Hello world!

Давайте знайомитись! Я — Нікіта, можна Нік. Народився на Сумщині, живу в Києві.

Себе в основному ідентифікую через свою професійну діяльність. Багато років працюю в IT сфері, в основному із фронтенд-ом, але цим не обмежуюсь. Останні декілька років займаю позиції техліда — менторю розробників і розвиваю процес розробки. Поза роботою слідкую за фронтенд комʼюніті з усього світу, цікавлюсь новими технологіями та інструментами, намагаюсь застосовувати знайдене на практиці. Дуже фанатію від OSS, підтримую цікаві проєкти “які мені цікаві”.

Захоплююсь музикою, як прослуховуванням так і створенням. Маю трошки вінілу і купу музичних інструментів і інших девайсів для створення музики. Але ця частина мене поки не готова до камінг-ауту 🥲.

Раніше цікавився мікроелектронікою і різноманітними DIY проєктами з мікроконтролерами. Із більш-менш цікавого — зібрав два 3Д-принтери по запчастинах, але через переїзди прийшлось їх розібрати. Загалом пралку не полагоджу хоч і “програміст”, але паяльник є 👌.

Нащо це вам

На Друкарні планую публікувати довгочити на тему розробки, систематизуючи таким чином свій досвід та пробуючи популяризувати підходи які, як на мене, отримують недостатньо уваги в українському dev-комʼюніті.

Маю бажання розповісти про мета-фреймворки React, налаштування і роботу в монорепозиторії, швидкі способи підняття pet-проєктів, автоматизацію локалізації, цікаві речі із світу type-safety, досвід використання архітектури DDD/Clean Architecture у фронтеді - отаке всяке. Прямо зараз працюю над постом про gRPC і його переваги перед REST.

Якщо щось із цього вас зацікавило, то слідкуйте за мною тут. Або пишіть в особисті, або кличте на каву. In any case …

Будьмо знайомі!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Nikita Popov
Nikita Popov@nick

107Прочитань
12Автори
14Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається