Tap Souls: нахабний тупий фансервіс

Платформи: iOS, Android

Прайс: $0, але можна задонатити $100000000000

Жанр: Клікер

Час: вічність

Оцінка: 2/10


ДАРК СОУЛС НА МОБІЛОЧКИ?! Еееееееее, багато хочете. Краще пограйте в Tap Souls – кончений клікер, який нахабно плагіатить дарк соулс, та намагається розвести фанатів соулсів на гроші.

Ну що ж. Я людина проста – бачу лайно, завантажую та перевіряю його на собі, щоб ви його не жерли. Тож робимо ковток сетус фласки та поринаємо в "неймовірний" геймплей Tap Souls.


Сюжет та світ

Сюжету тут майже нема. Є купа локацій з ворогами, наша ціль дойти до кінця локації та вбити боса. І повторювати все це 100500 разів щоб гріндити лут та левели.

Є декілька квестів, по типу "вбий 50 скелетів на 1 локації", і на цьому все. Лору, як в соулсах, тут теж нема. Тіки лютий фансервіс для всіх соулсфанів.


Графон та саунд

Графон реально якісний та красивий. Піксельарт мені дуже сподобався. Але суть в тому, що 90% з того що ми бачимо на екрані – це тупо плагіат з соулзів тіки в 2д. Розробники взагалі не парилися та вирішили за рахунок фансервісу набрати популярність та витрусити кишені соулс-фанів.

Щодо саунду – все теж саме.


Геймплей

Геймплей Tap Souls – це нескінченне тапання по екрану телефону та прокачка персонажу заради того, щоб циферки росли і можна було тапати краще.

СЕТУС ФЛАСК, ЗРОЗУМІЛИ?! ЗРОЗУМІЛИ?! ЯК ЕСТУС ТІКИ СЕТУС!!!
СЕТУС ФЛАСК, ЗРОЗУМІЛИ?! ЗРОЗУМІЛИ?! ЯК ЕСТУС ТІКИ СЕТУС!!!

В нас є головний хаб, де ми обираємо зброю, качаємо левели за попіл, обираємо напарників, магію та все інше. Окрім прокачки тут можна також придбати скінчики та зайти в ігровий шоп, де вже за реальні гроші можна придбати внутрішню валюту.

Хм, когось він мені нагадує...
Хм, когось він мені нагадує...

Коли все зробили в хабі – йдемо на локацію. І тупо люто тапаємо по екрану телефона до тих пір, поки не переможемо всіх ворогів, або поки не сдохнемо. Якщо сдохли – втрачаємо попіл (він тут замість душ) і нам треба дойти до того ж рівня, щоб забрати попіл назад. Тобто така ж механіка як в душах, але тут вона взагалі не потрібна, це чисто так, фансервіс. Власне, відео гейплею нижче все говорить саме за себе.

І отак повторюємо 100500 мільйонів раз

Що далі? Повторюємо гейплейну петлю 100 тисяч мільйонів разів до тих пір, пока не прокачаємося достатньо для наступної локації. А потім так само грандимо наступну локацію. Потім ще наступну. А потім врубаємо ще вищу складність... Коротше класична майже нескінченна дрочильня де нам треба збільшувати наші циферки щоб потім збільшити циферки ще більше.

Можна придбати скін Гоку з Драгонбола. Бо чому ні?
Можна придбати скін Гоку з Драгонбола. Бо чому ні?

Набридло качатися та проходити 100 разів один і той же рівень? Ну так просто зайди в магазин та витрать реальні гроші, щоб придбати 100500 лутбоксів та отримати потрібні ресурси для апгрейду. Лутбокси при цьому випадають і зі звичайних ворогів, але нечасто. Тож в гру можна грати безкоштовно, але довго і нудно, або придбати собі ресурсів за реальні гроші та отримати великий буст та ще й скінчики.

Внутрішній магаз. Готуйте свої американські гривні
Внутрішній магаз. Готуйте свої американські гривні

Гра дуже швидко набридає, а щоб досягти якогось вагомого прогресу треба грати, напевно, сотні годин. Але НАВІЩО?! Відповіді на це питання в мене, нажаль, нема.


Вердикт

Можна грати якщо ви зовсім у відчаї або вам потрібна дрочильня в яку можна тупо вбити час. Я все ще продовжую грати коли треба чимсь зайняти руки, щось накшталт спінера (хтось їх пам'ятає?!) але веселіше бо циферки ростуть роблять брррррррр. 2/10.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кежулам вхід заборонено
Кежулам вхід заборонено@nocasuls

Найкращий канал про ігри

2.4KПрочитань
16Автори
70Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається