Hamster Kombat актуальні карити для комбо

Сьогоднішні комбо карти Hamster Combat на 28 травня 2024 року вже доступні. У грі Hamster Combat, якщо ви зберете три актуальні карти з розділу Mine, ви отримаєте нагороду у розмірі 5,000,000 монет. Ця нагорода дійсна лише протягом доби, тому не втрачайте час, щоб отримати бонуси для швидшого прогресу в грі.

Якщо вас цікавить, яке зараз нове комбо Hamster Combat daily, і ви не можете зібрати 3 карти самостійно, то підписуйтесь на наш Телеграм PixselPilot🎮 слідкуйте за новинами. Ми знаходимо комбо карти своїм легіоном за кілька хвилин. Наприклад, вчора нове комбо з'явилось о 15:00, а вже о 15:04 був пост з усіма картами.

Наступне комбо буде 29 травня о 15:00. Взагалі, вони з'являються кожен день у цей час. А сьогодні які нові три карти потрібно було купувати в комбо в Hamster Combat, комбінація cards t me hamster kombat наступна:

  1. Перша карта - це Influencers, її можна знайти в розділі PR.

  2. Друга картка - TikTok, знаходиться також у PR.

  3. Третя комбо карта - YouTube Gold Button, остання чекає вас в розділі Special.

Сьогоднішні картки вже прокачані, але не зараховані? Це не працює. Вам потрібно прокачати картки з комбо на +1 рівень, щоб отримати дроп 5 мільйонів коінів у Hamster Kombat. Тому лайфхак - не витрачайте всі монети до нуля, особливо якщо у вас сильно прокачані картки, бо не зможете їх купити, монет просто не вистачить. Але як діяти, думайте самі.

+1 рівень

Немає комбо в Hamster Kombat

Якщо у вас просто немає комбо карт зверху, вони не відображаються, то спробуйте зайти у вкладку Mine і там через три точки справа зверху оновити сторінку. Це повинно допомогти позбутися бага.

Так, гра Hamster Kombat іноді лагає. Наприклад, реферальне посилання не працювало, і було багато негативних відгуків з цього приводу. Але це нормально для таких навантажень на бота, адже грає більше 30 000 000 людей. Треба похвалити розробників, вони все виправили і дали нам можливість майнінгу коінів у Hamster Kombat Bot.

Як знайти нові карти комбо

Легко, щоб швидко знайти та відкрити набір комбо карт у Hamster Kombat, достатньо скористатися простим лайфхаком - підписатися на телеграм-канал pPixelPilot 🎮.

Також зачеплю тему, які карти купувати для швидкої прокачки прибутку в Hamster Kombat, тому що аірдроп будуть давати за прибуток біржі в годину.

У Hamster Kombat прокачку краще робити картками, які приносять найбільше прибутку і коштують небагато коінів. Що це означає? Приклад із скріншота нижче: картка коштує 10 000 монет і приносить +950 прибутку на годину. Відповідно, ця картка окупиться приблизно за 10 годин. Таким чином, ви можете оцінювати кожну картку та приймати рішення про її прокачку.

Рекомендую не пропускати проект, адже ціни криптовалюти Hamster Kombat можуть бути високими. Хоча прогнози робити неможливо, нам залишається стежити за останніми новинами Hamster Kombat і чекати на лістинг.

Усі картки Hamster Kombat Bot

У Hamster Kombat у Telegram присутні безліч прибуткових карток, прокачуючи які ви зможете вийти на прибуток понад 1 млн на годину. Як виглядає етап прокачки, дам відповіді на ці питання нижче, а також у своєму Telegram-каналі.

У Hamster Kombat, який ви вже хочете завантажити, але скажу одразу, цього робити не потрібно, тому що цей криптоклікер працює через Telegram-бота. Є старі і нові картки, які треба купувати, щоб менше витрачати часу на kombat clicker.

Нижче представлені скріншоти всіх доступних карток на момент написання статті з першої вкладки Markets, другої вкладки PR&Team, третьої вкладки Legal і четвертої Special.

Зазвичай, картки з розділу Specials є найбільш прибутковими, але існують картки, які не приносять жодного прибутку, при цьому вони коштують багато. Наприклад, картка з Такером Карлсоном. Навіщо вони потрібні, я не знайшов, але підозрюю, що їх наявність буде враховуватися під час дропу, або придбавши таку картку, вам потім відкриється інша, яка вже буде приносити прибуток.

Насправді, як з Такером Карлсоном, першу картку з інтерв'ю купили за 5 000 000, при цьому вона не приносила прибутку, але потім безкоштовно дали картку на 7 500 000 прибутку тим, хто купив першу. Отже, це плюс 2 500 000 токенів.

Hamster Kombat коли лістинг

Щодо Hamster Combat і лістингу, багато людей цікавляться: що взагалі за монета Hamster Combat, коли буде лістинг і як потім вивести гроші.

Нижче прикріпив скріншот дорожньої карти, на якому показано в розділі місяця Червень, що монета у Хомстер Комбат буде називатися $HMSTR. Я думаю, тоді ж буде і дроп, а от щодо лістингу наразі конкретної дати та інформації немає. Тому рекомендую слідкувати за останніми новинами Hamster Kombat, щоб отримати дроп, а потім зробити вивід грошей.

Ціну на криптовалюту від Hamster Kombat ми дізнаємося після лістингу, включаючи в рублях. Зараз нам залишається слідкувати за новинами про хомячу тапалку і сподіватися, що курс монети Hamster Kombat буде високим, щоб ми могли заробити у Telegram без вкладень, як це було лише з Notcoin. Після лістингу зможемо вивести токени Hamster і продати їх за реальні гроші.

Підпишіться на мій телеграм-канал https://t.me/pixsel_pilot, щоб не пропустити сьогоднішнє оновлення з новими картами Hamster Kombat, приєднуйтеся до нашої команди!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
PixelPilot
PixelPilot@pixelpilot

Телеграм, тік ток

9.6KПрочитань
0Автори
4Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • Огляд PocketFi Bot майнера токена SWITCH в Телеграм без вкладень

    PocketFi Bot – це телеграм-бот, який дозволяє майнити токени SWITCH без будь-яких фінансових вкладень. Нижче наведено повний огляд функціоналу та можливостей цього бота.

    Теми цього довгочиту:

    Crypto
  • Hamster Kombat - коли лістинг, як швидко заробити і що це за хом'яки такі?

    От вже тиждень як проєкт у топі обговорень і займає 2-е місце в списку найбільших телеграм-каналів за кількістю учасників, а це означає, що саме час розібратися з проєктом і зрозуміти, чи варто брати участь і чи не є це скамом (обманом).

    Теми цього довгочиту:

    Hamster Combat

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається