Бізнес-ідея відкриття кімнати емоційного розвантаження є досить новою в Україні. Давайте розглянемо як організувати власний бізнес, відкривши кімнату "антистрес".

Хронічний стрес - звичайне явище для мешканців великих міст. У зв'язку з цим відкриття кімнати «Антистрес» або «кімната руйнувань» є досить перспективною ідеєю.

З її допомогою люди одержують емоційне розвантаження. Відвідувачам пропонується бити посуд, побутову техніку, музичні інструменти, меблі, голосно нецензурно висловлюватись, кричати тощо.

Існують кімнати, де проводяться змагальні партії. Тут особлива увага має приділятись безпеці учасників, оскільки ризик отримання травм досить високий.

Перші кроки у відкритті антистрес кімнати

Насамперед потрібно зняти приміщення, яке виконуватиме функції антистресової кімнати. Стіни повинні бути шумоізольованими, щоб не завдавати незручностей оточуючим.

Далі потрібно придбати предмети, які відвідувачі будуть трощити. Існують спеціальні форуми, на яких власники старої неробочої техніки віддають її абсолютно безкоштовно. За бажанням клієнта перелік речей для деструкції можна розширити та додати до кімнати певні предмети. Наприклад, більшість людей часто просять видати їм посуд (чашки, тарілки). Інші знімають стрес, коли рвуть на дрібні шматочки книги чи листи.

Зустрічають гостей адміністратори. Також у закладі постійно повинен чергувати лікар, який надасть першу медичну допомогу у разі отримання клієнтом травми.

Перед тим, як запустити людину в кімнату, з нею потрібно підписати договір, який зобов'язує його дотримуватися заходів безпеки.

Стартовий капітал

Для запуску бізнесу знадобиться щонайменше 200 тис. гривень. Вам потрібно буде орендувати приміщення, зробити в ньому ремонт та закупити реквізит. Також потрібно відкласти близько 30 тис. гривень на зарплату обслуговуючого персоналу. Гроші, що залишилися, підуть на купівлю витратного матеріалу і створення відповідної атмосфери.

Прибутковість

Заможні люди готові заплатити за такий незвичайний відпочинок навіть 3 тис. гривень. Окупність становить 2 місяці за умови, що щодня кімнату відвідуватиме хоча б 3 особи.

Устаткування

Для роботи адміністратору знадобляться стандартні офісні меблі та ноутбук. Клієнтський інвентар:

  • Дзеркала.

  • Керамічний та скляний посуд.

  • Музичні інструменти.

  • Фоторамки.

  • Молотки, кувалди, биті.

  • Дозволи

Для відкриття кімнати «Антистрес» потрібно отримати допуски пожежної та санітарної служб.

Технологія ведення бізнесу

Така кімната є вільною зоною, де відвідувачам пропонується зняти психологічну напругу різними способами. Кожен сеанс триває від 30 до 45 хвилин. Саме приміщення необхідно вибирати в окремій будівлі або підвалі (горищі), щоб не викликати скарг сусідів. Воно має відрізнятися якісною звукоізоляцією.

Для надання послуг знадобиться велика кількість посуду, предметів інтер'єру, меблів та просто іншого мотлоху, який пристойно і чисто виглядає. Найбільш популярно як засоби емоційного розвантаження биття посуду, дзеркал, аварія меблів і навіть музичних інструментів.

Можна запропонувати клієнтам додаткову послугу запису сеансу у кімнаті «люті» на відео. Це може стати ще однією супутньою статтею доходів.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

805.6KПрочитань
11Автори
608Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається