Hamster Kombat: Бережіться Афери!

О ні, тільки не це. Знову Hamster Kombat? І так, і ні. Хочу коротко пояснити, чому ця гра може бути аферою, на які проєкти варто звертати увагу та взагалі про хайп навколо неї. Можливо, матеріал буде розбитий на кілька частин, оскільки користувачі не люблять читати довгі тексти. Поїхали.

Hamster Kombat: скамуха?

Проведіть експеримент — запитайте знайомих, які грають у цю гру: "Чому повинен бути хороший дроп і скільки він буде коштувати?"

90% відповідять: "Не знаю." Аудиторія гри понад 20 мільйонів людей. Навіть якщо кожному дати по 100 доларів, скільки грошей повинні витратити розробники? Як мінімум 2 мільярди. Звідки взяти ці гроші? Рекламу вони не просувають, але активно залучають користувачів до гри.

Зверніть увагу: в квестах деякі картки вимагають для відкриття запросити 9 нових друзів. Не слабо, так? А де їх взяти, якщо вже 20 мільйонів гравців? Тут вступають у гру мультиакаунти та фантомні акаунти, які будуть мертвими.

Штучне нарощування гравців

Бритва Хом’яків

Навіщо ж залучають людей? Щоб в кінцевому підсумку продати свій токен. Дроп буде конвертуватися в токени, які можна продати на біржі.

Що зроблять люди, отримавши токени? Почнуть продавати. Розробники це розуміють. Тим самим ціна впаде, і проєкту прийде кінець.

Тому ходять чутки, що дроп буде залочений, і на місяць гравець буде отримувати 1% від свого дропу протягом 25 місяців. Чому так? Гроші потрібні не тільки вам. Завдяки більшій кількості ком’юніті та холдерів розробники будуть пампити ціну токена, заробляючи на користувачах. Як іронічно назвали гру — Битва Хом’яків.

Вас просто зроблять пасивними холдерами, тобто ви будете тримати по факту токени в стейкінгу але за це нічого не будете отримувати.

Цьому сприяє істерія. Всі кажуть, що Хом’яки — це Гем, але ніхто не знає чому. Люди повторюють те, що чули від знайомих, і вже не знають, де правда.

"Запам’ятайте: мета таких ігор — зібрати натовп і щось йому продати."

Тому раджу звертати увагу на проєкти, де вже є продукт, але немає натовпу.

Де гроші, Іване?

Ви можете запитати: "Іван, що робити?" І я вам скажу: на основі моєї аналітики проєктів та додатків, рекомендую звернути увагу на Cex.io.

Дизайн майнера від Cex.io

Що це таке? Cex.io — біржа, платформа обміну цифрових валют, яка на CoinMarketCap знаходиться на 79 місці. Має свій додаток для роботи з криптоактивами. Що ми бачимо:

  • Є свій продукт

  • Є рейтинг на популярному сайті

  • Бажання потрапити в ТОП бірж і набрати аудиторію

Тому біржа випускає свій продукт для залучення користувачів.

@cexio_tap_bot — додаток в Телеграм для майнінгу токенів біржі. Поки що не вимагає вкладень та активних дій. Багато завдань показують, що проєкт хоче розвинути свою присутність у соціальних мережах. Це конкурент Blum, і у нього є стимул для залучення нових клієнтів.

Можливо, повториться історія з Arkham, де користувачі за реєстрацію отримали по 200 доларів.

Дані по Cex.io:

Параметр

Значення

Рейтинг на CoinMarketCap

79 місце

Кількість користувачів

3 мільйони

Обсяг торгів за добу

500 мільйонів доларів

Більш детально про додаток я напишу в наступному пості, якщо сумлінні юзери не забанять цей пост, бо багато жалкуються що на Друкарні багато довгочитів про крипту. Моя ціль не заробити на цьому, а донести важливу інфу до читачів яка допоможе зберегти ім дорогоцінний час на безглузді клікери.

Але порада на майбутнє — золото лежить не там, де топчеться натовп “Хом’яків”. Головне — дивитися за спини цих хом’яків. Там можна знайти варіанти для заробітку. І не забувайте про аналітику.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Друже Вовче
Друже Вовче@ivan_vasko

Люблю саморозвиток

3KПрочитань
3Автори
5Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (9)

Геніально, обгадити одну клікалку, щоб порекламувати іншу 😄

Вам також сподобається