Бізнес ідеї на дому з нуля

Зміст

Сьогоднішній час надає унікальну можливість реалізувати свої таланти та ідеї, розпочати власний проект з нуля, не залишаючи затишку свого житла. У цій статті ми розглянемо найцікавіші та ефективні бізнес-ідеї для роботи на дому, а також поділимося корисними порадами щодо їхньої реалізації та розвитку. Від креативних стартапів до послуг, які завжди в попиті, ми допоможемо вам знайти свій шлях до успішного бізнесу, починаючи з нуля.

Бізнес-ідея №1. Розведення равликів

Може здатися, що бізнес на розведенні равликів, це щось несерйозне і принести дохід точно не зможе, але це далеко не так. І за серйозного підходу до справи, можна заробляти вдома десятки і навіть сотні тисяч щомісяця.

Почати варто з того, що завести виноградних равликів. Створивши для них спеціальну зону в приміщенні, де буде дотримуватися температура і вологість. Найкраще для розведення підійде приватний будинок або гараж, де досить просто створити відповідні для розмноження равликів умови. Далі залишається тільки годувати і стежити за тим, щоб умови їхнього проживання були комфортні.

Після чого вони почнуть давати ікру, що і стане основною продукцією на продаж. Оскільки 100 грам ікри равликів коштує в районі 300 доларів. Одна особина дає приблизно 5 грамів ікри, але ваша ферма складатиметься з 50 і більше особин. Так що з ікрою проблем не буде.

Зібраний вами продукт необхідно буде засолити і розфасувати по банках, у яких вона може зберігатися довгий час. Реалізувати її можна в місцеві ресторани або продавати через свій Instagram профіль по всій країні. І такий делікатес точно користуватиметься попитом.

Бізнес-ідея №2. Модульні картини

Створювати вдома модульні картини нескладно, але при цьому можна побудувати на їхньому продажі прибутковий бізнес. Звісно, конкуренція на ринку модульних картин досить висока, але якщо створювати затребувані картини, наприклад, із трендовими зображеннями, тоді можна отримати високий попит на готовий товар.

Сам процес створення досить простий і полягає в тому, щоб створювати дерев'яний каркас для майбутніх картин. Після чого брати в інтернеті популярні зараз зображення будь-якого героя гучного фільму або гри. І замовляти роздруківку зображення на тканині в місцевому рекламному агентстві. Після чого вам залишається натягнути зображення на каркас. І почати продавати через свій Instagram профіль, налаштовуючи таргетовану рекламу під цільових клієнтів, які раніше шукали в пошуковику фрази, пов'язані із зображеним на картині персонажем. У середньому на створення однієї моделі у вас піде в районі кількох годин, а середній чистий прибуток буде близько 500 гривень.

Бізнес-ідея №3. Таргетологи онлайн

Зараз бізнес не може існувати без грамотно налагодженої реклами, яка є запорукою залучення клієнтів до товару або послуги. І тому бізнес шукає фахівців, які зможуть налаштувати рекламу так, щоб за мінімальну суму бізнес отримав цільового клієнта. Саме на цьому варто будувати свій бізнес. І ви можете його запустити навіть не розбираючись у таргеті як такому.

Почати варто з того, що знайти на фрілансі двох досвідчених таргетологів, з якими укладете угоду на співпрацю, де обидві сторони отримують свою вигоду. Ви отримуєте від працівників приклади робіт, і дозвіл викладати інформацію про фахівців у свій Instagram профіль. Де будуть зібрані приклади робіт та їх результативність для залучення бізнесу. Вашим завданням буде пошук клієнтів до проєкту. І тут можете почати звертатися спочатку до дрібних компаній, які тільки виходять на ринок. І допомагати їм отримувати перших клієнтів з реклами, яку налаштують найняті вами фрілансери.

Поступово ви зможете відкрити бізнес офіційно і займатися лише його розширенням, найнявши людей для виконання роботи.

Професія таргетолога набуває обертів і стає привабливою для багатьох спеціалістів. Ось деякі з переваг:

  • Попит на ринку праці.

  • Дистанційна робота та фріланс.

  • Швидкий старт.

  • Гідна заробітна плата.

  • Можливість створення власного бізнесу.

Владислав Лиманюк та компанія 0-100 підготували безкоштовний урок, на якому максимально розкриють перспективи розвитку в роботі таргетолога.

Бізнес-ідея №4. Еко-система в пляшці

Багатьом на робочому місці або в домашніх умовах не вистачає зелені. Але, наприклад, та сама квітка буде надто нудною і нецікавою. Саме з цієї причини виготовлення і продаж еко-систем у закупорених пляшках - це чудова можливість запустити не тільки прибутковий, а й досить цікавий бізнес. Ви можете з легкістю запустити бізнес без вкладення грошей зовсім. Оскільки для заробітку потрібні лише скляні пляшки, які ви наповните лісовим ґрунтом, помістіть всередину паличку з мохом і закупорьте пляшку. Після чого фіксуєте її на дерев'яній платформі і залишаєте. Поступово всередині пляшки рослини почнуть рости. І утвориться своя еко-система, яка буде себе забезпечувати без необхідності зовнішнього втручання.

Далі вам залишається лише продавати подібні пляшки і заробляти з однієї від 300 гривень чистого прибутку. Для реалізації підійде Instagram магазин, де вам слід створювати цікаві пости. І продавати пляшки як подарунки, а також елементи декору.

Бізнес-ідея №5. Друк 3D фігурок

Одразу варто зазначити, що в цьому бізнесі є сенс зайняти вузькоспрямовану нішу, яка дасть можливість заробляти по всій країні. Слід звернути увагу на друк об'ємних фігурок для весільних тортів, за наданими фотографіями молодят.

Суть проста. Вам надсилають фотографії людини з чотирьох ракурсів. Після чого в програмі створюється об'ємна модель і відправляється на друк. Далі необхідно упакувати модельки нареченого і нареченої та відправити за адресою одержувачу. Такий бізнес слід запускати на всю країну, оскільки часто до весілля люди готуються за кілька місяців. А це означає, що ви легко встигнете отримувати замовлення, виготовити моделі і відправити одержувачу.

У середньому на бізнес доведеться витратити в районі 30 000 гривень. З цієї суми 15 - 20 тисяч піде на купівлю принтера і ще 10 000 на рекламу твого профілю в Instagram для залучення потенційних клієнтів.

Бізнес-ідея №6. Створення новорічних іграшок

Така бізнес ідея підійде для тих, хто має постійне джерело доходу. А також кілька вільних годин на день. Ці кілька годин слід інвестувати у створення свого інтернет-магазину авторських новорічних прикрас та іграшок.

Суть у тому, що ви створюєте, наприклад, з дерева або глини красиві іграшки в новорічній тематиці. Оформляєте свій інтернет-магазин, створюєте подарункові набори і всіляко готуєтеся до головного свята року, інвестуючи в проєкт свій час.

У підсумку в передноворічний час вам залишається лише налаштувати рекламу і зривати куш з покупок, якими ви наповнювали магазин. Найчастіше з місячних продажів цілком можна отримати в районі 100-300 тисяч гривень. А далі знову повторювати пройдений шлях, створюючи вже ті іграшки та набори, на які попит був найвищим.

Бізнес-ідея №7. Унікальний фотосалон

У домашніх умовах можна запустити прибутковий бізнес на створенні незвичайних фотосесій для соціальних мереж або для реклами будь-яких магазинів вашого міста. Наприклад, можете створити біля стіни інсталяцію, немов усе перевернуто догори дриґом, де людина стоїть на стелі, або вибрати для фото незвичний ракурс тощо. Це приверне до вас клієнтів, які захочуть створювати цікаві фотографії для своїх соціальних профілів.

Щоб почати такий бізнес на дому, вам буде достатньо обладнати кімнату для фотографій. Після чого зробити цікаві фотосесії своїм знайомим, щоб отримати перші фотографії для профілю. І почати просувати його своїм містом.

Перевага бізнесу в тому, що він легко рекламується. Адже необхідно лише оголосити акцію про те, що першим трьом клієнтам, які зроблять репост вашої реклами, надається безкоштовна фотосесія. І серед кількох тисяч людей, які побачать рекламу, напевно буде цільова аудиторія, яка почне приносити бізнесу прибуток.

Бізнес-ідея №8. Візитки ручної роботи

Суть бізнес-ідеї в тому, щоб удома створювати візитки ручної роботи, орієнтовані на конкретний бізнес. Наприклад, для автомагазину можна створювати візитки з гуми від автопокришок, або туристичного агентства з дерева, або весільного агентства у вигляді букета квітів. Завдяки унікальності виконання візиток, клієнти будуть до вас звертатися. Оскільки подібні візитки нехай і коштують дорожче, але бачачи цінність візиток, клієнт не буде їх викидати. І вони постійно нагадуватимуть про магазин або компанію, де було придбано товари або замовлено послугу.

Вам для початку цілком буде достатньо запустити бізнес на дому, орієнтуючись на місцеві компанії. А надалі вийти на масштаби всієї країни, отримуючи масу замовлень і значно збільшуючи прибуток. У підсумку ви зможете організувати прибутковий бізнес на створенні унікальних візиток, які розширите до масштабів повноцінного виробництва.

Бізнес-ідея №9. Унікальні валізи

У домашніх умовах можна відкрити повноцінний бізнес із продажу унікальних валіз. Виробляти їх не треба, а достатньо закупити партію. Після чого на їхню поверхню нанести карту світу, наприклад, за рахунок вишивання. Завдяки такій здавалося б простій процедурі, валізу можна продавати на 30% дорожче. Плюс бізнесу ще й у тому, що закупити моделі можна за низькою вартістю, наприклад, партією від 20 штук. А продавати вроздріб уже унікальні моделі за дорожчою ціною. Закуповувати валізи можна з сервісу Alibaba Group, де продаються оптові партії. І можна для початку купити партію з десяти валіз. Після чого запустити бізнес в Instagram. Залучаючи до бізнесу увагу потенційних клієнтів. Також зручно рекламувати продукцію через туристичні пабліки, де конверсія на переходи і покупки дуже висока, особливо в сезон відпусток.

Загалом на бізнес необхідно витратити в районі 30 000 гривень на початок, а далі залишиться лише збільшувати обсяги і, відповідно, свій заробіток.

Бажаємо вам вдалих бізнес-починань.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

453.7KПрочитань
11Автори
387Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

  • Податкові аспекти ліквідації бізнесу

    У цій статті розглянемо значущість розуміння податкових зобов'язань під час ліквідації компанії, проаналізуємо основні податки, з якими підприємець зіштовхується в цьому процесі, та надамо стратегії оптимізації податкових зобов'язань для ефективнішого завершення бізнес-проєкту.

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес
  • 5 популярних ідей онлайн-бізнесу

    Відкрити власний бізнес онлайн, частіше за все, набагато простіше: не треба витрачати кошти на оренду приміщень, можна працювати з клієнтами з усього світу й заробляти більше, адже споживачі все довше сидять онлайн.

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес
  • Фармимо пір’я за які роздадуть дроп від StoryChain☄️

    StoryChain прийнятий у 7 сезон акселератора MVB Binance Labs. Переможець хакатонів по Al і Best App Tracks, часто згадується в BNB Chain.Зараз ми можемо фармити пір’я і за них маємо насипати токенів (сподіваємося😬).

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Податкові аспекти ліквідації бізнесу

    У цій статті розглянемо значущість розуміння податкових зобов'язань під час ліквідації компанії, проаналізуємо основні податки, з якими підприємець зіштовхується в цьому процесі, та надамо стратегії оптимізації податкових зобов'язань для ефективнішого завершення бізнес-проєкту.

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес
  • 5 популярних ідей онлайн-бізнесу

    Відкрити власний бізнес онлайн, частіше за все, набагато простіше: не треба витрачати кошти на оренду приміщень, можна працювати з клієнтами з усього світу й заробляти більше, адже споживачі все довше сидять онлайн.

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес
  • Фармимо пір’я за які роздадуть дроп від StoryChain☄️

    StoryChain прийнятий у 7 сезон акселератора MVB Binance Labs. Переможець хакатонів по Al і Best App Tracks, часто згадується в BNB Chain.Зараз ми можемо фармити пір’я і за них маємо насипати токенів (сподіваємося😬).

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта