Джип за 200 гривень: волонтер з Вінниці вирішив розіграти своє новеньке авто в лотерею заради бійців

Акція, яка об'єднала діячів ініціативи та патріотизму, здобула величезну популярність у місті

У Вінниці відбулась ініціатива, яка захопила місцевих жителів і викликала справжній ажіотаж. Донатування на благодійні цілі здобуло нову форму, коли один волонтер вирішив розіграти свій власний автомобіль в лотерею з метою підтримки українських бійців, що перебувають на передовій.

Ця унікальна ідея належить Богдану Троценко, який займається волонтерством і вже довгий час підтримує військових. Його новенький джип став об'єктом бажання для багатьох, але Олександр вирішив не продавати його або використовувати для особистих цілей. Він вважає, що свій комфортний автомобіль може використати як засіб збору коштів для підтримки українських захисників.

Саме тому Богдан запустив благодійну лотерею, де кожен охочий міг придбати квиток за символічну суму - всього 200 гривень. За допомогою соціальних мереж та місцевих ЗМІ, він розповів про свою ідею, і новина поширилась зі швидкістю блискавки. Невдовзі квитки почали купувати містяни та жителі сусідніх населених пунктів, надаючи свою підтримку військовим та одночасно маючи шанс виграти приз.

Богдан Троценко переконаний, що ця акція буде важливим кроком у зборі коштів для бійців.

Доки триває реєстрація учасників лотереї, на рахунок вже прийшло 400 тис гривень.  За ці гроші Богдан придбав мікроавтобус та дрон для 5-ї бригади. “Пташка” вже літає на передовій і завдає чимало клопоту росіянам. 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ІБ
Ірина Бойко@irraaaaa

12Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 24 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається