Кращі автомобільні компресори 2024 року (ТОП-7)

Зміст
Лучшие автомобильные компрессоры 2023 года

Механічні насоси з ножним приводом поступово відходять у минуле, адже сучасний автомобіліст не готовий витрачати свій дорогоцінний час на виконання цього рутинного завдання. Динамічний ритм життя передбачає покупку техніки, здатної заощадити час активного споживача. По зрозумілих причин, попит все частіше користуються електричні моделі, що дозволяють автоматизувати процес накачування шин. Щоб було простіше визначитися з відповідним продуктом, ми вирішили представити вашій увазі наш рейтинг найкращих автомобільних компресорів 2024 року. Збираючи добірку, враховувалися відгуки покупців та оптимальне співвідношення ціна/якість.

Варто одразу сказати, що сьогодні багато різних рішень щодо функціоналу та продуктивності. Як джерело живлення може використовуватися бортова мережа, батарея чи розетка. При цьому деякі агрегати можуть підтримувати підсвічування манометра, автостоп, ліхтар та багато іншого. З метою спростити завдання ми розбили добірку на дві рубрики, в одній з яких представлені лідери бюджетного класу, а в другій оптимальні моделі щодо характеристик і вартості.

Кращі недорогі автомобільні компресори

У цій категорії зібрані прості автокомпресори без зайвих опцій і додаткових плюшок, що спрощують процес експлуатації.

Daewoo DW50

Лучшие автокомпрессоры

Відкриває Топ-7 автомобільних компресорів бюджетна модель серії Daewoo DW50 з максимальним тиском 10 Атмосфер, хоча у більшості аналогічних приладів показник навряд чи сягає 8 Атмосфер. Апарат може працювати протягом 20-30 хвилин при продуктивності 50 літрів на хвилину. Пристрій має зносостійкі комплектуючі деталі, яким не страшний перепад температур. Навіть при максимальній потужності рівень шуму не перевищує позначки 60 дБ. Варто відзначити хорошу довжину дроту живлення, що становить 2,8 метри. Підключення здійснюється за допомогою клеми АКБ та прикурювача. Довжина самого шланга становить близько 80 сантиметрів, хоча нормою вважається показник близько 1 метра. Це явно не найкращий показник, що може супроводжуватися певними незручностями під час роботи.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • компактні розміри;

  • джерела харчування;

  • непогана продуктивність;

  • низька вартість;

  • рівень шуму.

Мінуси:

  • короткий шланг.

Xiaomi 70Mai Air Compressor Eco

Лучшие автомобильные компрессоры

Говорячи про надійні бюджетні автомобільні компресори важко проігнорувати факт існування моделі 70Mai Air Compressor Eco, випущеної компанією Xiaomi. Ця лінійка коштує дорожче, ніж покоління «Lite», але й має вищі параметри потужності. Жодних нарікань до рівня безпеки та надійності приладу при цьому не знайдено: компресор має термостійкий мідний дріт, який дозволяє працювати навіть при високих температурах. Гарантований тиск перевищує показник 3,5 Бар, а продуктивність може становити 4,5 літрів повітря за хвилину. У режимі безперервної роботи автономність може становити 25 хвилин. Слід зазначити, що пристрій відрізняється широким радіусом дії до 4 метрів. Сфера застосування не обмежується лише шинами – можна накачувати м’ячі, матраци та інше.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • радіус дії;

  • якість деталей;

  • хороша продуктивність;

  • зовнішній вигляд.

Мінуси:

  • дорожче за легку версію.

Xiaomi 70Mai Air Lite

Лучшие автомобильные компрессоры

Безперечно, одним із найефективніших недорогих компресів для легкових авто та вантажівок є модель Xiaomi 70Mai Air Lite зі зрозумілим інтерфейсом, компактними розмірами та непоганою потужністю. На накачування шини середніх розмірів потрібно близько 5 хвилин. Широку сферу застосування гарантують додаткові насадки, які є в комплекті. Модель можна використовувати за призначенням прикурювача, робоче значення струму досягає 7А. Варто відзначити високу якість повітряних форсунок, які можна експлуатувати для спортивного спорядження. Є стандартний конектор, що підходить для транспортних засобів.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • сфера застосування;

  • компактні розміри;

  • компактні габарити;

  • працює від прикурювача.

Мінуси:

  • ні з урахуванням комплекту.

Hyundai HY 1540

Лучшие автомобильные компрессоры

Кращий недорогий автомобільний компресор 2024 року – це модель Hyundai HY 1540, що відрізняється від аналогів дійсно компактним корпусом при робочому тиску 8 Атмосфер. Цього достатньо навіть для позашляховиків та комерційного транспорту. Крім того, корпус включає світлодіодну лампу, що полегшує процес експлуатації в чорний час доби. Варто зауважити, що таким обладнанням можуть похвалитися прилади вищого класу. Крім іншого, є опція «Авто-Стоп», який відповідає за зупинку техніки у разі досягнення необхідного рівня тиску. В комплект входить великий набір насадок-перехідників, гарний пневматичний шланг, а також провід живлення. До якості корпусу причепитися неможливо.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • добрий корпус;

  • функція “авто-стоп”;

  • багато насадок;

  • є лампочка.

Мінуси:

  • не виявлено.

Кращі автокомпресори за ціною та якістю

У цій добірці представлені функціональні та зручні агрегати, з якими буде комфортно у будь-якій локації. Зокрема Ви зможете виявити максимально просунуті електронні рішення.

BERKUT R15

Лучшие автокомпрессоры 2023 года

Для автовласника головне – безпечне та комфортне використання машини. Через низку причин тиск у шинах може досягати недостатнього рівня. Навіть найдорожча та якісна гума не є гарантією того, що власник не проколе колесо. Крім того, стиснене повітря може почати надходити через стінку покришки. Кожен власник авто має знати, як вирішити цю проблему. Автокомпресор Berkut R15 є обов’язковим обладнанням для безпечного використання автомобіля.

Дивитись ціни та модифікації

Пристрій може нагнітати тиск до 10 Атм (кг/см2), завдяки чому в шинах забезпечується тиск до потрібного рівня. Виріб накачує колеса радіусом 14-15 так, як вам це потрібно всього за пару хвилин. Це досягається за рахунок продуктивності 40 л за одну хвилину. Крім цього, в апарат вбудовані автоматична система захисту від перегрівання, спусковий клапан і високоточний манометр. Показники манометра дозволять досягти оптимального тиску. Якщо не знаєте, який вибрати автокомпресор, врахуйте, що: в комплектацію входять кабель живлення довжиною 4,8 м, оснащений плавким запобіжником, і надійний шланг гумовий довжиною 1,2 м. Це дозволяє проводити накачування кожного колеса. Пристрій можна підключати до прикурювача або клем акумулятора за допомогою спеціального адаптера AD-12.

Корпус виконаний із металу, також присутні міцні високоякісні пластикові деталі. Така конструкція забезпечує довговічність та надійність експлуатації. У приладі поставляється сумка для перенесення та зберігання.

Плюси:

  • висока продуктивність;

  • якість збірки;

  • хороша комплектація;

  • адекватна вартість.

Мінуси:

  • не дешева модель.

Einhell Pressito

Лучшие автомобильные компрессоры

Ще один потужний автомобільний компресор, який підходить для накачування шин як легкових, так і комерційних автомобілів. Робоча напруга становить 18 В. Широке застосування можливе за рахунок високої продуктивності. Автокомпресор може бути використаний для накачування матраців, м’ячів та проведення фарбування різних виробів. Модель приваблює наявністю якісного манометра, ніжок з гуми та вбудованою системою захисту від перегріву. Тиск цього гібридного компресора сягає 11 атмосфер. Навіть з фото зрозуміло, що апарат має стильний дизайн, виготовлений із якісних матеріалів. Жодних нарікань до якості складання немає. Продуктивність дорівнює 21 л повітря за 60 секунд.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • широка сфера застосування;

  • висока потужність;

  • багато насадок;

  • гібридний компресор;

Мінуси:

  • не економічна техніка.

Makita MP100DZ

Лучшие автомобильные компрессоры

Кращий автомобільний компресор 2024 року у співвідношенні ціна/якість – це компактна електрична модель серії Makita MP100DZ. Прилад має збалансовані характеристики, але його виготовлення займається один з провідних виробників інструментів. Це дійсно «не вбивається» компресор. При цьому доступний повний перелік необхідних опцій для комфортної експлуатації в дорозі: передбачене автоматичне відключення при досягненні необхідного тиску, цифровий екран і підсвічування. Тиск повітря досягає 830 кПа (максимальне значення з кроком 5 кПа). Користувачі позитивно відгукуються щодо тригерного перемикача та довговічного акумулятора. Тут використовується батарея Li-ion CXT з підвищеним ресурсом роботи.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • надійний виробник;

  • сфера застосування;

  • співвідношення ціна/якість;

  • відмінний акумулятор.

Мінуси:

  • ні.

Як вибрати хороший автокомпресор?

Як показує практика, переважна кількість покупців дивляться кілька параметрів, включаючи тиск, потужність, продуктивність, довжину кабелю, габарити. Про додаткові функції у своїй дізнаються, як у зору трапляється конкретна модель. Якщо не знаєте, як вибрати хороший автомобільний компресор, потрібно розуміти, які вироби взагалі зустрічаються на ринку, виходячи з таких параметрів:

  1. Манометр – відрізняються типом шкали, де відображаються основні показання. Бувають аналоговими (класика з круглим циферблатом) та цифрові (мають електронний дисплей);

  2. Продуктивність – може змінюватись в діапазоні від 20 до 60 літрів на хвилину. Для легкої техніки цілком достатньо мінімального показника. Оптимальним значенням для швидкої роботи з легковими машинами та комерційним транспортом вважається продуктивність 40 літрів за хвилину.

  3. Живлення – стандартом для бортових мереж легкових машин вважається 12В. Для вантажних мереж є 24В. Як додатковий варіант може бути вказаний показник 220В, що говорить про можливість зарядки техніки від розетки.

  4. Струм – для більшості сучасних моделей, які працюють з підкачуванням шин, показник варіюється в діапазоні від 5 до 14А. Чим менший рівень споживаного струму, тим вищий показник енергозбереження.

  5. Тип підключення – автокомпресори підключають до прикурювача, клем акумулятора (крокодили), а також є комбінований варіант, що включає два попередні способи підключення.

  6. Довжина шнур – бажано, щоб показник був більше 2 метрів;

  7. Довжина шланга – що більше, то зручніше. Потужні моделі часто мають 7 метрів. Більш довгі рішення розраховані на послуги з роботи з автотранспортом;

  8. «Автостоп» – корисна функція, яка передбачає автоматичну зупинку роботи приладу;

  9. Травлення повітря – ця опція дозволяє запускати техніку не на накачування, а на видування повітря, якщо потрібно здути матрац, наприклад;

  10. Підсвічування/ліхтар – корисне доповнення, якщо доводиться пересуватися в нічний час.

Який автомобільний компресор краще купити у 2024 році?

Варто сказати, що багато відомих виробників дбають про своїх покупців, і оснащують свою техніку кейсами та широким асортиментом додаткових аксесуарів. Інші бренди часто розраховують на надійність та технічні параметри. При цьому щодо функціоналу сучасні прилади можуть сильно відрізнятися. Якщо не знаєте, який автомобільний компресор купити, порівнюйте популярні моделі, більшу частину яких ми встигли розглянути, і хотіли б поділитися своєю особистою думкою:

  1. Хороший бюджетний електричний компресор – Hyundai HY 1540;

  2. Краща модель з манометром – Hyundai HY 1765;

  3. Надійний двоциліндровий автокомпресор – Belauto BK 45;

  4. Кращий прилад за ціною та якістю – Makita MP100DZ.

Не забувайте ділитися своїмирекомендаціями та досвідом в експлуатації техніки для інших читачів.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Шопоголік
Шопоголік@Cina

Огляди товарів

132.8KПрочитань
2Автори
30Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Топ-15 найкращих бездротових мишок – Рейтинг 2024 року

    Дротові моделі поступово йдуть у минуле з появою зручніших аналогів з дорогими сенсорами. Це навіть стосується геймерського сектору, який ми, частково, торкнемося в нашому рейтингу найкращих бездротових мишей 2024 року. Умовно такі моделі можна поділитися на кілька типів:

    Теми цього довгочиту:

    Пк
  • Кращі набори інструментів (ТОП-6) - Рейтинг 2024 року

    Сьогодні у продажу зустрічається велика кількість як професійних, так і простих наборів для рядових користувачів. При цьому багато брендів зі світовим ім'ям конкурують між собою, дивуючи різними предметами.

    Теми цього довгочиту:

    Набориінструментів
  • Який смартфон краще купити у 2024 році? ТОП-20 Android-смартфонів

    Якщо кілька років тому при аналізі камер багато хто орієнтувався на встановлені сенсори, то сьогодні не можна ігнорувати постпрограмні алгоритми обробки, процесор та ШІ, які використовуються в смартфоні.

    Теми цього довгочиту:

    Смартфони

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається