Костянтин Кривопуст: “спотові біткоїн-ETF від BlackRock та Fidelity стали найефективнішими за десятиліття”.

Костянтин Кривопуст

Старший аналітик ETF у Bloomberg Ерік Балчунас склав список найефективніших ETF, пише експерт в області міжнародного фінансового права Костянтин Кривопуст. Біткоїн-ETF від BlackRock та Fidelity стали найефективнішими за десятиліття активами.

Як передає BeInCrypto, два біткоїн-ETF запущені цього року – IBIT від BlackRock та FBTC від Fidelity. “У цьому десятилітті було створено близько 2 000 ETF, серед них 10 найбільших за активами. IBIT і FBTC приголомшливі, враховуючи, наскільки вони молоді”, – написав Балчунас.

Наприкінці вересня Комісія з цінних паперів і бірж США дала дозвіл на торгівлю опціонами для IBIT, що стало важливою віхою в процесі схвалення. Новий інвестиційний інструмент залучить нових ліквідних та інституційних інвесторів.

FBTC останнім часом не мав подібних проривів. IBIT став єдиним біткоїн-ETF, який продовжив свою серію притоків на тлі падіння ринку.

У вересні американські біржові фонди, що інвестують у біткоїн, зазнали найдовшої серії щоденних чистих відтоків коштів з моменту лістингу на початку року. Протягом восьми днів до 6 вересня інвестори вивели близько $1,2 млрд з 12 біржових фондів.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Служба Божа
Служба Божа@qPTJ8lRNYjunOFu

1.9KПрочитань
4Автори
3Читачі
На Друкарні з 30 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається