“Хлопець що врятував мене під час моєї подорожі в Ісекай - вбивця” норм чи стрьом? (частина перша)

привіт мене звати Банні, і сьогодні я прочитала цю мангу чисто заради цікавості. і я вражена..

почнемо з того що це моцний хентай і не кожному це може сподобатися

✨перед історія✨

як я натрапила на цю мангу? почнемо з того що в пінтересту мені трапився едіт з Алеком (чи з Алексом? я хз бо читала на англійській і там було написано Alec) це був не те щоб едіт, а просто на трейлер до аніме адаптації цієї манги підставили іншу музику. от я зацікавився шо ж то за Алек такий, знайшла назву, і от біда на моєму улюбленому сайті не було цієі маги, але я натрапила на інший сайт з перекладом на англійській. всього туди було опубліковано 5 розділів.. пам'ять розділів ми дивились на ето..

✨ короткий зміст манги✨

отже почнемо з того що якби не Алек я б і не пішла читати цю мангу.

отже головна героїня - Мегумі, проста завідувачка в бібліотеці (мирний початок чи не так?) отже проста бібліотекарів буду звати її Марічка, поверталася додому після роботи. ну понятне діло наша Марічка вся замучана не побачила відкритий люк і благополучно провалилась туди. отямилася вона вже в іншому вимірі, типу лицарського чі шо, і тут я зловила флешбеки з манхви під дубом, доречі хочете огляд? отямилася вона і тут бац галаварєзи! ну нє тут та била, на поміч мчить наш славнозвісний Алек, вирубає ти чижиків і заберає її з собою. притарабанити він її до себе додому і каже “дєлай що хочеш, я пішов дупу мити шоб потім тебе.. ай ладно”. Марічка і слова не встигла вимовить як воно вже оре! ну що за арбузєр?! ну сидить вона сидить і не помітила як заснула, а прокидається від того шо хтось вже її цей. припустимо цей момент (це мій перший пост тож я сумніваюся шо якшо я розкажу все в мєльчайших подробностях мене не забанять). після сорі за подрубності жостого сексу вони пішли їсти, а після їжі в якомусь темному перекладу він знову почав її цей. перший розділ закінчено.

отже шо було далі? далі ще цікавіше, цей же Алек він якийсь там комаднір. А ШЕ ЗАБУЛА СКАЗАТИ, оцей Алек він фрік, він врятував Марічку тіко через те шо вона була схожа на його покійну старшу сестру, а він хотів цю сестру..

отже наш командір засраті штани почав війну, і потарабанив з собою Марічку. І ТАМ ВОНО УМУДРИЛОСЬ ЇЙ ЦЕЙ, І ЙОМУ АБСОЛЮТНО ПЛЗЕРУ ШО В ЦЕЙ ЧАС В НАМЕТІ СТОЯВ ЙОГО ПІДЛЕГЛИЙ І ВСЕ ЦЕ БАЧИВ! тобто ви розумієте наскі нада буть конченим щоб забити болт на комфорт своєї партнерші? потім воно нарешті кінчило і пішло в бій а Марічку оставил в наметі. но потом приперся якийсь хєр із другого королівства і взяв ту Марічку в заложніки, а Алек в свою чергу поклявся шо вб'є кожного хто хоч пальцем троне Марічку. ось так і закінчився другий розділ.

ну шо як вам? сподіваюсь вам сподобається мій пост про інші три частини я розповім вже завтра, всім надобраніч, па па💋

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Банні)
Банні)@buxxbunny

хто я?

1.5KПрочитань
3Автори
0Читачі
На Друкарні з 11 серпня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Коли публікуєте свій довгочит, внизу можно поставити галочку “містить контент 18+”. Під час редагування також можна поставити.

Тоді до вас не буде притензій, доки ваш вміст є законним)

Вам також сподобається