на передостанній сторінці. Тоді ж вона активовує написане заклинання і перед нею з'являється невеликий (площею з дві лодоні) плоский шестикутний світло-фіолетовий кристал. Після цього він починає легко світитися та на ньому з'являються бутилка з бокалом. Пані Анастасія наливає собі трохи напою в бокал, радісно випиває його. Згодом повертає все на місце, згортає книжку від чого телепортаційний кристал безслідно зникає.
Друга анімація — пані Анастасія викликає собі на руки невеликий крихітний чорно-срібний записник, на якому усі сторінки здаються для решти просто пустими. Вона швидко перегортує пару сторінок і знаходить їй потрібну, після чого дивиться на неї зосередженим поглядом. У цей момент довкола пані Анастасії з’являються крихітні прозорі кристалічні уламки з різними символами на них і, коли пані врешті заплющує очі, усі ці уламки потрапляють на відповідну сторінку записника і заповнюють її кристальним рунічним текстом. Пані Анастасія з полегшенням посміхається і схлопує записник, після чого він просто зникає.


Арчі

За колишніми чутками великого міста він справжній відьмак, якого ніхто не бачив та майже про нічого нього не чув або взагалі не памʼятає. У кругах гвардії столиці він знається під кличкою “Якийсь прудкий шарлатан-ілюзіоніст” і всім завжди ліньки братися за його пошуки, бо по місту ходять і значно небезпечніші злодюги, хоча пані Ольга подумувала над спробою спіймати його, але їй ця затія швидко набридла.
Основним видом діяльності Арчі і справді є шарлатанство. Якщо коли-небудь вам випаде можливість поблукати глухими закутками столиці чи натрапити на якийсь темний тупик, то там десь на стіні ви обовʼязково побачите номер, по якому рідко коли хтось взагалі здогадується подзвонити, крім нещасних відчайдух чи “сміливих” дітисьок. Саме це і є саморобна реклама Арчі, на яку постійно ведуться наївні дурні, які хочуть отримати солодке “швидке здійснення бажань за скромну плату”. За дзвінком Арчі намагається визначитися з часом зустрічі (“я до вас підійду о…”) та предметом, який так хтось хоче заполучити. Щойно зустріч відбувається, то Арчі одразу просить оплату, а вже потім вручає наївному покупцю ілюзію необхідного товару, яка розсіюється десь за кілька днів, якщо з нею акуратно поводитися (зазвичай люди просять грошей чи якихось дорогоцінностей, тому частіше за все при першій же спробі влаштувати з ними якісь грошові махінації ілюзія розсіюється).
Також іноді все ж таки трапляються моменти, коли Арчі дійсно виконує чиїсь бажання, але тільки тоді, коли це щось не дійсно казкове та плата відповідає тому, що хтось хоче заполучити. Так, Арчі може, наприклад, навіть щось полагодити чи відновити, використовуючи свої знання у сфері алхімії або створити детальну ілюзію певного обʼєкта чи людини за потреби.
Колись, ще на початку своєї кар’єри, Арчі уже встиг майже потрапити на гачок однієї з головних мафій столиці, але після цього він певний період часу переховувався в горах, де і зміг більше поріднитися з вітром та вивів своє володіння повітряними ілюзіями на зовсім інший рівень. Після цього він міг успішно ставати практично невидимим, накладаючи на себе ілюзію у вигляді легкого бризу.
Як тільки він повернувся до міста, то першим же чином помстився мафії, яка хотіла досі горіла бажанням його своїм слухняним ілюзіоністом, після чого майже всі мафіозі опинилися в тюрьмі. Потім він вдало вигадав печаті з ілюзіями, які він наклав на всіх гвардійців, крім пані Ольги (аж надто страшно йому було наближатися до неї заради цього), аби всі вважали його за дрібну мошку у місті. Схоже він і робить з тими, хто колись уже встиг стати частиною його клієнтури, аби вони забували про нього та його номери й не мали змоги лишній раз турбувати його, бо недарма він завжди каже на початку розмови: “Один клієнт — одне бажання”.

Зовнішній вигляд — Арчі часто розходжує по вулицях міста в білий кросівках, вільних світло-коричневих джинсах та довгому піджаку такого ж кольору сухої кори дерева. Під піджак одягає тонкі шерстяні кофтинки з коричнево-зеленуватими візерунками або темно-зелену сорочку чи ще щось схожої кольорової гами. На голову часто накидує світло-коричневу панаму, під якою можна угледіти на обличчі охайну бороду з вусами, а також пару світло-зелених очей та вуха, у одному з яких слуховий апарат та в обох є сережки у вигляді коротких дрібних висячих золотих ланцюжків, на кінці одного з яких є маленька прикраса у вигляді зеленого листочка з позолоченими краями. На шиї іноді можна помітити виблискуючий кулон з круглим каменем в центрі, що має у собі візерунок поривів вітру, а на лівій руці завжди є плетений браслет з темно-зелених і більш яскраво-зелених ниток.

(Приколи Арчі як ігрового персонажа):
Роль у паті — мейн дд анемо стихії.

Зброя — посох, що нагадує собою довгу палицю з живого дерева, на верхньому і ширшому розгадуженому кінці якої знаходиться обʼємний краплеподібний камінь темно-зеленого забарвлення біля якого постійно віє слабкий вітерець, що оточує камінь у вигляді непроникної кулі.
Звичайні атаки — тримаючи посох у обох руках і націлюючи його на ворога створює кілька повітряних сфер, що наносять невеликий демедж.
Заряджена атака — підіймає посох у лівій руці догори та створює тим самим невеликий ураган, що наносить невелику шкоду ворогам, підіймає їх на коротку мить трішки догори і після цього ще повітряна рука прибиває їх до землі, наносячи демедж.
Ешка — одним клацанням пальців лівиці створює свою повітряну копію (Анемо-Арчі) на полі бою, яка приманює на себе ворогів і час від часу створює великі повітряні сфери довкола ворогів і тим самим розсіює накладений на жертву елемент при цьому наносячи дамаг і отримує певні бафи на свої ж характеристики або характеристики оригіналу (Піро — дамаг, Електро — дає анемо енергію для ульти Арчі, Гідро — збільшує час існування Анемо-Арчі, Кріо — збільшує власне МС)
Ульта — зі словами “Недооцінюй силу ілюзій!” вдаряє посохом об землю і створює довкола ворога 5 ідентичних копій себе, які створюють потужний буревій, що разів з п’ять сильно дамажить жертву.

Пасивний талант: Коли персонаж знаходиться в пачці, то вороги гірше помічають гравця (радіус їх агру зменшується на 15%).

Альтернативний спринт — при початку спринту Арчі накладає на себе ілюзію бризу і все, що можна буде побачити впродовж всієї анімації це тільки пориви вітру в напрямку бігу, по яким літає дрібне листя.

Фрази:
При додаванні в команду: “Ех... шкода, що вас простим повітряним клоном не обвести.”
При низькому рівні здоровʼя тімейта: “Треба навчити тебе мистецтву вдалої втечі від проблем.”
При власному низькому рівні здоров’я: “Схоже сьогодні вітер не дме у мою сторону.”
При відкритті скрині: “Дай-но мені це все потримати у руках, може колись доведеться робити щось подібне якомусь майбутньому клієнту.”

Анімація додавання в команду: У напрямку камери вітром несе знайому панамку і коли вона підлітає достатньо близько, ліва рука Арчі стає видимою і підкидає панамку догори. Після цього Арчі помалу опускає руку і його тіло помалу з голови стає видим і коли головний убір нарешті приземляється йому на голову, він його поправляє і легкий порив вітру дує йому у лице, змушуючи кульчик з листочком затрястись і зблиснути.


Афк анімації:
Перша анімація — Арчі стоїть на місці, стомлено видихає та розводить руками. Після цього він у цьому положенні ступає крок назад зі схиленою вниз головою і його панамка починає помалу падати на землю під проводом лагідних поривів вітру. У весь час опісля зовсім близько теж бушують вітри, якими Арчі маскується. Коли ж надходить момент, коли панамка, що крутилася на вирі вітру помалу вниз, має от-от упасти, то Арчі стукає ногою об землю і в результаті знімає з себе помалу маскування, а панамка успішно приземляться на його голову, на якій красується горда посмішка.
Друга анімація — Арчі один раз хлопає у долоні і між ними починають вирувати потоки вітру, з яких потім створюється блискуча монета. Цю монету Арчі підкидує і вона уже приземляється каблучкою йому на відкриту ліву долоню, а праву зімкнену долоню він розтискає і хизується ілюзіями дорогоцінних каменів. Потім Арчі посміхається і показує, що у руках у нього нічого немає, як і не було з самого початку.


Таня

Головна редакторка "Магічних вістей", що працює не покладаючи рук, щоб надавати життям столиці найякісніші новини за тиждень. Вона часто бере до уваги правдивість самої інформації, бо не хоче, щоб її вважали однією з тих, кому подобається жовта преса та її розповсюдження. Таня здебільшого підбирає теми різного роду цікавих конфліктів та проблем, але намагається стежити за тим, щоб інші працівники не роздували все до абсурдної безінформаційної драми. Також редакторці подобається присвячувати частину вістей роботі гвардії міста, щоб жителі памʼятали хто, як і яке зло пробує викорінити з сусідніх переулків. Коли хтось з журналістів пише про це, Таня час від часу надає їм нотатки пані Ольги про її робочі будні, у яких вона брала участь у тому чи іншому розслідуванні, яке Танічка хоче побачити у списку вістей.
Поза роботою Таня полюбляє бродити різними місцинами столиці у пошуках якихось цікавих місць, крихітних локальних історій та можливості подивитися на гарне небо. У своїх прогулянках вона часто роздумує про те "а от якби", а також часто вигадує нестандартні способи використання власних магічних сил. Іноді вона гуляє разом з пані Ольгою і вони разом зависають у різних забігаловках, поки їй є про що побалакати і з вікна можна поспостерігати за такими цікавими незнайомими людьми.

Зовнішній вигляд: Таня часто ходить по вулицях міста у світло-коричневих кросівках чи кедах з білими шнурівками, темних чи чорних вільних джинсах, заправлених поясом, а зверху накидує на себе білу чи чорну майку разом з довгою вільною літньою мідною чи білою сорочкою відповідно. У Тані є і багато інших всіляких сорочок, деякі з яких вкриті довгими хвилястими лініями, що напрямлені догори, або якимись крихітними "плямками" різних кольорів. Також на улюблених сорочках та корпоративному темному піджаку у Тані на спині є зображення білого або чорного контуру символу "Магічних вістей" — пухнаста вогняна пірʼїна Фенікса з гострим кінцем, з якого стікає крапля чорнила. Майже завжди дивиться на все довкола своїми карими очима, використовуючи для при цьому заокруглені окуляри з світлою металевою оправою і з темними трішки товстішими заушниками. На вухах має по одному кульчику, що виглядають як невеличкі рівнобедрені трикутники, один зі скла мідного кольору та інший — кольору хакі.

(Приколи Тані як ігрової персонажки):
Роль у паті — саб дд і аплікатор гідро стихії.

Зброя — блискучий меч з білою рукояткою з двома круглими вставленими у рукоятку темно-бірюзовими сапфіритами та білосніжним хвилястим лезом.
Звичайні атаки — робить 4 різких удари, останній з яких це горизонтальний удар з випадок вперед.
Заряджена атака — робить три невеликі швидкі горизонтальні удари мечем.
Ешка — наносить по ворогу колючий удар мечем або наводить лезо на нього, і після цього одразу створює водяну хвилю, що накриває ворога. Ця хвиля накладає на також особливий ефект на членів команди, у вигляді водяних кіл довкола долоні. Під цим ефект, коли члени команди наносять демедж звичайними, зарядженими атаками чи своїми вміннями, з певною періодичністю довкола ворогів зʼявлятиметься ширше водяне горизонтальне коло на рівні пояса, яке буде створювати водяний потік циліндричної форми, який трохи дамажить ворогів і накладає на них гідро статус відповідно.
Ульта — зі словами "Від такого і парасоля не поможе" підіймає догори меч і малює одне хвилясте водяне коло лезом меча над собою після чого це коло різко перетворюється на круг та Таня протикає його своїм мечем, що створює цілу ораву водяних копій різноматнітної холодної зброї, яка виривається з круга і градом осипає всіх ворогів довкола, накладаючи підсилений ефект ешки.

Пасивний талант — Коли знаходиться у пачці, то при наближенні до агресивних ворогів, зробить попередження, що “хтось поблизу хоче отримати стусанів.”

Фрази:
При додаванні в паті: "Невже справжня битва?! Я-я це зроблю!" "Без питань, буде що згадати."
При низькому рівні здоровʼя тімейта: "Ні в якому разі не нехтуй власним здоровʼям!"
При власному низькому рівні здоровʼя: "Сама іншим забороняла, але все ж знов перестаралась."
При відкритті скрині: "Юпі, стікер супер!"

Анімація додавання в команду: Дуже зосереджено читає текст на сторінках записника та одразу червоніє, дивлячись у сторону камери. Спантеличено ставить записник до кишені і піднімає догори палець, щоб створити водяне коло і підготувати якусь зброю, але натомість зупиняється і, спокійно видихаючи, посміхається, хоч одна вже створена нею крапля води встигає їй впасти на голову.


Афк анімації:
Перша анімація — Таня задумано стоїть на місці, а тоді про щось усміхнено згадує і дістає записничок з кишеньки штанів. Вона хоче з задоволенням розгледіти написане, але для початку лівою рукою поправляє окуляри, примружується і заворожено все блискавично переглядає своїми очима з розширеними зіницями. Після цього вона радісно підносить голову догори, та пробує правою рукою витягнути з кишені олівчик, але раптово задумується про те, чи часом хтось не вгледів послання Ольги для неї. Таня від цих думок одразу червоніє і похапцем ховає записник назад, а потім глибоко видихає з самовдоволеною посмішкою.
Друга анімація — Таня простягає перед собою трохи зігнену руку в лікті праву руку і вказівним пальцем вказує догори. Опісля вона круговим рухом пальця створює водяне коло та розтуленою долонею торкається нижньою її поверхні і коло перетворюється на водяну копію зброї, що недовго висить у повітрі і згодом перетворюється на крихітну водяну сферу і лопається. Варіації зброї:
1) невеликий водяний кинджал з зазубреним лезом.
2) довга тонка шабля.
3) дворучний меч з хрестоподібною гострою рукояткою та лезом, яке трохи зламане на кінці та розділене на двоє невеликою прогалиною посередині.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ч
Чурік@Churik6000

137Прочитань
1Автори
7Читачі
На Друкарні з 20 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (3)

супір пупір

Вам також сподобається