Beat.On Wall | KC - Крємльовські С*чки?

Давно ми не збиралися з вами за столом обговорень чергових самопринижень корейських реперів.

Сьогодні як харчі для роздумів та обговорень пропонуємо вам альбом KCTAPE, що вийшов 22 травня і був записаний лейблом KC, до складу якого входять Sik-k, Haon та Vangdale.

Наприкінці треку номер 3 під назвою HELLA DOPE, слухачі можуть "насолодитись" репом РОСІЙСЬКОГО виконавця White Punk РОСІЙСЬКОЮ мовою.

В даному треці окрім цього... не знаємо як його назвати... брали участь: Sik-k, Haon, Icecream drum, Vangdale(в якості продюсера) та Leellamarz. Aле щодо останнього, то це не дивовижно, в біографії пацанчика є кілька років навчання грі на скрипці на расіюшкє матєрі, може сумує за расизмом і приниженнями.

Для контексту хочемо додати факт того, що Sik-K, власник лейблу KC, переважно особисто займається питаннями щодо співпраці, СММ тощо, але це ніяким чином не знімає відповідальність із інших виконавців, що погодилися на цю співпрацю.

Як висновок до цієї новини, пропонуємо вам написати кілька "солодких" слів у особисті повідомлення або коментарі лейблу, а за бажання – і виконавцям:

Інстаграм КС

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кімбу
Кімбу@nchh_kimbu

534Прочитань
0Автори
18Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Beat.On Wall | Welcome to ♂Попускальня♂

    Ми живемо в часи, коли обізнаність - це надважливо. Саме тому в першу річницю успішної операції "Шакалячий експрес на Чілін Гоумі" ми підготували список кхх та крнб виконавців, які обісрались, виразивши позитивне ставлення до країни-терориста з назвою р*сія.

    Теми цього довгочиту:

    Beat On
  • Beat.On Wall | Знайомство з Okashii

    Вам може здатися, що Бетон перетворюється на фан-сторінку AP Alchemy, може, воно так і є. Але пройти повз цих музичних геніїв просто неможливо, тож знайомтесь - Окашіі, геніальні діти Свінґса.

    Теми цього довгочиту:

    Кхх
  • Beat.On Wall | Харизма проти Корони: Найнапруженіша діс-війна 2023 [Ч.4]

    26 вересня Свінґс повідомив, що на певний час лишає пост СЕО AP Alchemy, аби зосередитись на музиці. І вже 27 вересня всі нарешті отримали те, що так сильно хотіли – діс-відповідь Сік-кею та його друзям.

    Теми цього довгочиту:

    Кхх

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається