🔝 Другий після Bitcoin? Головні новини Notcoin. Засновник Notcoin бачить $NOT по капіталізації в одному ряду з Bitcoin та Ethereum.

🙈 Другий після Біткоїна?

Сьогодні пройшов ефір з Олександром Плотвіновим (засновником Notcoin) і Джеком Бутом (маркетинг директором TON) щодо передпродажу токена $NOT.

🤝 Тези зустрічі:

У Notcoin грають 26 мільйонів! Це більше, ніж у знаменитих memecoins - Pepe, Doge і Bonk.

💼 Через розділ Earn телеграм-канали залучають до 200 тис. нових підписників. Говорячи про плани, Олександр бачить $NOT в одному ряду з такими гігантами ринкової капіталізації, як Bitcoin і Ethereum.

Новинка весняного сезону - спалювання монет. Механізм здатний знищити до 20-30% всього намайненого.

💰 Згадали NFT-ваучери, які вже щосили торгуються на GetGems. За словами засновника, це можливість для інвесторів зайти в проєкт (зокрема і Вконтакте). До речі, їх зібралося вже дуже багато, а сам Ноткоїн відмовився від практики приватних інвест-раундів.

По суті цей етап знаменує наближення лістингу. І вже за традицією, Олександр пообіцяв вихід на біржі протягом кількох тижнів. Віримо?

💬 Переговори з біржами тривають. Умови намагаються вибити максимально вигідні, зокрема для спільноти майнерів.

$NOT прославить блокчейн TON!

⚙️ А що з інфраструктурою? Вона має впоратися. Ще рятує мультикультурне співтовариство, яке розподіляє навантаження і коннектиться до серверів у різних частинах світу.

NotCoin став другим трендом №2 у США за версією Twitter.

🎁 Плануються бонуси для учасників, які зробили особливий внесок у розвиток проєкту, і є кроки в бік створення корисної та прозорої токеноміки, щоб підтримувати NOT у найближчі роки.

🚀 Пре-маркет $NOT стартував

Pre-market Notcoin

На кілька хвилин запустили можливість мінта, протягом яких користувачі змогли випустити 100 ваучерів, хоча було здійснено понад 1000 транзакцій. Пробка, що утворилася, могла стати причиною призупинення функції пре-маркету

Поки що не всі охочі змогли випустити токени, але торги вже почалися. Один щасливчик зміг продати ваучер на 10M $NOT за 100 TON. Це ≈270 доларів за мільйон монет!

Чи гідна це ціна?

Новий розділ Trade у Notcoin

Наші висновки:

🚀 Команда робить тривалі паузи, смакуючи смак успіху. Дуже чітко простежується курс на приземлення юзерів у телеграм, тон і його сервіси, що не дивно. З грамотною токеномікою і підтримкою на старті, ноткоїн дійсно може стати помітним гравцем на CoinMarketCap.

Зараз же на GetGems 1M $NOT можна придбати за 1,9 TON, а на ф'ючерсах курс відскочив від 1,6 і становить уже 1,4 TON. Навіть якщо основні обсяги почнуться на 1,5 TON - ціна 4$ за 1М $NOT виглядає непогано для pre-market.

При спалюванні 20-30% капіталізація емісії, що залишилася, за такого курсу складе близько 100 млн $, що доволі небагато для проєкту з 26 млн користувачів 🤔


💰Проекти для заробітку:

🪙Майнінг Notcoin🪙

🔥Майнінг HOT NEAR Wallet🔥

🤌Майнінг TapSwap by Solana🤌

🔄Кращі торгові біржі:

👉OKX

👉Binance

👉 Kucoin

👉 xRocket Telegram

👉HEREWallet Telegram

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Криптобатько
Криптобатько@Cryptobatko

Чиназес🌚

113.6KПрочитань
30Автори
61Читачі
На Друкарні з 9 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається