Інтернет-магазин з МЛМ як новий імпульс для зростання товарного бізнесу

За даними досліджень HubSpot, за останні 5 років вартість залучення клієнта для інтернет-магазинів зросла на понад 50%. Такі тенденції змушують підприємців шукати нові методи залучення клієнтів, і все частіше вони звертаються до інструментів мережевого маркетингу (МЛМ).

Наразі МЛМ модель, яка базується на просуванні продуктів через рекомендації незалежних партнерів, активно розвивається по всьому світу. І це не дивно, адже одна особиста рекомендація в 4 рази ефективніша за платну онлайн-рекламу.

Додавши МЛМ у свій товарний бізнес, ви отримуєте безліч переваг: розширення каналів збуту через особисті контакти та соцмережі партнерів; підвищення довіри до бренду та продукту завдяки особистим рекомендаціям; оптимізація витрат на маркетинг, оскільки замість інвестицій у рекламу ви платите своїм партнерам лише за реальні дії — продажі.

Інтернет-магазин з МЛМ як новий імпульс для зростання товарного бізнесуДетальніше про всі переваги МЛМ моделі та про те, як успішно додати її до вашого товарного бізнесу — читайте у нашій статті.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Flawless MLM
Flawless MLM@FlawlessMLM

349Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 12 березня

Більше від автора

  • ТОП-10 швидкозростаючих МЛМ компаній у 2024

    Мережевий маркетинг — це індустрія з величезними перспективами і водночас високою конкуренцією, де одні компанії стають лідерами МЛМ ринку з багатомільйонними оборотами, а інші борються за виживання на межі краху. Які ж мережеві проекти демонструють впевнений ріст сьогодні?

    Теми цього довгочиту:

    Млм
  • Мережевий маркетинг у Казахстані як перспективна модель бізнесу

    Все більше казахстанських підприємців обирають мережевий маркетинг для ведення бізнесу, адже просування продукції через дистриб'юторську мережу дозволяє швидко залучати лояльних клієнтів, нарощувати продажі та успішно масштабувати бізнес.

    Теми цього довгочиту:

    Млм

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається