Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

Еволюція ллмок 2024

Коротше ото ж всі побігли рік тому терміново робити свої ллмки і бабки збирати під свої єбейші стартапи.

Ми тут підключили пару місяців тому ллмку, яка слухає гугл міт, потім робить підсумкой текст і розсилає всім на імейл. Робить воно це хуйово, але красіво, питань нема.

Вангую далі буде(чи вже є) стартап, який буде парсити ваші робочі листи і відповідати на них, хуйово, але безсумнівно красіво.

Далі буде стартап який буде збирати всі підсумки дзвінків за місяць, складати з цього хуову, але красіву безсумнівно презентацію, щоб можна було інвесторам показувати і вимагати ще грошей. Інвестори звичайно нічого не розуміють в тому як там бізнес працює, чи що там ті розробники умпа-лумпи між собою теревенять, тому їм буде подобатись все, бо воно красіве і звичайно дадуть всім грошей.

Далі там придумають ще стартап який навчиться розрізняти буллшит від інших ллм стартапів і вішати червоні флаги на повідомлення які ллмки написали і когось почнуть за це їбати, і може навіть кости зріжуть за допомогою цілющих звільнень.

Десь поруч буде бігати ллм стартап, якому ви своїм голосом надиктуєте тексти, щоб він навчився за вас ходити на мітинги і щось відповідати там на питання, звичайно ж, хуйволо, але дуже дуже красіво. І будуть у вас дзвінки такими, яким зараз став твіттард, де 90% контенту генерують ллмки і сруться поміж собою.

А тепер серйозно. Github copilot+chat. Рік тому ви за 10 баксів отримували доволі зручного тупенького джуна, який міг за вами генерувати код, який ви вже писали раніше, швиденько повторювати типові задачі, вцілому як на 10 баксів в місяць, виглядало чудовою інвестицією в економію часу, але не більше. 

Через рік, маємо те ж саме + чат. Чат офігєнний, але в переносному сенсі. Він вигадує методи апі яких ніколи не існувало. На прості питання загалом дає правильні відповіді зі StackOverflow, ну, проблема в тому що вони актуальні були 5-10 років тому.

Вцілому за рік прогреса не видно, скоріше навіть регрес. Як завжди, якщо вчити на дибільних даних, то буде дибільний результат. Garbage in - garbage out.

On the bright side of things: можна собі завести віртуального індуса за 10 баксів на місяць і знущатись з нього підкидуючи складні задачі і ловити лулзи з його галюцинацій.

Мій телеграм канал: https://t.me/uselessit/78

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Denys Bars
Denys Bars@denys_bars

367Прочитань
0Автори
9Читачі
На Друкарні з 1 листопада

Більше від автора

  • Чим хитання фінансових ринків загрожує індустрії ЛЛМ

    Передмова: Я не фінансовий аналітик, не маю фінансової освіти і не роблю прогнозів на те коли все завалиться, але мій життєвий досвід підказує, що точно завалиться і питання лише в тому, коли.

    Теми цього довгочиту:

    Llm
  • Бодішопи які творять дива(але не для вас)

    Мені недавно скинули тред з твітарду, який доводить, що в принципі БУДЬ ЯКИЙ бодішоп бізнес це рак, який може вбити взагалі що завгодно. Ось приклад того як він вбиває систему H-1B віз.

    Теми цього довгочиту:

    It

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається