The Weeknd тізерить новий альбом. Що стало зрозуміло

На початку тізеру є лише кадри, які повторюють все, що відбувалось у «After Hours»

А далі вже цікавіше. У кліпі до Gasoline є кадр, коли з калюжі вилазить рука і торкається старого Ейбела.

З тізеру зрозуміло, що його ж рука тільки персонажа з альбому After Hours.

Потім йдуть кадри з відео до «Sacrifice».

І насамкінець повернусь до пісні How Do I Make You Love Me?. Вона, схоже є кінцівкою альбому. У цій анімації демонструють, як рука, а згодом і все тіло Ейбела розпадається.

Залишається лише дитина. Тобто дитяча версія Ейбела. Те ж саме й у тізері нового альбому.

У другому трейлері дитина біжить до світла, втікаючи від своїх демонів з минулого. Але в наступному кадрі Ейбел провалюється. Сидячи на підлозі він тримає маску з Dawn FM, у той час, як за ним слідкують персонажі з попередніх альбомів.

А потім, намагаючись втекти від невідомих в червоних мантіях, йому подають руку, щоб допомогти врятуватись.

Ця сцена символізує, як важко артисту втекти від власних демонів.

Закінчується все тим, що Ейбел слідує за невідомою особою в білій мантії, підіймаючись на сходинках (які так нагадують сходинки до раю).

У 3 трейлері дитя підходить до будинку, який представляє еру мікстейпу House of Balloons — дуже важливий період для самого Ейбела (цебто початок його кар‘єри).

Всередині будинку, по всій підлозі, лежать білі кульки, які з обкладинки того ж таки мікстейпу.

Коли дитина обертає голову, справа від неї знаходиться голова статуї, що так нагадує Ейбела в період альбому «Starboy».

Що ж, загалом все виглядає так, наче цей альбом — це як теорія, згідно з якою в момент смерті людини, вона проходить через всі найяскравіші спогади.

Коли Ейбел дібрався до церкви, він стоїть перед люстерками й бачить всі свої відображення з різних періодів.

І доки вся сцена зникає за темним димом, особа у білій мантії намагається забрати дитину.

І відціля ми й дізнаємось, що це його матір — Samra. Цей кадр до речі схожий на роботу Afewerk Tekle, яку називають «Mother Ethiopia».

В теорії, тут буде багато рефлексії на тему дитинства. Це будуть радше спогади, аніж пісні від лиця дитини. Хоча хто його знає...

Це до речі дещо нагадує Кендріка Ламара і його виступи з лялькою, яка схожа на нього. Вона зявилась в еру Mr. Morale & The Big Steppers — альбом про те, на скільки важливо позбуватись навязаних ідей, про терапію.

Kendrick Lamar Pulls Disappearing Act With Puppet During Mr. Morale Tour

І це напевно те, що повязує ці два альбоми — зцілення. Бо не дарма люди вже називають нову еру Ейбела THE HEALING ERA.

The Idol ending explained: Everything you need to know about the finale  episode of The Weeknd & Lily Rose-Depp's controversial show | Glamour UK

Серіал «The Idol» по суті теж можна вважати частинкою цієї трилогії. Загалом серіал можна підсумувати однією фразою Вікенда: «Айзак, ти не людина, ти суперзірка»

Лейбл ламає артистку з серіалу в прямому і переносному сенсі. Її керівництво управляє її життям як-завгодно. Ніякої свободи. Ні творчої, ні вільного життя. Все контролюється. І сам же Вікенд грає того персонажа, яким його хочуть бачити інші.

Так, він використовує дуже примітивні символи, на кштал пістолета. Часом навіть прямо каже, як та фраза з Айзаком. Але але але. Річ у тім, що він цілиться не в людей, які вміють думати. Всі символи спрощені, позаяк адресат його меседжей — більшість, маси. Люди, які все ще не зрозуміли, що вони боготворять поп артистів. Хоча ті такі ж люди, як і будь-хто інший.

А втім, я можу й помилятись стосовно THE HEALING ERA і всієї ідеї переродження. Можливо, Ейбел готує показати не рай, а щось жахливе, неприємне.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
mak
mak@makmak

417Прочитань
9Автори
10Читачі
На Друкарні з 23 липня

Більше від автора

  • Джерард Вей: «Ми стоїмо проти цілого світу» | Історія альбому Three Cheers For Sweet Revenge

    Ніхто й гадки не мав як зміниться світ після релізу 2 альбому My Chemical Romance — «Three Cheers For Sweet Revenge».Ще до виходу альбому — коли у них брали інтерв'ю — вони й близько не нагадували тих зухвалих емо-хлопаків, якими стали після його релізу.

    Теми цього довгочиту:

    My Chemical Romance
  • Static Dress — Rouge Carpet Disaster (Redux) Про звук, спільні роботи, текст, обкладинку, назву

    3 моменту релізу дебютного синглу Static Dress постійно набирали обертів. Спочатку EP «Prologue...», гастролі, зйомки відео, і потім дебютний альбом «Rouge Carpet Disaster». Завдяки йому аудиторія зросла, як і самі учасники колективу.

    Теми цього довгочиту:

    Static Dress
  • Мистецтво бунту. Sex Pistols — God Save the Queen | розбір обкладинки

    Здається Джемі Рід передчував популярність панк-року ще задовго до його популярності. Наприклад, на його картині «Monster on a Nice Roof» зображено гігантського зеленого монстра, що сидить на даху будинку, а навколо його грозові храми. Це ніби пророцтво, де монстр — це панк-рок.

    Теми цього довгочиту:

    Sex Pistols

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається