Кінцева гра біткоїна вже настала

Це вже нікому не вдасться заперечити: ми нарешті стоїмо на порозі Ендшпілю біткоїна. І ніхто не готовий до того, що нас чекає.

Протягом багатьох років біткойнери намагалися розповісти якомога більшій кількості людей про біткойн. Про те, що це не тільки чудовий спосіб зберегти своє багатство, але й зберегти свою свободу. Ті ж самі біткойнери давно передбачали, що одного дня біткойн стане причиною найбільшого переказу багатства, який коли-небудь бачив світ. Люди, які вкладали значні кошти в BTC, пожинатимуть плоди і побачать, як їхні статки зростуть настільки, наскільки вони навіть не могли собі уявити. А ті, хто сидів на узбіччі і не інвестував у біткоїн, відчують сильний біль.

Питання завжди було: «Коли біткоїн стане мейнстрімом?» і «Чи буде коли-небудь гіпербіткоінізація?». Момент, коли всі усвідомлять, наскільки дефіцитним є біткоїн, які переваги він пропонує у порівнянні з фіатними валютами, і що потрібно володіти якомога більшою кількістю біткоїнів. Це викликає ажіотажний попит на біткоїн, що призведе до його параболічного зростання.

Теорія завжди полягала в тому, що кожен день біткоїн виживає, залишається децентралізованим і виробляє блоки. Цей результат стає все більш і більш вірогідним.

За останні 3 роки було два анонси біткоїна, які захопили світ штурмом, а також різко прискорили шлях біткоїна до домінування.

Перша з них відбулася на Біткоїн-конференції у 2021 році. Саме на цій конференції президент Сальвадору Наїб Букеле оголосив, що Сальвадор офіційно зробить біткоїн законним платіжним засобом у країні. До цього моменту навіть найоптимістичніші біткоїнщики не мали такого на своїй шаховій дошці. За кілька місяців до того, як Майкл Сейлор оголосив, що компанія Microstrategy взяла біткоїн на свій баланс, більшість з нас тільки і думали, що про перехід на біткоїн. Але тепер можливості стали безмежними, і це був дійсно постріл, який пролунав по всьому світу.

Однак це був лише початок.

Наступний гігантський крок стався у 2023 році, коли BlackRock оголосив, що подає заявку на створення спотового біткойн-біржового ETF. BlackRock є найбільшим менеджером фінансових фондів у світі і, можливо, має більше влади, ніж уряди. Коли BlackRock говорить, всі слухають. До цього моменту більшість була згідна з тим, що за нинішнього уряду схвалення спотового біржового фонду в США буде майже неможливим. Але BlackRock завжди отримує те, що хоче.

Бичачий ажіотаж, викликаний запуском спотових біткойн-біржових фондів у січні 2024 року, став достатнім каталізатором, щоб змусити біткойн робити те, чого він ніколи не робив раніше. У березні біткоїн злетів до $73 тис. і вперше в своїй історії досягнув нового історичного максимуму перед тим, як біткоїн впав удвічі. Це змусило багатьох замислитися над тим, наскільки високо може піднятися ціна протягом цього циклу.

Тепер, нарешті, повернемося до сьогоднішнього дня, коли було зроблено третє оголошення про біткоїн, яке викликало шок у всьому світі.

За останні місяці Дональд Трамп повністю змінив свою думку про біткойн і криптовалюту. Він навіть виступив спікером на Bitcoin Conference 2024 в Нешвіллі. Під час цієї промови він оголосив, що якщо його оберуть президентом, він створить національний резерв біткоїнів, використовуючи біткоїн, яким вже володіють США, і додасть його до нього. Були також пропозиції від інших державних лідерів накопичити до одного мільйона біткоїнів.

Все це означає, що біткоїн-енд-гейм офіційно розпочався. Прийняття біткоїна на рівні національної держави відбулося. У 2021 році було неймовірною новиною, коли Сальвадор оголосив, що робить біткоїн законним платіжним засобом. США, можливо, роблять ці кроки в набагато більшому масштабі. Подобається вам це чи ні, але всі країни стежать за тим, що роблять США, і часто наслідують їхній приклад. Можна з упевненістю стверджувати, що після того, як Трамп оголосив про свої плани створити резерв біткоїнів у США, майже кожна інша країна проводила зустрічі, щоб вирішити, якою буде їхня стратегія щодо біткоїнів. У короткостроковій перспективі можуть бути падіння через макроситуації, викликані Японією і Близьким Сходом. Завжди пам'ятайте: якщо ви сумніваєтеся, просто зменшіть масштаб.

Якщо Трампа буде обрано, цілком ймовірно, що біткоїн злетить вгору набагато вище, ніж ми могли собі уявити. Це момент, на який біткоїнери чекали роками, і це момент, який назавжди змінить все наше життя.

Одне можна сказати точно: ви недостатньо налаштовані на біткоїн.

А як щодо вас? Чи вважаєте ви, що кінець біткоїна вже близько?

Якщо вам сподобався цей пост, будь ласка, залиште коментар або покажіть свою вдячність, натиснувши на нього 👏🏻)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Crypto Radar
Crypto Radar@CryptoRadar

Про крипту та інвестиції

325Прочитань
6Автори
4Читачі
На Друкарні з 10 вересня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається