UCW NXT Halloween Havoc, 21 випуск:

На ринзі стоїть Людвіг Кайзер:

Леді та джентельмени, дозвольте вам представити найкращого в історії, людину, яка на NXT Heatwave змусила здатися Віра Махаана та вашого майбутнього Asulym Ultimate чемпіона — Роман Мюллер.

Виходить Роман Мюллер під гучний свист. Роман Мюллер піднімає руку, поправляє зачіску та каже:

Якщо ви не з нами, то ви проти нас. Так сталось на NXT Heatwave, де ми з Людвігом Кайзером знищили Віра Махаана та Кіллера Уєбальського. Вони хотіли довести вам, що ми нацисти, але у підсумку вони зазнали ганебної поразки. Якби рефері мене не зупинив, то я б переламав йому ноги й не тільки. Але це не головний удар, який я йому наніс, найболючіше для цього Мауглі ще попереду. Відтепер я збираюсь забрати у нього найголовніше, а саме титул чемпіона Asylum Ultimate. І тоді настане повна домінація Німеччини на нашому з вами бренді. Подобається вам чи ні, але ми будем наймогутнішими рестлерами в історії UCW і цей час вже настав!

Після цих слів грає музична тема Кіллера Уєбальскі. Він виходить на рампу, позаду нього вибухають салюти у кольорах прапору України та феєрверки, які формують герб України. Кіллер йде до рингу, дивиться на Романа Мюллера спочатку, потім дивиться на Людвіга Кайзера. Вбивця обходить ринг, ринганонсер підходить до нього пропонуючи мікрофон, але Кіллер показує рукою що ще не час. Він обходить повністю ринг, залазить на апрон, перелазить через канати і йде до кутка біля якого стає знизу ринганонсер. Поки Кіллер йде до кутка він відштовхує Людвіга, який майже впав, але його встиг спіймати Роман Мюллер. Кілер підходить до кутка, бере мікрофон та каже:

Добрий вечір, Київщина!

Фанати радіють, Кіллер продовжує:

Ви чуєте що цей нацист вам каже? Він каже що ми хотіли довести, що вони нацисти й ми це довели! Тому що він сам, тільки що сказав що він ладен зламати ноги будь-кому, навіть попри те, що це просто матч, він хотів травмувати людину. Так роблять тільки нацисти! Фу! Ми усі це засуджуємо, засуджуємо Романа Мюллера і Людвіга Кайзера. Це по-перше. По-друге, ми програли з  Віром Махааном лише з двох причин. Перша причина — Людвіг Кайзер не хотів пускати мене до свого... Хотів сказати отамана, але язик не повернеться. До свого Канцлера, до Романа Мюллера, поки той розбирався з Віром. Не зі звіром, а з Віром, це уточнення. Я не вважаю Віра Махаана звіром, це людина. От і тому, саме через це, я не встиг добігти до рингу, поки Вір Махаан вже кричав про допомогу і сказав що він здається. Я вважав, що він міцніше, що він чемпіони й має витримати будь-який біль заради того, щоб показати єдність наших народів, але він не зміг і здався. Я вважаю, що це не гідна поведінка чемпіона, і саме тому я вважаю, що саме я маю стати наступним чемпіоном. Поки Вір буде лікуватися, впевнений, в нього з ногами щось не так, бо він занадто щось рано здався, хай іде лікується. Ну і ще важливіше те, що я буду сто відсотків кращим чемпіоном ніж якийсь нацист, ну сто відсотків. Я націоналіст України, але не нацист. Ми таке засуджуємо і вбиваємо нацистів, але не на рингу. А на фронті, бо там взагалі дебіли. Слава ЗСУ. Ну і що сказати тобі, Роман Мюллер. Ти пам'ятаєш останній раз, коли ми були з тобою на ринзі один на один на один, я тебе так відгамселив, що ти навіть забув як виглядає твій батько і твій другий батько. Тому начувайся.

На екрані ми бачимо Віра Махаана, він стоїть з титулом на плечі. Показує його глядачам і каже:

Цей титул я тримаю не перший раз. І хочу зазначити, що я найдовший і наймогутніший чемпіон з усіх. І я готовий його захищати. Тож в мейн-івенті NXT Halloween Havoc буде матч за цей титул. Роман Мюллер, Кіллер Уєбальські — Бійтеся, Віра!

Роман та Кіллер побачили це, Роман посміхнувся. Шоу вийшло на рекламу

Шинське Накамура проти Клоуна Джонні — матч один на один

Переможець: Шинське Накамура

Оцінка: 4.5

Після поразки Клоун Джонні вдарив рефері та нокаутував його

На ринг виходить Брок Леснар в костюмі ковбоя з титулом на плечі. Бере мікрофон і каже:

Добрий вечір, Київщина. З вами ваш Reigning, Defending Asylum World Heavyweight Champion Brrrrrock Leeeesnar.

Він підіймає титул догори

Як я і казав, я переміг цього товстунчика Кевіна Оуенса. Я переміг його з легкістю і далі я чекаю на повернення Кріса Джеріко, щоб стати Undisputed чемпіоном Asylum. Як ви можете бачити, Чампа вже повернувся, Едвард Мансон також повернувся, але я розумію, що  Джеріко вже старий, кістки загоюються довше, тому чекаємо на нього. І поки я чекаю, я готовий до того, щоб до мене вийшов будь-який сміливець і викликав мене для моєї ще одної легкої перемоги за титул, за мій титул. То давайте хлопчики, виходьте сюди, я чекаю.

Брок Леснар (c) проти Андре Чейза — матч за головний титул Asylum 2.0

Переможець: Брок Леснар

Оцінка: 4.25

Нам показують продовження сегмента з минулого тижня:

Енджел крикнув охоронцю:

Запитай, чого вони хочуть!

Охоронець пішов. Енджел та Умберто насторожились. Вони почули, як щось втаранилось в ворота. Енджел та Умберто вибігли на вулицю і з жахом бачать, що лімузин протаранив ворота і стоїть прямо біля входу в будинок. Охоронці лежать біля воріт. Двері лімузину відкриваються. З них виходять 3 особи в масках. ПРОДОВЖЕННЯ СЛІДУЄ…

————————————————————

На ринзі стоїть Джон Лебовські. Деймона Кемпа з ним немає:

Усім добрий вечір. З вами неповторний мільйонер Джон Лебовські. На минулому тижні ви ще раз побачили поразку того самого нудного і смішного клоуна Логана Пола і його смішного стоячого менеджера клоуна Тріка Вільямса. Вони думали, що можуть мене перехитрити, перемогти своїми хитростями. Але цього не було, бо я Джон Лебовські, і я набагато хитріше. І що б ти зараз не казав, Логан, я скажу свої умови на реванш. Якщо ти хочеш проти мене матч-реванш, то ти вийдеш без свого менеджера на наступному PLE. Там уже подивимося хто з нас сильніше. Удачі, Логан, а сьогодні я буду дивитися наше найкраще шоу.

Під свою музичну тему виходить Логан Пол зі спортивною сумкою в руках. За ним виходить Трік Вільямс. Вони починають сміятися з Джона. Джон стоїть в ступорі. Логан, через сміх, каже:

Ха-ха-ха, Джон, ти зовсім з дубу рухнув. Ми вас розвалили на Heatwave. І ти кажеш щось про реванш? Я тобі добре по голові тоді надавав, але не думав, що ти втратиш пам'ять.

Логан та Трік підходять до рингу. Трік каже:

Хей йоу, Джо, біля тебе немає твого гномика-кемпика. І чому ж його немає? Ах так, я ж його відправив у лікарню на минулому тижні. Що ж, шкода мені тебе, Джоне. Але ти зараз відправився до нього в палату.

Логан дістає з сумки бейсбольну биту і б'є Джона по ребрах. Трік дістає металеву трубу і б'є Джона по животу. Трік підіймає Джона та тримає його. Логан дістає кастет. Логан каже:

Хлопче, бачиш що це? Це кастет. І зараз я тебе прошу. Напряжи свій фейковий прес, а я спробую його пробити. Раз, два, три.

Логан б'є кастетом по животу і Джон падає на ринг. Поки вибігають медики, Трік і Логан ще пару раз вдарили Джона битою і трубою, після чого втекли через глядачів. Джона уклали на носилки й завезли за лаштунки, де його поклали в машину швидкої допомоги та повезли в лікарню. 

Владзьо проти Мерфі — матч один на один 

Переможець: Владзьо

Оцінка: 1

Після матчу зникає світло, коли воно з'явилося, то на ринзі стояли Джо Гейсі, Кемерон Граймс та Зайон Квін. Владзьо та Мерфі стали вдвох, щоб протистояти The Schism. Але Мерфі вдарив коліном Владзьо, після чого Бадді приєднався до Гейсі, Квінна та Граймса. Вони почали вчотирьох бити Владзьо, але звучить музична тема Кофі Кінгстона. Він вибігає зі стільцем на ринг. Відбившись від Кемерона та Зайона, Кофі отримує удар від Мерфі. Поганці продовжують домінувати, але тут звучить музична тема Едварда Мансона Він біжить на ринг зі стільцем і вони втрьох відбиваються від поганців.

Вір Махаан проти Кіллера Уєбальскі проти Романа Мюллера — Triple Threat матч за Asylum Ultimate чемпіонство

Переможець: Роман Мюллер (НОВИЙ ЧЕМПІОН)

Оцінка: 4.25

Світло в залі гасне, починає грати якась невідома музична тема і на екрані з'являється відеоролик. На екрані час від часу з'являються слова "Ви чуєте нас?", "Почуйте нас", "Ми тут". На екрані на мить з'являється обличчя Предатора і ролик завершується, а світло знов увімкнулось.

ОЦІНКА ШОУ - 8/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

674Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Огляд WWE NXT 05.09.2023

    До шоу "Без Жалю" залишилося менше місяця, і чемпіон NXT Кармело Хейз хоче розібратися з деякими попередніми проблемами. Це може призвести до цікавих ситуацій, оскільки Хейсу потрібен новий суперник.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Лукс Нахрюк: превʼю до WWE Crown Jewel 2023

    Цьогорічний Арабський Руднічок - це друге шоу в Саудівській Аравії за цей рік, на якому буде багато відомих імен. Деякі зірки все ще не потрапили у програму цього шоу, наприклад, інтерконтинентальний чемпіон Гюнтер, Кевін Оуенс, Беккі Лінч і Шарлотта Флер

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE NXT за 12.12.2023

    Всі “Дедлайни“ виконано, наступне преміальне шоу жовтого бренду буде аж 4 лютого. Проте у нас буде спеціальний епізод NXT Новорічна Злюка, на яке уже анонсовано 2 титульні матчі. Завдяки перемозі Блер Девенпорт і Тріка Вільямса в Iron Survivor матчаху.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Огляд WWE NXT 05.09.2023

    До шоу "Без Жалю" залишилося менше місяця, і чемпіон NXT Кармело Хейз хоче розібратися з деякими попередніми проблемами. Це може призвести до цікавих ситуацій, оскільки Хейсу потрібен новий суперник.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Лукс Нахрюк: превʼю до WWE Crown Jewel 2023

    Цьогорічний Арабський Руднічок - це друге шоу в Саудівській Аравії за цей рік, на якому буде багато відомих імен. Деякі зірки все ще не потрапили у програму цього шоу, наприклад, інтерконтинентальний чемпіон Гюнтер, Кевін Оуенс, Беккі Лінч і Шарлотта Флер

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE NXT за 12.12.2023

    Всі “Дедлайни“ виконано, наступне преміальне шоу жовтого бренду буде аж 4 лютого. Проте у нас буде спеціальний епізод NXT Новорічна Злюка, на яке уже анонсовано 2 титульні матчі. Завдяки перемозі Блер Девенпорт і Тріка Вільямса в Iron Survivor матчаху.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe