Безсмертні люди не можуть їсти?

Одного разу переглядаючи інстаграм-рілси зустрів коментар який і став причиною появи цієї статті. У коментарі йшла тема первісних потреб у "безсмертних біблійних першолюдей", а також наявність у сучасних чоловіків ребер. Які на думку коментатора(або коментаторки) повинні бути відсутні. Ця стаття роглядає дану тему з різних кутів.

З чого ви узяли, що безсмертя зобов'язує не їсти?

Безсмертя може приймати різні форми. У Біблії ніде не кажуть, що перші люди були безсмертні. Лише, що вони створені по образу божому. Це не зобов'язує їх бути безсмертними. Та навіть якщо вони були безсмертні, з чого ви узяли, що безсмертним людям заборонено їсти? Чи справляти нужду?

У книзі Буття із Біблії люди були спроектовані щоб "плодитися й розмножуватися". Також, у Едемі бог насадив багато дерев, і майже з усіх можна їсти. Ну крім того на якому ростуть айфони. Отже, перші люди могли їсти та кохатись, і не так і важливо чи були вони безсмертні. Якщо безсмертя все ж було то я припускаю що воно було приймало би біологічну форму. У нас достатньо біологічних прикладів безсмертя. Наприклад, гідри - мікроскопічні створіння, також існує вид безсмертних медуз Turritopsis dohrnii. Точніше буде назвати таких істот нестаріючими. Тобто медуза Turritopsis dohrnii може померти від голоду, холоду, хвороб, і її можна вбити. Але якщо цього всього не станеться, такі медузи можуть жити доки сонечко дозволяє.

Загалом про створення Богом людини у Біблії говорится щонайменше два рази. Перший - це про стоворення людини на шостий день, при чому, одразу в парі - "чоловіка і жінку сотворив їх". А у друге - в Едемі, де спочатку Бог створив Адама, а потім Єву з його ребра. Можливо тут розповідається про одну і ту ж історію. А може людину Бог створив щонайменше два рази. Можливо ми пращуру не Адама, а іншої першої людини? Хоча тут все ще інус ймовірність що все іде по першому сценарію...

Давайте розглянемо той випадок коли люди - це пращури Адама, того що без ребра. Чому у чоловіків всі ребра на місці? А чого їх немає там бути, спрошу вас я? Проведемо уявний дослід. Візьмемо 20 річного Івана і виріжемо у нього одне ребро. Звісно Іван тепер навряд відростить собі ребро. Проте давайте зустрінемо Івана через років 20. Пройшло 20 років. Іван тепер солідний, 40 річний одружений чоловік. З трьома дітьми. Двоє дівчат та один хлопець. Розглянемо останні флюорографічні знімки дітей. І тут - дива! Всі ребра на місці. Не тільки у дівчат, а і їх молодшого брата. Як так сталося? Чому? Якщо у батька нема ребра то звідки воно у його сина?

Якби усі пошкодження тіла передавались генетично... Ви просто уявіть такий світ? Якби люди у такому світі вижили до цього часу... То ми б були або надістотами. Для яких просто немає загроз на цій планеті, спроможних пошкодити. Або усі були б рослинами...

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Влад Віщун
Влад Віщун@ongo.di.ju

21Прочитань
1Автори
0Читачі
На Друкарні з 20 лютого

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається