Бджолосім’я як фентезі персонажі бета 1.3

Нася

Одна з детективів великого міста, яка часто береться за різні загадкові справи та проводить власні розслідування авторськими методами. Вона полюбляє розглядати усе з різних сторін і тому у неї доволі багате почуття гумору, яке вона показує у нестандартних ситуаціях і дуже цінує тих, хто ладен оригінально пореготати з нею. Часто жартома вона навіть називає себе головним членом підрозділу “мемної поліції”. Нася іноді любить проводити час з людьми, проте зазвичай це її доволі швидко виснажує і тому, щоб підзарядитися, вона іде до тихого прибережжя океану і мовчки вдивляється у рухи хвиль, роздумуючи про те, що цього разу застрягло у її голові.
Зовнішній вигляд — На роботу ходить у формі у вигляді довгого коричневого піджака поверх білої сорочки з кофейними штанами та чорними туфлями на низькій підошві. Вдома любить ходити по кімнатах у оверсайз футболках чи худі, коли починає змерзати. Хатній одяг у Насі має принти різних мемів з авторських наліпок або просто картинок з котиками. Коли просто бродить восени по вулиці, то вдягається у темно-зелену або інші сорочки чи кофти і взуває зручні темні кросівки, знаючи що її чекають цікаві години бродіння у пошуку нових пташок десь на природі, споглядання загадкових старих будівель у місті або міркування на пляжі на пару з морськими хвилями.

(Приколи Насті як ігрової персонажки):
Роль у паті — сабдд гідро стихії, що бафає усіх гідро персонажів разом з собою.

Зброя — Срібний скляний ліхтар у формі прямої восьмикутної призми з невеликою мідною ручкою наверху. На нижній частині скла ліхтаря можна угледіти різні срібні візерунки у вигляді заокруглених морських хвиль. Всередині весь ліхтар заповнений темно-бірюзовою водою, у якій з настанням ночі загорається лагідне зелене полум’я тонкої свічки всередині.
Звичайні атаки стоячи на місці просто складає праву руку у формі пістолета і здійснює чотири атаки швидкими пострілами темно-зелених водяних бульбашок, останнє з яких стає вдвічі більшою і її вибух охоплює більшу площу.
Заряджена атака трохи простягає праву руку вперед і показує вказівним пальцем вниз, після чого над ворогом зʼявляється вода, яка бʼє різким поток вниз, наносячи гідро шкоду. (Заряджена атака може мати різну тривалість, все залежить від кількості стаміни в персонажа і довжини затискання атаки)
Ешка На місці обертається у сторону ворога і робить тихий горизонтальний хлопок у долоні, між якими з’являється кілька дрібних темно-бірюзових бульбашок. В наслідок хлопка довкола персонажа з’являється купол, у межах якого у активного персонажа помалу падає здоров’я і разом з цим у ворогів з’являється слабкість до шкоди від гідро елемента чи реакцій з ним, а також колір гідро атак персонажів у куполі стає теж більш бірюзовим.
Ульта Зі словами "А ось і винуватець" вказує вказівним пальцем правої руки у сторону ворогів, поки за її спиною зʼявляються два темно-зелених ока. Через мить усі агресивні вороги пов’язані між собою темним ланцюгом, після чого величезний ізопод наносить по кожну удар, демедж якого проходить по всім цілям.

Пасивний талант: Коли персонаж знаходиться в пачці, то при наближенні до місця перебування ворогів, підсвічуються шляхи, сліди та силуети ворогів, які показують шляхи, якими зазвичай вороги бродять.

Фрази:
При додаванні в команду: Хочете влаштувати розслідування? Чудово, тоді я буду дивитися, а ви собі голови ламайте.
При низькому рівні здоровʼя тімейта: Ану не вмирати, а то припишу позорну причину смерті як головний свідок.
При власному низькому рівні здоров’я: Або з одного удару прикінчуєш, або взагалі не зачіпаєш, невже я багато прошу?
При відкритті скрині: Сумніваюсь, що вдасться комусь це збагрити втридорога заради справжніх коштовностей...

Анімація додавання в команду: Нася повільно підходить по місця, поки біля її правого плеча літає пара схематично з’єднаних бульбашок. Вона забуває про те, що вони є і коли дівчина обертає голову, то одразу підіймає вказівний палець правої руки, лопає ним бульбашку і з полегшенням видихає.


Афк анімації:
Перша анімація Нася стомлено схиляє голову, а тоді різко її підіймає і з заплющеними очима складає перед собою руки в замок. Розплющивши очі, вона бачить перед собою водяну копію гігантського блідо-зеленого ізопода розміром десь з пів тулуба самої Насі. Нася радісно присідає, гладить водяне створіння по голові і ракоподібне починає у відповідь активно рухати своїми двома парами вусиків. Дівчина акуратно підбирає його з землі та з простягнутими руки починає помалу крутиться з ним на місці. Після цього Нася зупиняється, обіймає ізопода і той розтворюється на водяну піну з бульбашок, які згодом теж лопаються та безслідно зникають.
Друга анімація Нася задивляється кудись вперед, а тоді щось раптово приходить їй на думку, на що перед нею починає з’являтися хаотична схема з крихітних бульбашок, деякі з яких переплеті ніж собою тонкими водяними ланцюжками. Нася вдивляється у одну точку всієї схеми і там з’являється велика бульбашка, до якої починають підтягувати усі зв’язки з іншими, поступово створюючи суцільне водяне мереживо. Поки процес завершується пару дрібних бульбашок лопають і від цього і головна бульбашка, на жаль, теж лопає і Нася роздратовано змахує руками, від чого уся схема зникає.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ч
Чурік@Churik6000

137Прочитань
1Автори
7Читачі
На Друкарні з 20 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

АООАОАОАОАОАОАО ЦЕ ПРЕКРАСНО

Вам також сподобається