Чи Гюнтер кращий опонент для Коді Роудса, ніж Роман Рейнс на РеслМанії 40?

Коли Коді Роудс зустрівся з Романом Рейнсом за беззаперечне чемпіонство WWE на РеслМанії 39, більшість вважали, що Роудс, переможець Королівської Битви, буде тим, хто нарешті повалить Вождя племені. Однак Роудс програв, і ось він переміг Брока Леснара на наступному етапі "завершення своєї історії". Схоже, що власне історія завершиться боєм Роудс проти Рейнса ІІ на РеслМанії 40. Хоча це було б чудовим мейн івентом, є дехто, хто вважає, що ситуацію потрібно трохи трусанути. Замість Романа Рейнса, Коді Роудс повинен зіткнутися з діючим Інтерконтинентальним чемпіоном Гюнтером на «Шоу всіх шоу».

Коді Роудс повинен перемогти Романа Рейнса перед РеслМанією 40

Фанати побоювалися найгіршого, коли Коді Роудс програв Роману Рейнсу на РеслМанії. Чи означало б це, що Коді покотиться вниз по кар'єрних сходах? Чи стане правління Романа нудним тепер, коли воно здавалося таким нескінченним? Натомість, Коді люблять фанати більше, ніж будь-коли, і це було яскраво видно під час його ворожнечі з Леснаром, і історія Бладлайну вступила в нову, захоплюючу главу.

Таке відчуття, що план полягає в тому, щоб "Родовід Романа" повністю розвалився, залишивши Вождя Племені без послідовників, перш ніж Коді, заслуживши своє місце в WWE, помститься. Це чудова історія, але до РеслМанії ще є багато часу. Чи можна розповісти одну історію, а іншу відкласти на такий довгий час? Вже плануючи цей матч, WWE відходить від того, що вони робили найкраще останнім часом: дозволяючи всьому відбуватися природним чином. Відкладання матчу Роудс проти Рейнса на такий довгий термін притупляє інтерес до реваншу. Чи буде нас взагалі хвилювати їхня ворожнеча наступного року? Коді Роудс повинен перемогти Романа Рейнса набагато раніше. Літня Бавовна була би ідеальним місцем, але як ми всі знаємо - цього не відбулося. Однак, де б і коли це не сталося, Коді Роудс повинен отримати свій момент, і якомога швидше.

Гюнтер довів, що готовий до головної події РеслМанії

Гюнтер не мав би бути там, де він є зараз. Він був чудовим у NXT та NXT UK, але в січні 2022 року настав момент, який, здавалося, міг його знищити. WWE змінили його ім'я. Компанія відома тим, що робить це з молодими зірками, але Вальтер, як його тоді називали, не був молодою зіркою. Він був вже відомий фанатам, адже до цього роками працював на WWE. І раптом він став кимось іншим, хоча фанати любили його таким, яким він був. Він був ходячим мерцем, коли потрапив до основного ростеру.

Повідомлялося, що Вінс МакМехон не був його фанатом і був готовий спустити його вниз по карді. Потім сталося щось велике. Вінс МакМехон пішов у «відставку», а Тріпл Ейч взяв владу в свої руки. Зе Гейм пропушив Гюнтера та його угрупування Імперіум. Він не зробив його якимось жалюгідним антиамериканським лиходієм, а показав Гюнтера як брутального реслера, що вибиває зі всіх дух. Він одноосібно перетворив жартівливе Інтерконтинентальне чемпіонство на щось престижне. Гюнтер вже встиг побити рекорд Хонкі Тонк Мена і став найтривалішим Інтерконтинентальним чемпіоном в історії.

Після чергово драфту Гюнтер перейшов зі SmackDown на Raw, той самий бренд, що й Роудс. Поки Роудс перемагав Леснера (те, що Гюнтер також повинен би скоро зробити), Гюнтер бере участь у ворожнечі за участю Імперіуму проти Чеда Гейбла. Зовсім недавно Гюнтер і Гейбл влаштували класичні матчі, які ще раз довели, наскільки Інтерконтинентальний чемпіон готовий стати чимось більшим.

Гюнтер - кращий тип хіла для роботи з Коді Роудсом

Хоча Роудс і Рейнс влаштували чудовий матч, білд-ап, що призвів до нього, ніколи не здавався правильним. Це була не історія Коді. Це була історія Семі Зейна, але коли WWE вирішили, що Зейн не може бути тим хлопцем, його місце зайняв Роудс. Існувало занепокоєння, що фанати відвернуться від нього, як це було в AEW, але їхня підтримка "Американському Жахіттю" не похитнулася. Тим не менш, його програма з Романом Рейнсом здавалася поспішною. Матч на РеслМанії 40 між Коді Роудсом та Гюнтером міг би бути іншим.

З ними можна розповісти дві історії. Одна з них спирається на стару реслерську історію про Капітана Америку, як бейбіфейс протистоїть злому іноземному хілу. Коді Роудс носить червоно-біло-сині кольори, які по правді йому пасують. Гюнтер - дуже серйозний австрієць, який не мириться з будь-яким лайном від американців, не стаючи при цьому карикатурою. Роудс і Гюнтер не повинні бути на рівні Халка Хогана проти Сержанта Слотера із РеслМанії 7, але просто зображення цих двох, що стоять один навпроти одного, коштує мільйон баксів.

А ще є титульна історія. Коді Роудс досягне своєї мети, здійснивши мрії свого батька. Гюнтеру все одно доведеться бути Інтерконтинентальним чемпіоном. Зараз ви можете бачити Коді та Гюнтера на їхніх піках карʼєри, титул проти титулу. Якщо Гюнтер переможе, Роудс втратить все, заради чого працював. Якщо переможе Роудс, непереможний австрієць буде знищений. Незалежно від того, який фінал ми отримаємо, він може бути незабутнім, якщо все правильно організувати.

Автор: Shawn Van Horn

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається