Публікація містить рекламні матеріали.

Чому NearWallet це вигідний проект

Перший пост про NearWallet я написала ще 9 лютого, і з того часу було багато інших постів про цей проект, наприклад, як він приніс мені 160$ . На ‘‘Друкарню’’ приєдналося багато людей, які не читали старі пости. Хочу розповісти новачкам і нагадати старожилам, чому NearWallet — це крута штука, яку не можна пропустити.

Важлива відмінність NearWallet від інших проектів, таких як Хом'як , BLUM , і навіть від улюбленого всіма Notcoin, полягає в тому, що цей проект не починався з нуля. В його основі лежить криптовалюта NEAR зі своєю блокчейн-інфраструктурою та капіталізацією в 8 мільярдів доларів. Це 17-те місце на CoinMarketCap серед усіх криптовалют .

У NearWallet ми збираємо/майнимо монету hot, яка вже є готовою криптовалютою. Це не поінти або фантики, які коли-небудь будуть конвертовані у щось цінне. Це вже токен із записами в блокчейні, який просто поки що ніде не торгується. Але це лише питання часу, і рано чи пізно така можливість з’явиться.

Інформацію про токен hot можна знайти на сайті nearblocks.io. Зараз намайнено менше 44 мільйонів hot. Порівняйте це зі 100 мільярдами Notcoin: токенів hot у 2300 разів менше, ніж Notcoin. Якщо hot вийде на ринок не гірше, ніж Notcoin, можна очікувати ціну більше 20$ за 1 hot.

Регулярні активності NearWallet дають змогу використовувати безкоштовно здобуті монети hot для покупки нової крипти або NFT, які вже мають цінність і можуть бути продані за реальні гроші. Наприклад, сьогодні через 8 годин відбудеться чергова активність, де можна буде отримати NFT PitchTalk. Для цього потрібно мати на балансі не менше 20 USDC і HAPI Score > 36 (рейтинг активності). Знайти можна: DApps -> Hot Mint -> PitchTalk. Всього буде 10 тисяч NFT, бажаючих, звичайно, більше. Кому пощастить, я постараюся забрати.

Чи вже пізно починати майнити HOT?

Відповідаючи на популярне питання: звісно, ті, хто почали в лютому і не зупинялися, вже зібрали багато. Наздогнати їх складно. Але завжди краще зробити щось, ніж не зробити нічого і просто спостерігати, як інші заробляють. Коли закінчиться майнінг, невідомо, за ідеєю його вже мали б зупинити, але він продовжується. Отже, збирати ці безкоштовні монети можна і потрібно.

Не втрачайте шанс — приєднуйтеся до NearWallet в ‘‘ТЕЛЕГРАМ’’ і починайте заробляти вже сьогодні!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Kot  Cripto  ©
Kot Cripto ©@korosticheva

151.3KПрочитань
3Автори
51Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • Заробляйте гроші на ходьбі та бігу з додатком Sweatcoin

    Sweatcoin - це додаток для смартфонів, який перетворює ваші кроки на віртуальну валюту, звану "світкоїни" (Sweat). Британський проект, що здобув популярність серед 75 мільйонів користувачів у всьому світі, дозволяє заробляти за кожну тисячу кроків, які ви робите

    Теми цього довгочиту:

    Sweatcoin
  • Залежність від криптоігор: Як грати відповідально

    Чи витрачаєте ви безліч годин на гру в криптоігри, сподіваючись заробити значні криптовалюти? Постійно перевіряєте свій телефон у пошуках ідеального моменту для наступного ходу? Відчуваєте, що не можете зупинитися, навіть коли знаєте, що варто було б?

    Теми цього довгочиту:

    Ігри
  • Frog Farm: Гарантований Заробіток чи Порожні Обіцянки?

    Привіт, криптоентузіасте! Ти перебираєш тапалки, щоб знайти ту, на якій можна гарантовано заробити? Тоді ти в потрібному місці! Впевнений, що ти вже бачив десятки подібних проектів, але головне питання завжди було одне: як я можу бути впевнений, що зароблю тут хоч щось?

    Теми цього довгочиту:

    Frog Farm

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Щоб ці монети майнити, мінімум потрібно закинути 1 NEAR, і чолові 100-150 рефералів набрати, я поки перші 200 рефералів не набрав нічого не було толком

Вам також сподобається