Дональд Трамп зібрав на біткоін-конференції $25 млн у вигляді донатів

Екс-президент США Дональд Трамп зібрав $25 млн пожертв на передвиборчу кампанію під час конференції Bitcoin 2024 у Нешвіллі. Про це повідомив її організатор та CEO Bitcoin Magazine Девід Бейлі.

Під час виступу на заході Трамп пообіцяв покласти край війні влади з криптовалютами у разі обрання його президентом. Він висловив підтримку майнінгу та сегменту стейблкоїнів. Політик повторив обіцянки пом'якшити вирок засновнику даркнет-ринку Silk Road Россу Ульбріхту та звільнити його, а також не допустити створення CBDC.

Згідно з The Block, місце за організованим у суботу «круглим столом» з Трампом коштувало $844 600, а фотографія — не менше $60 000. Серед учасників івента були співзасновники Gemini Тайлер і Кемерон Вінклвоси, блогер Джейк Пол, музиканти Кід Рок та Біллі Рей , уточнила журналістка Fox Елеонор Терретт.

За даними видання, виторг передвиборчого фонду Трампа за підсумками конференції склав $21 млн — у підсумкову суму увійшли $4 млн, залучені в криптовалютах раніше.

Раніше у Bloomberg відзначили сподівання криптокомпаній на обрання Трампа. Однак один із користувачів зазначив, що за його президентства в 2017-2020 роках були спроби заборонити цифрові активи, а сам глава держави критикував криптовалюти. Навпаки, при адміністрації Джо Байдена дозволено спотові ETF на базі біткоїну та Ethereum, а також припинено переслідування низки проектів за порушення законодавства про цінні папери.
Нагадаємо, після виходу Байдена з передвиборчих перегонів його потенційною заміною стала віце-президент США Камала Харріс, яка, ймовірно, виявиться «набагато більш відкритою» для криптовалют, вважає мільярдер Марк Кьюбан.

ЗАРОБЛЯЄМО ГРОШІ НА КРИПТІ ТУТ

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
CryptoFarm
CryptoFarm@cryptofarm

Робимо гроші на крипті з нуля!

16.6KПрочитань
0Автори
12Читачі
На Друкарні з 29 травня

Більше від автора

  • Аналітики CryptoQuant готуються до сезону альткоїнів

    Рівень домінування біткоїну BTC/USD на ринку досяг максимуму 56%. На цьому фоні аналітики почали передбачати можливе наближення сезону альткоїнів.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Telegram запустив Web 3.0-браузер та магазин міні-додатків

    Що сталося? Месенджер Telegram Павла Дурова, тісно інтегрований з блокчейном TON, запустив браузер з підтримкою Web 3.0 та роботою в декількох вкладках, маркетплейс міні-додатків, а також можливість дарувати друзям внутрішню валюту Telegram Stars.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • NotCoin 2.0 - як та скільки можна заробити в новому проекті.

    NotCoin 2.0 - це той самий проект, від тих самих розробників NotCoina, тількиз зовсім іншою тактикою заробляти токени. Тут ми отримуємо $NOT, за виконання простих завдань(так званих пулів).

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається