Костянтин Кривопуст: “Біткоїну спрогнозували зростання до $300 000”

Костянтин Кривопуст

Криптовалютний трейдер Пітер Брандт спрогнозував зростання флагманського цифрового активу до $300 000 найближчим часом. Відповідний допис з’явився на сторінці експерта у Facebook.

Бичачий настрій Брандта щодо біткоїна ґрунтується на інверсійній фігурі “голова і плечі” (iH&S), яка зараз формується на тижневому графіку BTCUSD/GC1. Патерн часто використовується фахівцями для виявлення бичачих розворотів, повідомляє експерт в області міжнародного фінансового права Костянтин Кривопуст.

За словами аналітика, праве плече iH&S знаходиться в процесі формування бичачого прапора. Саме це може свідчити про подальше зростання біткоїна до нових максимумів.

Брандт очікує, що ВТС значно перевершить золото в найближчому майбутньому. На його думку, у 2025 році цифровий актив може досягти $150 000 на піку поточного циклу, а далі – $300 000.

Наразі біткоїн торгується на рівні $63 435. За минулу добу вартість токена зросла на 0.7%, за тиждень – на 8.1%.

У серпні біткоїн та ефір впали до багатомісячного мінімуму, оскільки фінансові ринки охопило занепокоєння щодо можливої рецесії в США та спровокувало рух інвесторів до безпечних активів. Цього місяця ситуація стабілізувалась – 18 вересня Федеральна резервна система США ухвалила рішення про зниження процентних ставок, після чого біткоїн зріс вище $62 000.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Служба Божа
Служба Божа@qPTJ8lRNYjunOFu

1.9KПрочитань
4Автори
3Читачі
На Друкарні з 30 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається