Dogs, новий проект від Notcoin?

Dogs - новий мем-проект, який досить цікаво придумав розподілення поінтів. Все що потрібно, це зайти та отримати монети за вік свого аккаунту. Залітаємо на ранній стадії, і кидаємо друзям!

ПЕРЕВІРИТИ АККАУНТ

Буквально кілька годин тому запустили бот Dogs, в якому можна перевірити ваш вік аккаунту телеграм та отримати поїнти, які потім будуть конвертовані в мем токен DOGS. Проект за підтримки Notcoin, зараз йде потужний маркетинг.

Ваш рейтинг буде розрахований з віку телеграм облікового запису та наявності телеграм преміум. На даний момент реалізовано функцію підрахунку рейтингу та запрошення друзів, за який ви отримаєте додаткові поїнти.

Ось що кажуть творці проекту Dogs:

Привіт, друзі у Telegram! Ми раді оголосити про запуск DOGS, монети-мема, натхненної не ким іншим, як улюбленим талісманом Дурова, Спотті!Коротка історія:Хто такий Спотті? Spotty, неофіційний логотип та головний талісман ВК, створив Павло Дуров. Цього культового собаку він намалював під час благодійного аукціону на підтримку дитячих будинків, і незабаром Спотті став улюбленим символом ВК.Благодійність та турбота: 100% продажів подарунків на тему Spotty пішли на допомогу дитячим будинкам та дитячим будинкам.Пригоди Спотті: З тих пір Спотті жив повним пригод життям, ставши одним з перших стікерних персонажів і навіть з'явившись на VK Fest. Час летить, а Спотті виріс і навіть вирушив у космос!ЧОМУ СОБАКИ?Це не просто ще одна монета мем. Це найрідніша для Telegram монета-мем, яка втілює дух і культуру нашої динамічної спільноти. Ми привносимо спадщину Spotty у світ криптовалют, створюючи щось цікаве, орієнтоване на співтовариство та унікальне для нас.Приєднуйся до нас:Стати частиною цієї захоплюючої подорожі: ми відвеземо СОБАК на Місяць! Якщо ви тут заради мемів, спільноти чи майбутнього цифрової валюти, у сім'ї Telegram для вас знайдеться місце.DOGS Community

Активність повністю безкоштовна, не раджу пропускати!

Говорять, що за проектом DOGS стоять хлопці з NOT.

1. Додаток пов'язаний з Сашком Notcoin та Володимиром Смеркісом.

2. Багато контриб'юторів Notcoin почали форсувати історію про DOGS.

3. Додаток виглядає мінімалістично та стильно, як Notcoin та Blum. Можливо, це рекламний хід.

4. Додаток стає популярним завдяки реферальній системі та інтризі.

Менш ніж за 24 години ми досягли приголомшливих 1 000 000 користувачів!

Важливий момент - обліковий запис повинен мати username, інакше бали можуть не нарахуватися.

Посилання на гру

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

144.4KПрочитань
0Автори
56Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Пахне (смердить) русньою

Вам також сподобається