BetFury: Запуск криптодропа обсягом $20 млн: Гра в Telegram для заробітку

Зміст

Про BetFury

BetFury — визнана та надійна екосистема з різними можливостями криптозаробітку. За понад п'ять років на ринку платформа досягла вражаючих результатів:

  • Понад 2,3 млн користувачів у всьому світі.

  • Загальний обсяг ставок $7,6 млрд, виплачено бонусів $48,9 млн.

  • Виплати по ставках склали понад $122,5 млн.

BetFury пропонує швидкий обмін криптовалют з низькими

Криптоекосистема BetFury анонсувала чудовий криптовалютний дроп! Призовий фонд у розмірі $20 000 000 буде розподілений з кінця третього по початок четвертого кварталу. Це захід відкриває можливість отримувати справжню криптовалюту для багатьох ентузіастів, які виконуватимуть цікаві завдання. Пул криптодропа складається з топ-валют, а також нативних токенів BFG, які зміцнили свої позиції після спалювання 33% загальної пропозиції та блокування 48% обігу. Хотіли б ви отримати в свій портфель таку перспективну валюту, як BFG? Тоді читайте далі!

Cryptodrop

Що таке криптодроп?

Криптодроп — це роздача користувачам токенів за виконання певних завдань. Останнім часом багато проєктів, таких як Notcoin, Blum, Hamster Kombat та Catizen набули шаленої популярності завдяки своїм дропам. Дроп BetFury відрізняється від інших, оскільки забезпечує отримання криптовалюти, яка вже має високу вартість на ринку. Механіка криптодропа BetFury знайома користувачам: чим більше очок ви наберете — тим більше криптовалюти ви заробите.

5 причин приєднатися до дропа BetFury

  1. Вражаючий призовий фонд у $20 000 000

  2. Нагороди у реальній криптовалюті та цінному токені BFG

  3. Тривалість дропа (3–4 квартал 2024 року)

  4. Проста механіка підключення через Telegram та зручний інтерфейс

  5. Прибутковий безкоштовний криптопул та інтерактивна гра Fury Game

Криптодроп BetFury — це унікальна можливість заробляти реальну криптовалюту під час гри. Ця кампанія дозволяє новачкам плавно увійти в криптоіндустрію, а досвідченим користувачам подивитися на проєкт під іншим кутом.

Реально виділити на проєкт $20 млн?

Криптодроп BetFury складається з криптовалюти, яку проєкт накопичив за певний період, а також із 350 000 000 BFG, які переводяться з гаманця ком'юніті. Кожен активний учасник криптодропа має високі шанси заробити USDT, ETH, BTC та BFG.

Проєкт розвивається в індустрії понад чотири роки і може дозволити собі криптодроп з пулом у $20 млн. BetFury розмістила цю суму на публічному адресі для повної прозорості.

Про зростаючий токен BFG

Криптодроп від BetFury є також інвестицією у майбутнє власного токена. BFG показав стрімке зростання ціни на +40% за останній місяць, за даними CoinMarketCap. Це зумовлено модернізацією дефляційної стратегії, яка передбачає викуп BFG, блокування, щомісячне спалювання та підтримку активних утримувачів. Команда BetFury заблокувала 1 млрд BFG на 4,8 року. Ці кроки демонструють бажання платформи розвивати свій продукт та власний токен.

Як приєднатися до дропа від BetFury?

Щоб взяти участь у криптодропі BetFury, потрібно виконати кілька простих кроків:

  1. Запустіть бота для криптодропа BetFury у Telegram.

  2. Створіть обліковий запис для криптодропа за допомогою бота.

  3. Прочитайте короткий огляд криптодропа.

Після виконання цих дій ви стаєте офіційним учасником криптодропа. Основні види діяльності, за які можна заробити бали, включають:

BFG Farm — заробляйте безкоштовну криптовалюту

BFG Farm дозволяє заробляти безкоштовну криптовалюту. Користувачі можуть отримувати до 96 000 BFG щодня залежно від рівня BFG Farm. Рівні підвищуються, збираючи очки Wager. Перед виведенням винагороди її можна збільшити до x1000. Для отримання криптовалюти запросіть двох або більше друзів та підключіть свій обліковий запис Twitter для щоденних нагород.

Грайте у Fury Game — отримуйте USDT, BFG та ігрові очки

Цей 2D-раннер — найкраща розвага для заробітку реальної криптовалюти. Граючи за єнота, можна збирати USDT, BFG, ігрові очки та значки відновлення енергії. Тривалість кожного раунду визначається енергією, яку можна покращувати, підвищуючи ігрові рівні.

Набирайте очки за допомогою квестів

Квестові завдання різних типів допомагають отримувати очки. Наразі існує чотири типи квестів:

  1. Ігрові квести: грайте в оригінальні ігри, робіть ставки на спорт та відкривайте лутбокси.

  2. Квести для заробітку: приєднуйтесь до крипто-стейкінгу та беріть крипто-кредити.

  3. Трейдинг-квести: торгуйте ф’ючерсами та свопайте криптовалюту.

  4. Соціальні квести: виконуйте завдання у соцмережах BetFury.

Функція Wheels криптодропа — виграйте до 1 млн BFG

Накопичення очок відкриває можливість використовувати бонусні колеса для отримання очок та реальної валюти до 100 000 BFG. Social Wheel активується після набору 9000 соціальних і реферальних балів. BetFury Wheel активується після 3000 очок ставок, заробітку або торгівлі. Десяте обертання BetFury Wheel стає Суперспіном і збільшує всі нагороди та головний приз до 1 000 000 BFG!

Запрошуйте друзів для додаткового прибутку

Під час криптодропа діє реферальна програма. Користувачі отримують винагороду за активність рефералів:

  • 1000 реферальних очок за кожного запрошеного друга.

  • 3% від криптовалюти, заробленої рефералами на фармінгу BFG.

  • 15% за всі очки, отримані рефералами.

Запрошений вами користувач також отримає 1000 реферальних очок.

Висновок

Криптодроп BetFury — одне з найбільших криптоподій, яке поєднує ігрову атмосферу та заробіток реальних грошей. Розвиток токена BFG та постійні зусилля команди є вагомими причинами приєднатися до криптодропа BetFury. Учасники можуть отримати свою частку від $20 000 000. Активність збільшує шанси заробити більше реальної криптовалюти.

Приєднуйтесь до ➡ BetFury в //Телеграм//

❗️Один нюанс, там є казіно, не рекомендуємо Вам грати

Хай Вам щастить!!!


Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Kot  Cripto  ©
Kot Cripto ©@korosticheva

155.5KПрочитань
3Автори
52Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • Нова хвиля квестів від Layer3 на Linea Culture: Заробляйте аірдропи

    Сьогодні ми знову говоримо про можливість заробітку в світі криптовалют. Layer3 представив нові квести на платформі Linea Culture, що дозволяє нам усім пофармити аірдропи. Навіть якщо ви ніколи раніше не брали участь у проектах, настійно рекомендую долучитися до цих квестів зараз

    Теми цього довгочиту:

    Linea Culture
  • Терміново! Це справжній скарб: DozGame - тапалка з виводом без вкладень

    Мій партнер запропонував мені дуже цікаву гру - тапалочку-фармілку, в якій можна тапати і одразу виводити свої кошти на гаманець. Це дійсно унікальна можливість, адже зараз більшість тапалок вимагають чекати якихось лістингів та інших обіцянок, а насправді годують нас лише...

    Теми цього довгочиту:

    Dozgame
  • Як буде виглядати Blum? Усі Crypto одна програма

    Blum прагне стати єдиним центром для всіх ваших криптовалютних потреб. Серед його основних переваг підтримка топ-30+ мереж і можливість торгівлі будь-якими токенами без необхідності перемикання між різними платформами.

    Теми цього довгочиту:

    Blum

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Друзі, я ціную кожного з Вас, дуже прошу… не пишіть дурниць. Задавайте адекватні питання… Я з радістю відповім

Вам також сподобається