Бджолосім’я як фентезі персонажі 1.2

Оля

Дівчина, що підробляє у службі доставки, та при цьому намагається продуктивно вчитися в університеті. Для пересування понад вулицями столиці на роботі і поза нею Оля використовує найчастіше свій спеціальний бордовий посох, який для неї зробила Лист. Незважаючи на це, у деякі дні їй доводиться лякати прохожих, сидячи за кермом велосипеду або навіть автівки. У своїй їзді завжди забуває про небезпечність поворотів на високій швидкості і по цій причині неодноразово потрапляє у всілякі дрібні халепи, особливо коли використовує службові транспортні засоби. Попри усе це, товари Оля доставляє вчасно і клієнти отримують їх цілком неушкодженими.
Дівчина пробує активно проводити своє студентське життя і бере участь у багатьох активностях з людьми зі свого курсу, щоб просто лишній раз з деякими зустрітися і посміятися на тиждень вперед. Також дуже фанатіє від усіх тайтлів про дівчат-чарівниць та час від часу люди кажуть їй, що вона й справді дуже походить на деяких обожнюваних нею героїнь. Через своє захоплення іноді Оля під покровом ночі у місті з’являється у образі загадкової дівчини, що намагається допомогти усім тим, хто постраждав від чиїхось злих умислів. Вона називає себе “покровителькою палаючих зірок” та встигає непомітно зникати, як всі дрібні зірки на небосхилі перед сходом сонця.
Зовнішній вигляд — Дівчина середнього зросту з блакитними очима і хвилястим червоним волоссям десь до плеч, по якому її здалеку впізнають усі знайомі. У зовнішніх образах Олі іноді проглядається комбінація довгого верхнього одягу та якоїсь сукенки чи вільних штанів, що є більш вузькими на поясі ніж внизу. У більш теплу погоду її можна зустріти (якщо вона кудись все-таки вилізе за потреби) у білосніжному сарафані з невеликим горизонтальним десь нижче грудної клітки або якомусь темному топі, майці чи чорну коротку блузку з білими зірочками на ній разом з темними джинсами, одні з яких теж розмальовані білими нічними світилами, та легким взуттям. Штани постійно заправляє ременем і іноді начіпляє на них тонкі срібні ланцюжки. На шиї носить золотий ланцюжок, а іноді і тонкий темний чокер. Часто можна побачити у окулярах, які мають загострений куточок окуляра до верху прозорої оправи. Любить носити всілякі золоті кільця та сережки і має навіть дві пари кульчиків у вигляді дрібненьких білих кружечок з чаєм і бутилочок свого улюбленого газованого напою. На правому передпліччі має тимчасове тату у вигляді цілої зграї різних метеликів та гострих зірочок.

(Приколи Олі як ігрової персонажки):
Роль у паті — дд піро стихії, що грається через реакцію танення.

Зброя Невеликий меч з вузьким двостороннім лезом, що має дзеркальну затемнену поверхню. Також ефес зброї має гарду у вигляді блискучого срібного місяця-серпа, гострі кути якого загнені у сторону леза, а на іншому кінці ефесу красується навершя у вигляді двосторонньої блідо-блакитної пʼятикутної зірки.
Звичайні атаки серія з п’яти швидких ударів, де перший це невеликий колючий удар, три наступні це прості ріжучі послідовні удари і останній це потужний удар з підскоку.
Заряджена атака наносить один круговий удар, що на ділі наносить демедж тричі, створюючи два додаткові порізи.
Ешка Ешка Олі накладає на її меч піро інфузії і над персонажем з’являється червоні зовнішні контури восьмикутної зірки, чотири основні кути якої більші за інші проміжні між ними. З цим ефектом у кожного удару у якості нормальної атаки з’являється невелика іскра і кожна з них заповнює одну з восьми частинок зірки Олі “кристалом” світлочервоного кольору. Коли уся зірка стає повністю заповненою, то усі її наступні нормальні атаки з піро інфузією получають баф до демеджу і швидкості, а також кожна з них добавляє одному з “кристалів” восьмикутної зірки палаюче рожево-червоне ромбічне ядро.
Пам’ятайте, Ешка не переривається перемиканням на іншого персонажа, проте її час у цей момент сприливатиме у тому ж темпі.
Ульта зі словами “Зараз я вам покажу справжній зорепад” підіймає свої руки догори і у них з’являється зірка яка, в залежності від кількості зроблених під час Ешки нормальних атак, має три різні ефекти:
1) Якщо не було зібрано середини зірки — зірка у руках Олі, розміром з половину голови дівчини, просто створює невеликий вибух, який наносить невеликий демедж.
2) Якщо було зібрано просто зірку — зірка ультимейту виглядає вдвічі більшою і коли попадає по ворогу створює після себе ще три майже ідентичні “зіркові-бомбочки”, що наносять більший піро демедж.
3) Якщо було зібрано усю зірку з ядрами — зірка залишається того ж розміру, що і у другому варіанті, але коли Оля її підкидує, то вона збільшується майже у два з половиною рази, наносить по області удар промінцями, що при попаданні по цілі зменшує її резист до подальших атак ульти. Після цього ця основна зоря перетворюється на дуже потужний град з менших зірочок усіляких яскравих відтінків червоного, що дамажить ворогів у його доволі великому радіусі.

Пасивний талант: Вночі команда, у якій знаходиться Оля, отримує баф швидкості бігу.

Альтернативний спринт — коли починає біг, Оля різко знімає з одного з кріплень для поясу свій бордовий куб-посох і кидає його перед собою. Цей куб на кожній грані має яскраво-червоні контури чотирикутних, шестикутних чи восьмикутних зірок і всі ці зображення загораються, коли Оля хоче його активувати. Через одну коротку мить куб стає навершям для довгого посоху, який парить на невеликій висоті над землею, і Оля успішно на нього сідає, після чого уже весь подальший час спринту пересувається використовуючи його, як свій основний транспорт. Коли ж спринт зупиняється чи переривається, то Оля зіскакує з посоху на землю і тоді посох у подобі куба сам прикріплюється до того ж кріплення для поясу.

Фрази:
При додаванні в команду: “Вперед палити траву!” “Ну що ж, давайте створювати справжню команду дівчаток-чарівниць!”
При низькому рівні здоровʼя тімейта: “Ей, взагалі-то першою мала бути я!”
При власному низькому рівні здоров’я: “Та ж ну, я тоді пожартувала, це ж було так очевидно.”
При відкритті скрині: (розчаровано)“…і знов не кола…”;
(піднесено)“Ну, якщо це все продати, то без коли не лишемося”

Анімація додавання в команду: Оля підлітає на своєму посохові і ледве встигає загальмувати з переляканим виразом обличчя. Після цього вона встає з посоха і він одразу перетворюється на куб, а Оля тим часом створює у правій руці крихітну зірочку, яку вона підкидує догори. І щойно куб прикріплюється до поясу власниці, зірка вгорі вибухає як мініатюрний феєрверк, під яким стоїть усміхнена Оля.

Афк анімації:
Перша анімація Оля простягає праву руку і створює у ній невелику блискучу “зірку” (сферу густо вкриту гострими трикутними пірамідками) насиченого вишневого кольору. Потім вона на неї задумано дивиться і перекидує її у ліву руку, після чого помічає, що зірка всередині стала яскравішою. В переляці, Оля жбурляє зірку знову, але тепер уже значно вище і пробує сховати лице руками, чуючи тільки тихий звук детонації зірки. Дівчина опускає руки і, розплющивши очі, помічає, що зоря все-таки перетворилася на купу червоних блискіток, які почали кружляти довкола неї, ніби Оля потрапила під мініатюрну версію яскравого зоряного неба. Вона з полегшенням видихає і повертається у першопочаткове положення.
Друга анімація — Оля бере до лівої руки свій куб-посох і починає шукати на ньому спеціальну нажимну частину поверхні. Коли Оля на неї натискає, то з куба вискакує крихітна плюшева іграшка на пружині у вигляді Листа. Оля кожного разу умиляється цьому та акуратно прикладає мʼягеньку іграшку до щоки, поки не притуляється до неї надто сильно, від чого куб повертається до свого звичайного вигляду. Оля здивовано починає знову крутити куб у руках, аби перевірити чи він виглядає справно та знову причіпляє його до свого поясу.


Даша

Юна художниця, яка полюбляє час від часу навідуватися у різні живописні місця біля столиці або далеко за її межами у пошуках натхнення для своєї діяльності. Коли ж вона уже приймається до малювання, то на одному подисі намагається зобразити той краєвид, що простелився перед нею, або ж образ, який вчасно застяг у її голові та вона зберегла бажання його втілити у реальність, даючи собі умовні обмеження, аби робота йшла швидше. Усі свої художні зусилля і досягнення Даша зараз називає своїм хобі й іншу частину часу проводить на підробітці в якості флориста. Вона любить дбати за рослинами та дуже часто переживає про те, чи вона точно надає їм найкращий догляд. Дівчина дуже радіє, коли хтось приходить, щоб щось придбати чи просто лупає очима поміж усілякої пахучої та квітучої зелені. При цьому вона рідко балакає з усіма клієнтами і дуже хвилюється, коли доводиться підтримувати розмову на другорядну тему з ними, бо частіше за все вона просто хоче спокійно провести час на самоті, спостерігаючи за кимось зі сторони.
Зовнішній вигляд — На роботі ходить у білій майці з блідо-оливковим комбінезоном, кишені якого постійно набиті всілякою всячиною, та у зелено-білих кедах, які їй постійно набридає відтирати від прилипшої землі.
Більша частина її волосся має натуральний колір, але те волосся, подібний до кольору кори буку, а ту частину, що росте з нижньої частини скронь і потилиці, Даша пофарбувала у смарагдовий колір. Час від часу її можна побачити з невеличкими зеленими косичками або з хвостом заплетеним з цікавого поєднання волосся двох різних кольорів.
Поза роботою Дашку можна побачити у зовсім різному одязі та образах. Здебільшого вона носить більш вільний оверсайз одяг, тому часто її штани є доволі довгими і мають вільну широку штанку та можуть закінчуватися вузькою гумкою, а коли такої немає, то Дашка просто заправляє їх у свої високі туго затягені темні чоботи з товстою підошвою. У більш теплу погоду носить чорні чи білі топи або майки, а при нижчих температурах чи вітряній погоді носить вдобавок вільні сорочки тих же кольорів або зелених відтінків і з ними полюбляє накидувати на себе ще чорну шкіряну куртку. Любить прикрашати свою шию різноманітними срібними кулончиками чи ланцюжками неоднокавих довжин з всілякими камінцями, замочками або ще чимось, що встигло приглянутися Даші до ока. Часто любить сама собі робити усілякі кульчики та обожнює носити кульчики з пір’їнами, що мають вузький темний початок та зелений гострий кінчик. Дашка часто носить ще й усілякі кільця та майже постійно одне конкретне срібне колечко з послідовних дрібних ромашок красується на безіменному пальці її лівої руки. Власниця загадкових, здавалося б звичайних шкіряних рукавиць, на тильний стороні яких є вертикальне зелене зображення контура ромба і круга всередині, що разом змахуюьб на малюнок гострокутного ока. Ці рукавиці постійно знаходяться або у кишенях Даші, або міцно лежать на плечах, або у активованому стані десь літають позаду неї.

(Приколи Даші як ігрової персонажки):
Роль у паті — сапорт анемо стихії, що грається через роздування інших елементів і забезпечує стяжку.

Зброя довгий білосніжний лук з гнучкими плечима, які семетрично від рукояті спочатку вигинаються, потім загинаються і мають вигнуті вперед кінці. На місці рукояті лука сполучення його плечей туго перемотане мотузкою світло-оливкового забарвлення. Кожен з кінців обох плечей зброї має на собі по три всередині блідих та оливкових гострих листочка, а на нижньому кінці вдобавок висить ще і геть крихітний брелок у вигляді розплющеного скляного круглого ока з зеленою райдужкою та крихітною темною зіницею.

Звичайні атаки серія з пʼяти швидких пострілів з лука, останній з яких вона робить з розвороту і відскоком назад.
Заряджена атака 2 форми.
Проста заряджена атака — звичайний постріл стрілою, що наносить Анемо демедж.
Повністю заряджена атака — на кінці стріли зʼявляється гостроверхий наконечник, низ якого має форму пʼятикутної зірки. Коли ця стріла попадає по чомусь чи по ворогу, то над тим місцем з’являються п’ять дрібних стріл Анемо стихії або елементу, що був розсіяний попередньою стрілою. Ці ж стріли миттєво летять донизу і створюють на місці падіння спільну мітку у формі тієї ж пʼятикутної зірки, у сторону якої різко зі всіх сторін дує потужний вітер, який трохи стягує ворогів до центру.
Ешка використовує свої рукавиці, на яких у це момент підсвічуються зелені очі, і Даша починає свою гру в "камінь-ножиці-папір". Ешка Даші складається з трьох атак рукавиць, перша з яких це "камінь", удар зжатими разом у замок рукавицями зверху по ворогам, потім ідуть "ножиці", удар рукавиць у відповідному жесті навхрест по ворогам, і в кінця "папір", хлопок обох рукавиць разом, який збирай ворогів разом і наносить найбільший демедж.
Особливістю Ешки є те, що рукавиці залишатимуться на полі бою і виконуватимуть усі дії, навіть коли активним персонажем буде не Даша. Також при розсіюванні Піро, Гідро, Кріо або Електро елементу ударом "камінь", ліва з рукавиць “насичується” цим елементом і від цього рукавиці наноситимуть уже як Анемо шкоду, так і шкоду відповідного розсіяного елемента.
Ну і останнє, коли "папір" насичений певним елементом, попадає по цілі, то ця ціль получає зменшений резист до відповідного елементу.
Ульта зі словами “На те, освіжіться трохи!” цілиться догори луком з трохи висунутим язиком і примруженими очима, при цьому переповнює дугу зброї Анемо стихією, а також використовує і свої дві рукавиці, які допомагають по максимуму натягнути тятиву. На тятиві зʼявляється пʼять Анемо стріл, що нагадують стріли з повністю зарядженої атаки, але з більш гострим і схожим на бур наконечником. Дашка врешті відпускає тятиву, після чого всі стріли стрімко летять у сторону ворога, наносячи Анемо шкоду, створюючи на місці падіння невеликі вихору вітру, що в кінці об’єднуються у один великий повітряний вир. При цьому усе це активно розсіює елементи на цілях, бафаючи демедж відповідних розсіяних елементів.

Пасивний талант: При знаходженні в команді, щойно команда закінчує битву зі всіма ворогами, то лут з них стягується до активного члена команди.

Фрази:
При додаванні в команду: Ура, вперед на пошуки непереливків!
При низькому рівні здоровʼя тімейта: Трясця, а ну бігом відступай подалі.
При власному низькому рівні здоров’я: Це у мене в очах потемніло чи я завжди усе так погано бачила?
При відкритті скрині: Одного дня у одній з такій скринь ми точно знайдемо Великий куш!

Анімація додавання в команду: Даша задумано стоїть, а коли розуміє, що її обрали до команди, то вона різко усміхається і дві її рукавиці швидко вилітають з кишень та знаходячись прямо зверху за її головою імітують жест рук Даші, якими вона показує знак піс. Це все виглядає так, ніби рукавиці показують Даші ріжки і вона усміхнено висовує язика, після чого рукавиці знову повертаються до кишень, а руки досі показують знак піс.

Афк анімації:
Перша анімація Даша стоїть на місці і вона ненадовго змикає очі, після чого її рукавиці вилітають з її передніх кишень штанів або комбінезону. На тильних сторонах рукавиць підсвічуються мітки у вигляді ока, що означає, що рукавиці перейшли у автономний режим. І після цього Даша вирішує пограти з правою рукавицею у “Камінь-ножиці-папір”, поки ліва рукавиця виступає їм обом за суддю. У анімації є три випадкові сценарії розвитку подій:
1) Виграє Дашка — і тоді дівчина усміхнено підморгує, показуючи рукавиці язика, на що права рукавиця помалу підлітає до Даші, вказуючи на її лоб своїм розігненим вказівним пальцем. Даша одразу думає, що може рукавиця хоче дати їй щигля, але натомість просто тицяє цим пальцем її по носу.
2) Нічия — тоді Даша просто дає правій рукавиці п’ять, а потім і лівій, щоб точно “виграла дружба”.
3) Виграє рукавиця — рукавиці починають радісно мотилятися у повітрі і давати одне одному п’ять, поки Даша хлопає у свої долоні, святкуючи перемогу рукавиць.
Друга анімація — Даша витягує з кишені якийсь згорток зі своїм підписом на його пустій тильній стороні. Вона розгортає аркуш і довго задумано з пустим поглядом дивиться на нього, всіляко перекручуючи його у руках. Врешті-решт вона припиняє це робити після чого її рукавиці швидко активовуються та в останній момент, коли Даша, уже майже натягнула аркуш до критичної межі розривання, видирають його з її рук. Після цього Даша стомлено видихає і простягає праву руку до рукавиць, які літають прямо над нею, аби вона не могла забрати аркуш назад. Згодом вони помалу опускаються і Даша спокійно з заплющеними очима скручує аркуш і ставить до кишені, поки рукавиці показують їй великі пальці вверх та зі спокоєм деактивовуються.


Ілля

Кравець, якому вдалося вмілою та кропіткою працеб здобути чималу славу у столиці. У своїй роботі він найбільше обожнює виконувати чужі креативні забаганки та кожного разу задає клієнтам по більше запитань перед тим, як розпочати процес, щоб точно все врахувати і продумати кожнісіньку деталь. Головний обожнювач каламбурів, який не упускає можливості пожартувати з використовуючи гру слів. Поза роботою любить довго бродити містом або їздити на велосипеді по незнайомим вулицям, аби побачити щось нове та незвичне прямо десь під боком. Також полюбляє роздумувати про всілякі вигадані фентезі всесвіти та застосовувати свою уяву у створенні захопливих і цікавих персонажів у іграх на кшталт D&D. Ілля дуже класний друг, але при цьому деякі люди додумуються цим користати і він просто неохоче їм перечить, боячись зіпсувати людям настрій. На щастя, у таких ситуаціях він не завжди забуває про свої могутні крила за спиною та все-таки вибирається з таких негараздів.
Зовнішній вигляд — Брюнет з темно-карими очима, невеликою щетиною та безладним каскадом на коротку довжину. Ілля любить носити більш вільний верхній одяг, тому він любить оверсайз сорочки з підвернутими або недовгими рукавами, які максимально досягають середини передпліччя, або футболки ненасичених пастельних кольорів та чорні штани, заправлені темним поясом. Якщо ж без кольорів, то Ілля вдягає комбінацію з чорної сорочки та білих штанів. У теплу погоду кравець здебільшого носить легкі коричнево-зеленуваті кросівки та над ними іноді можна помітити по одному браслету у вигляді темної мотузки, два кінці якої зв’язані між собою завдяки металевому двосторонньому кріпленню у вигляді пір’їни. Носить також невеликі сережки, до головного кільця яких знизу прикріплена невелика кулька бірюзового кольору, а за нею одразу ж висить пір’їна схожої форми, що і у браслетів. Майже завжди носить свої круглі окуляри з темною оправою.

(Приколи Іллі як ігрового персонажа):
Роль у паті — сапорт і щитовик гео стихії.

Зброя довгий тонкий спис з вістрям у вигляді блискучої гострої срібної пірʼїни з лазурним візерунком ока павича на нижній частині. Одразу під вістрям до верхньої частини ратища з темного дерева підкліплене світле металеве кільце, на якому красуються схожі до за формою на вістря уже справжні пір’їни лазурного кольору з срібними кінчиками.
Звичайні атаки серія з п’яти ударів з поступовим рухом вперед до ворога, останній з яких є більш круговим і розмашистим.
Заряджена атака швидко наносить один удар вперед, а за ним одразу ще два прицільних удара у дві трохи вищі точки.
Ешка 2 форми.
Просте нажаття ешки — створює блискучі бірюзові кристальні крила за своєю спиною, які дозволяють йому протягом певного проміжку часу парити над землею, трішки швидше переміщатися і надають невелику кількість захисту.
Також на плечі Іллі з’являється кристальна копія Хікарі кольору морської хвилі. Цей кристальний папужка раз у кілька секунд наносить по противнику невеликий гео демедж, ударами, які з’являється після взмахів його крил. Коли ці гео удари наносяться по ворогам з якимись елементальним статусом, то утворюється елементальний кристал, але з особливим блиском. Чим більше таких зібрано за час ешки (до 5 штук), тим сильнішим буде наступний щит зажатої ешки або буст ефекту і демеджу ульти.
Зажаття ешки — створює ті самі кристальні крила, проте після цього вони одразу розбиваються і перетворюються на дрібні блискучі пірʼїнки. Ці пірʼїнки горизонтально кружляють довкола персонажа за годинниковою стрілкою разом з тонкими пунктирними лініями з менших кристальних уламків і таким чином утворюють блискучий щит у формі октаедра.
Кристальний Хікарі знову з’являється на плечі з кількома додатковими гострими напрямленими догори пір’їнами на голові та разом з цим він тепер наносить удари трохи частіше і робить це довший проміжок часу.
Ульта — Зі словами “Найкращий захист це контратака” Ілля складає долоні разом, від чого пір’їни крил/щита будь-якої з єшок або щит від останнього підібраного з реакцій кристалу, розбиваються на кристальний пил. Після цього цей кристальний пил перетворюється на темні сталеві блискучі кастети на пальцях Іллі, які можуть мати чотири загострені зубці, якщо перед цим було зібрано п’ять кристалів з реакцій з гео стихією. Після цього Ілля робить блискавичний ривок до найближчого ворога і наносить два потужних удари: перший — хук правою рукою і другий — аперкот лівою.
Після обох ударів бафається наступна атака по ворогу, тому найбільш резонно використовувати ульту персонажа перед тим, як використовувати дд, який наносить одну потужну атаку у ульті.

Пасивний талант: Затрачує в 50% менше часу на експедиції у будь-яку з локацій на карті.

Фрази:
При додаванні в команду: Ура, давайте пограємо у квача.
При низькому рівні здоровʼя тімейта: Ой лихо, як так вийшло, не угледів…
При власному низькому рівні здоров’я: Погана справа, що справа, що зліва.
При відкритті скрині: Стійте, наступного разу дайте мені кинути кубик, раптом випаде бонус на удачу.

Анімація додавання в команду: Кристальна копія Хікарі підлітає до камери і тоді за нею підлітає Ілля з кристальними бірюзовими крилами. (Крила незарядженої ешки) Після цього кристальні крила розсіюються і Ілля стає на землю, після чого кристальний папужка сідає йому на плече ліве і миленько треться об щоку власника, поки теж сам не стає кристальним пилом.

Афк анімації:
Перша анімація Ілля спокійно стоїть на місці і тоді радісно здригається від того, що побачив щось знайоме перед собою. До нього підлітає Хікарі і починає кружляти довкола нього, повторюючи різні слова, поки Ілля простягає дві долоні вперел і створює на правій з них кристального папужку. Після цього справжній домашній улюбленець сідає ліву долоню і здивовано задивляється на свою копію, яка, подібно дзеркалу, повторює усі його рухи. Спочатку його застає шок, а потім він почав більш агресивно поводитись і махати крилами, після чого Ілля повільно опускає праву руку і кристальний папужка починає летіти кудись у далечінь, після чого Хікарі прямує за ним.
Друга анімація Ілля різко дістає якогось невеликого темного ґудзика з лівої кишені. Він стискає праву долоню, а потім сам перед собою її розкриває. Він дивиться, як на ній лежать створені ним дрібні бірюзові кристальні уламки різних форм і він пробує з ними щось зробити. Спочатку він приліпляє до ґудзика дуже маленькі круглі кристали, а потім уже додає більші гострі кристали, від чого ґудзик уже почав походити на бірюзову сніжинку. Ілля ліву руку і розглядає своє блискуче творіння, вдоволено киває головою, від чого кристали розсіюються і юнак кладе знову непримітного ґудзика до тієї ж кишені.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ч
Чурік@Churik6000

137Прочитань
1Автори
7Читачі
На Друкарні з 20 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

  • Чому бути трутнем погана ідея

    Сьогодні я б хотіла не філософствувати, а так сказати, на прикладі показати, які будуть наслідки, якщо жити, як трутень🐝

    Теми цього довгочиту:

    Бджолосім'я
  • коли віриш в себе, інші теж повірять!

    я ніколи не була при грошах. я вийшла заміж за чоловіка, який ніколи не заробляв. те що заробляла я, вистачало на утримання сім'ї на покриття його боргів і прикривання його перед моєю мамою, з якою ми жили і яка дуже довго не знала, що він нічого не заробляє

    Теми цього довгочиту:

    Історія З Життя

Коментарі (2)

крута класна імба

Вам також сподобається

  • Чому бути трутнем погана ідея

    Сьогодні я б хотіла не філософствувати, а так сказати, на прикладі показати, які будуть наслідки, якщо жити, як трутень🐝

    Теми цього довгочиту:

    Бджолосім'я
  • коли віриш в себе, інші теж повірять!

    я ніколи не була при грошах. я вийшла заміж за чоловіка, який ніколи не заробляв. те що заробляла я, вистачало на утримання сім'ї на покриття його боргів і прикривання його перед моєю мамою, з якою ми жили і яка дуже довго не знала, що він нічого не заробляє

    Теми цього довгочиту:

    Історія З Життя