Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

“Хлопець що врятував мене під час моєї подорожі в Ісекай - вбивця” норм чи стрьом? (частина друга)

отже мої любчики на чому ми зупинились

🤡розділ третій🤡

отже почалася війна, наш Алек побіг воювати, а Марічка сиділа в палаткі і всьо, но тут її любопитність взяла верх та вона вирішила висунути свого носа назовні. припер якийсь хер зв’язав їй руки та ноги і хотів забрати до себе в королівство, але Алек вже мчить на поміч чикрижить ту паскуду та забирає Марічку і знову починає її.. вони вже думали та паскуда вже здохла алє нє

😳розділ четвертий 😳

от вони чиргикають по лісу і знову приперла та скотина схопила нашу Марічку. Алек стоїть в ступорі а вона кричить тому чувак тіпа “дєлай са мной всьо шо схоч тіко малятка того не трогай”

🌚розділ п’ятий (фінал)🌚

отже, той чижик притарабанив її до себе в замок і переодягнув. потім коли Марічка отямилась за нею доглядали покоївки. вночі причергикав Алек. Марічка то думала що він вже того, здох, але ні. той почав благати її щоб вона втекла разом з ним і жила щасливо, але та дала неоднозначну відповідь. ТОЙ ЯК РОЗПСІХУВАВСЯ ТА ЯК ПОЧАВ ВОЛАТИ НА НЕЇ ШО ОТ НЕВЖЕ ТАК ВАЖКО ГРАТИ РОЛЬ МОЄЇ СЕСТРИ І ДИВИТИСЬ ТІЛЬКИ НА МЕНЕ, НЕВЖЕ ЦЕ ТАК ВАЖКО? ЯКЩО ТАК, ТО Я ТЕБЕ ВБ’Ю ПРЯМО ТУТ!..

дівчина відповіла йому спокійним голосом типу так в мене є почуття до тебе..(а далі я не памятаю). той утихомирився я сказав що типу погнали що мною тебе тут будуть використовувати лише для того щоб робити дітей.

і шо в ітогє, воно каже якщо сьодні до тебе прийдуть щоб зробити дитину, то може краще я це зроблю? ну просто мені прикольно дивитись на те як ти червонієш. і шо ви думаєте, вона погодилася. господи це була найжорсткіша постільна сцена в цій манзі я вам кажу. потім Алек запропонував їй вийти заміж за його підлеглого щоб вона змогла втекти. в результаті через дев'ять місяців в неї родився пацан, вона залишила його і втекла разом з Алеком.

процитую декількох коментаторів:

  • ось весь сюжет у двох словах: дівчина падає, дівчину рятують, дівчина ісекай, дівчину гвалтують, дівчину гвалтують, дівчину гвалтують, війна, дівчину гвалтують, дівчина виходить заміж, дівчину гвалтують, дівчину гвалтують, дівчина народжує, дівчина біжить кінець.. а дитина хто? я не знаю..

  • особисто мені це не сподобалося. цілому через те що головний герой такий ідіот! це типу гайд “як покохати насильника?”

особисто я пошкодувала що я прочитала цей хентай бо це такій брєд, в мене є питання до автора: ШО ВИ БЛЯТЬ КУРИЛИ? шоб написати таку нісенітницю потрібно курити щось жорсткіше ніж маріхуана. господи якщо вам нема хоча б 16 навіть і не думайте прочитати цю мангу, ваша психіка буде розбомблена склади в рашці! (також Банні якій навіть 14 нема: дада..) це хвора фантазія мангаки який хоче цього. але роматизувати ти що робить Алек не є нормальним, це нездорові стосунки. та шей Алек за словами Мегумі ще дитина яка не отримала достатню кількість сестринської любові, навіть якщо вам є 18 не раджу вам читати цю дрянь воно не варте вашого часу

що ж мої любчики наразі це все шо я можу сказати про цю мангу, надобраніч 💋

(доречі, через навчання пости будуть виходити не кожен день)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Банні)
Банні)@buxxbunny

хто я?

1.5KПрочитань
3Автори
0Читачі
На Друкарні з 11 серпня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (4)

Не вважай за занудство, але якщо хочешь щоб твої пости частіше бачили

то став по 5 тегів, і бажано з тих, що часто використовують.

Я коли відсіяв “мертві” теги, перегляди зросли вдвічи (не прочитання, на жаль, але хоча б бачуть більше людей)

Вам також сподобається