Лістинг в Hamster Kombat. Гарні новини про AirDrop

Опубліковано Whitepaper!

Доброго часу доби, шановна спільнота! З'явилися нові офіційні новини від розробників, опубліковані Whitepaper. Тепер багато прояснилося, особливо з приводу токеноміки і тих міфів, на яких базувався основний хейт проекту, на кшталт "виділено на AirDrop 1%" - все це, як я й думав, виявилося фейком. А тепер давайте розберемо, що нас справді чекає у Hamster Combat. Поїхали!

Офіційні новини на базі Whitepaper!

Самостійно прочитати його можна на офіційному сайті англійською мовою. Загалом там вийшло 11 сторінок. Але я для вашої зручності зараз опублікую найцікавішу інформацію від туди.

Hamster Kombat – це симулятор CEO криптобіржі, побудований на Telegram, із 300 мільйонами гравців. Його місія – плавно перенести 1 мільярд користувачів Web2 до Web3. Запущена у березні 2024 року, гра вже встановила кілька рекордів:

Найбільший канал у Telegram (52 ​​мільйони пілписників)Найшвидший YouTube-канал, який набрав 10 мільйонів підписників (за 6 днів)Найшвидший продукт, який отримав 100 мільйонів гравців (за 2 місяці)Найбільша криптогра в історії.Крім того, команда планує встановити новий рекорд - найбільший еірдроп в історії крипти.

Ландшафт мобільних ігор та криптовалют

Ігрова індустрія генерує 300 мільярдів доларів щорічно, причому 72% доходу припадає на мобільні ігри. Понад 1,6 мільярда людей по всьому світу грають у мобільні ігри, і це число очікується 1,9 мільярда до 2028 року. Доступність мобільних ігор та їх різноманітність сприяють їхній популярності. Нескінченне оновлення контенту також утримує гравців.

Вплив криптовалют на ігри

Криптовалюти стали важливою частиною ігрової сцени з такими тенденціями, як:

Play-to-Earn: можливість заробляти крипту у процесі гри.

NFT: унікальні цифрові активи у іграх.

Криптонагороди: отримання винагород за досягнення.

Децентралізовані ринки: безпечні та прозорі угоди із внутрішньоігровими предметами.

Проблеми Web3

Перехід користувачів Web2 до Web3 пов'язаний з труднощами, такими як комплексність технологій Web3 та поганий досвід користувача (UX). Telegram-міні-програми пропонуються як спосіб подолання цих перешкод завдяки своїй доступності та інтеграції.

Ігровий процес та спільнота

Hamster Kombat – це симулятор, в якому гравці створюють профілі та розвивають їх через різні активності, що наголошує на важливості спільноти та взаємодії. Гра включає реферальну систему і різні нагороди за активність, що сприяє зростанню бази користувача.

Ключові метрики

На 29 липня 2024 року Hamster Kombat досягає:

300 мільйонів гравців.

53 мільйони підписників у Telegram.

34 мільйони підписників на YouTube.

Висновок та плани

Hamster Kombat прагне створити екосистему криптоігор на базі Telegram, плануючи залучити 1 мільярд користувачів у найближчі роки через комбінацію механік Web2 та Web3.

Токеноміка та AIRDROP Ключові факти про токеноміку та AirDrop в Хамстер:

Airdrop HMSTR стане найбільшим airdrop в історії криптовалют.

60% обсягу airdrop буде присвячено гравцям. Решта зарезервована для забезпечення ліквідності ринку, партнерств в екосистемі, грантів, винагороди команд та інших потреб.

Розробка гри продовжиться і для гравців буде другий сезон. Проект планує випускати оновлення, щоб залучити поточних гравців та залучити нових.

Чим більше гравців, тим більше капіталізація, що також означає більший airdrop для кожного гравця. Хом'ячки – це сила. Один за всіх та всі за одного!

Оскільки у нас немає інвестиційних компаній або венчурних капітальних компаній, які підтримують нас, немає додаткового тиску на продаж, і цінність токена, керованого співтовариством, визначатиметься попитом, пропозицією та інтересом спільноти. Де є інвестори, вихідна ліквідність для них може означати кожного з вас, хом'ячків. Тому ми працюємо над створенням токена з такою цінністю, що будь-який інвестор буде радий володіти ним - після вас. Дякуємо за прочитання! Пам'ятайте: хом'ячки – нові кити!

Крім того, TGE та AIRDROP були перенесені з липня 2024 року на «Майбутнє

Висновок:

Токеноміка проекту HMSTR демонструє сильний акцент на спільноті та гравцях, що може подарувати проекту стійке зростання та довгострокову привабливість. Якщо проект зможе залучити та утримати гравців, а також постійно розвиватися, це може призвести до успішної капіталізації та підвищення цінності токена. Модель, орієнтована на співтовариство, дає велику надію на успішне майбутнє, якщо буде дотримуватися балансу між пропозицією та попитом.

Як вивести монети, останні новини по проекту слідкуйте в моєму телеграмі, там ми публікуємо як зібрати ключі, комбо, шифри.

https://t.me/crypto_poznanskiy

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

145.7KПрочитань
0Автори
57Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Щось мало коментів про рашку

Вам також сподобається