Hamster Kombat - коли лістинг, як швидко заробити і що це за хом'яки такі?

От вже тиждень як проєкт у топі обговорень і займає 2-е місце в списку найбільших телеграм-каналів за кількістю учасників, а це означає, що саме час розібратися з проєктом і зрозуміти, чи варто брати участь і чи не є це скамом (обманом).

Що це таке?

Hamster Kombat - це повністю безкоштовна Web3 гра в Телеграмі, де ви стаєте керівником криптобіржі. Ваше завдання - зробити так, щоб біржа заробляла якнайбільше. Для цього є дві функції - пасивний дохід і клікер.

Таким чином можна отримувати ігрову валюту, клікаючи по хом'яку, а потім зароблені гроші витрачати на прокачування пасивного доходу. Зверніть увагу, що пасивний дохід нараховується протягом 3 годин з моменту останнього входу в гру, потім потрібно знову зайти в неї, і майнінг продовжиться.

Розповідаю про крипту та тренди у своєму телеграм-каналі, там же можна ставити запитання.

Скам чи не скам, ось в чому питання?

• 21 000 000 активних користувачів на момент написання статті

• У Телеграмі понад 8 000 000 підписників

• Партнерство з великою криптовалютною біржею BingX

• Партнерство з хедж-фондом і маркет-мейкером GotBit

• Крутий дизайн, немає реклами та платних функцій, постійні оновлення та нові функції

• Входить до ТОП-додатків у Telegram

ТОП додаток телеграм

Зважаючи на всі ці дані складно сказати, що це шахрайство, це дуже схоже на реальний проєкт, який отримав великий рекламний ефект. Я думаю, ви розумієте, скільки вкладено в розробку, і оскільки для користувачів це безкоштовно, то прибуток розробники отримають лише у разі лістингу, тому я довіряю даному проєкту!

Як грати і як підвищувати рівень хом'яка?

Відповім на ці питання і розповім декілька хитростей

  1. Встановіть бота у Телеграмі. Посилання в закріпленому коментарі.

  2. Виберіть біржу, яку ви бажаєте прокачати (ByBit, OKX, BingX, HTX, Kucoin, Gate, MEXC, Bitget - не впливає на щось, я обрав Binance).

Після цих кроків ви потрапите у гру. Що далі?

Головний екран гри

Що робити далі?

• У лівому нижньому куті ви бачите кількість енергії, яка у вас є. Натисканням на хом'яка ви будете переводити її в монети. Через певний час енергія відновлюється (5-15 хвилин, залежно від вашого рівня).

• Буст (справа внизу) - збільшення максимальної кількості енергії та кількості енергії за одне натискання на хом'яка.

• Найважливіше - прибуток за годину (справа вгорі). Це те, що нам важливо підвищувати у першу чергу. Про це навіть говорять розробники.

Скрін з чату розробників

Як прокачати пасивний дохід?

Вкладка "Mine" є найважливішою для нас, тут ми будемо підвищувати прибуток біржі. Як це зробити швидше і ефективніше?

Після входу в бота і отримання бонусу 5000 монет (посилання на бота з бонусом у коментарях), натискаємо на ракету "Boost" і підвищуємо рівень "Multitap" до 2, щоб за одне натискання отримувати 2 одиниці енергії, і рівень "Energy limit" до 2, щоб накопичувалася більша кількість монет і рідше заходити в додаток. Це обійдеться нам у 4000 монет.

Бусти енергії і тапа

Повертаємося на головний екран і клікаємо на хом'яка. Витратили всю енергію, повертаємось в "Boost" і натискаємо "Full energy", так можемо зробити 6 разів на добу (з перервою в годину).

Клацайте хом'яка активно у перші дні, щоб швидше підвищувати його рівень і почати отримувати великий пасивний дохід! Далі уже вирішуйте самі, коли пасив вийде на великий рівень - клікати меньше стає мало сенсу. Краще кожні 3 години заходити і знімати великі вигоди, ніж безкінечно тискати хом'яка.

Переходимо в закладку "Майн".

Там ми бачимо 4 вкладки: "Markets", "PR&Team", "Legal", "Specials".

Там ви побачите картки, кожна має назву, вказана її ціна, скільки вона буде приносити та якого рівня у вас карта.

Картки для майнінгу

Найважливіше - це скільки приносить карточка. Якщо вона коштує 1000, а приносить по 200, то це означає, що така карточка окупиться за 5 годин (1000/200) - за цим критерієм і вибирайте карточку на прокачку у першу чергу!

Деякі карточки можна відкрити, лише досягнувши певного рівня в іншій - звертайте на це увагу також.

Як швидко зафармити 5 мільйонів монет?

З 24 травня щодня з'являються 3 секретні карточки, зібравши які ви отримаєте цілих 5 мільйонів монет, за рахунок яких можна швидко розкачати пасивний дохід. Слідкуйте у моєму телеграмі, там буду розповідати, яке комбо сьогодні.

5 мільйонів за 3 карточки

Карти Special

В основному - карти з цього розділу є найбільш прибутковими. Є деякі дивні картки на перший погляд, де відсутня прибуток, але є ціна. Не панікуйте, за такі картки потім дають безкоштовну спеціальну карту, на якій ви заробите. Наприклад, за картку Такера Карлсона (за 5 млн) потім дали картку безкоштовно на 7 500 000. Це буст на 2,5 млн до речі. Тому слідкуйте за ними.

Як ще можна заробити монети?

Переходьте в закладку "Earn". Там є одноразові або/і щоденні завдання, виконання яких принесе вам додаткові (але точно не основні) монети.

Додаткові завдання

Найбільш прибутковим тут є щоденна нагорода. Якщо ви будете заходити в цей пункт і натискати "Забрати нагороду" кожен день, то за 10 днів отримаєте 6 649 000 монет.

щоденна нагорода

Коли буде лістинг і скільки коштуватиме монета? Ніхто вам не відповість на питання про ціну, ринок сформує її в момент лістингу, але одне зрозуміло точно. Зараз, коли проєкт тільки що стартував, є дуже великі шанси швидко піднятися і потім заробити.

За роадмапою, саму монету випустять у червні. Коли буде лістинг (початок торгів на біржі) - припускаю, що до осені. Ціну ми дізнаємось вже після лістингу. У своєму телеграм-каналі повідомлю, коли буде дроп і лістинг, і як можна буде вивести гроші. Підписуйтесь поки.

Дорожня карта проекту

У підсумку вважаю, що це дуже якісна гра, а перспектива монети дуже висока. Ще раз підкреслю, що вони співпрацюють з перевіреними фондами та біржами, в проєкт вкладено багато грошей, тому він повинен окупитися.

З плюсів - це безкоштовно, тому ви нічого не ризикуєте, і після прокачки пасиву не потрібно сидіти цілими днями і тискати екран, що дуже зручно.

У мене вже майже 290 000 пасиву за годину (за 3 дні), все зароблене одразу витрачаю на прокачку, і вам раджу зробити те саме!

Трохи статистики

Я ділюся всіма останніми новинами про Hamster Kombat та не тільки в моєму Telegram-каналі https://t.me/pixsel_pilot

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
PixelPilot
PixelPilot@pixelpilot

Телеграм, тік ток

9.6KПрочитань
0Автори
4Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • Огляд PocketFi Bot майнера токена SWITCH в Телеграм без вкладень

    PocketFi Bot – це телеграм-бот, який дозволяє майнити токени SWITCH без будь-яких фінансових вкладень. Нижче наведено повний огляд функціоналу та можливостей цього бота.

    Теми цього довгочиту:

    Crypto
  • Hamster Kombat актуальні карити для комбо

    Сьогоднішні комбо карти Hamster Combat на 28 травня 2024 року вже доступні. У грі Hamster Combat, якщо ви зберете три актуальні карти з розділу Mine, ви отримаєте нагороду у розмірі 5,000,000 монет.

    Теми цього довгочиту:

    Hamster Combat

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається