Чому вам терміново треба бродвейські мюзикли в житті

Привіт! Власне кажучи, я не помітила тут жодної теми пов'язаної з бродвеєм, а тому прошу вітати:D

Хотілося б, звісно, почати з нудної частини про те, як розвивалася індустрія мюзиклів, але це не зовсім те, за чим ми тут зібралися, тому давайте почнімо з ДРАМИ.

Драматичні ситуації є основою майже всіх сьогоднішніх медіа, і мюзикли не є виключенням. Драма умовних американських школярів, діснеєвських персонажів чи історичних діячів – варто лише визначитися чого саме вам бракує в житті, і ось ви вже можете іти на роботу під саундтрек смерті Александра Гамільтона, або ловити панічних атак разом з Майклом з “Be more chill”.

Ця різноманітність також стосується і жанрів – “Hamilton” складається більшістю з хіп-хопу і репу, “Ride the Cyclone” презентує одну з найскладніших мюзиклових балад, а “Chicago” дозволяє поринути в світ джазу.

Як би мені не хотілося зараз назвати якийсь один конкретний мюзикл, який обов'язково стане вашим улюбленим, знайде вам роботу і вилікує хворе коліно, але нажаль тут кожному доведеться знайти своє, тому далі буде список моїх особисто улюблених продукцій з короткими рецензіями:D і в наступних постах я постараюся розкрити кожен більш детально, тому stay tuned!

Отож, список:

  1. Heathers - шкільна драма з убивствами, любов'ю і дівчатками що вдягнуті як світлофор

  2. SiX - історія дружин короля Генріха 8, де ✨немає жодного рядочку, заспіваного чоловіком✨

  3. Be More Chill - ексцентрична історія про хлопця, що отримав нано-комп'ютер в голові який тепер каже йому бути гівнюком (a.k.a як стати популярним)

  4. Dear Evan Hansen - трошки сімейна, трошки шкільна драма де всім просто дуже сумно і всі хочуть як краще, а виходить як завжди (особливо у головного героя)

  5. Hamilton - величезна сага про батьків-засновників США і загалом історію американської незалежності, де немає “поганих” персонажів і кожен знайде риторику собі до вподоби

  6. Beetlejuice - адаптація культової історії з унікальними голосами що точно западуть в душу

  7. Hadestown - переказ відомого грецького міфу про Орфея та Еврідіку, що маайже подолали навіть стіни пекла щоб бути разом.

І ще багато, багато інших, але думаю їх варто лишити на наступний раз. Дякую за ваш час, гарного дня, Слава Україні!✨

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
aviaringo
aviaringo@aviaringo

15Прочитань
2Автори
2Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Обожнюю Hethers , завше дивлюся коли мені погано . До речі час подивитись )

Я напевно вже 30 разів його дивився , мій улюблений мюзикл

Вам також сподобається