Публікація містить рекламні матеріали.

Кращі грилі Tefal 2024 року (ТОП-5)

Лучшие грили Tefal 2023 года

Компанія Tefal заслужено вважається якщо не провідним, то одним із найкращих виробників контактних грилів. Останнім часом цей бренд займають все більшу частку ринку в Європі, і вже багато користувачів відразу шукають товари цієї фірми, якщо хочуть порадувати себе електричним приладом зазначеного типу. Враховуючи цю тенденцію, ми підготували рейтинг найкращих грилів Tefal у 2024 році, куди увійшли як лінійки минулих поколінь, бо вони дешевші, так і новинки. Очевидно, що легше майже шляхом покупки моделей нового покоління, адже вони уособлюють весь досвід виробника, який щороку стає все краще, але не варто забувати, що попередники завжди коштують дешевше, і можна знайти непогане бюджетне рішення. Навіть кілька років тому ця торгова марка випускала якісні моделі, чим, власне, і зумовлено поточний стан справ.

Кращі недорогі електрогрилі Tefal

У цій категорії представлені переважно моделі минулих поколінь, які на сьогоднішній день коштують до 5000 гривень, хоча на старті продажів виділялися на тлі конкурентів вищою ціною та якістю пластин. Сьогодні це антипригарне покриття вже важко назвати якісним, якщо порівнювати з новинками, але ціна нерідко стає більш важливим параметром.

SuperGrill Standard GC 450B

SuperGrill Standard GC 450B

Відкриває Топ-5 грилів Tefal модель початкового рівня серії SuperGrill Standard GC 450B, яка була випущена раніше поточного року. Тим не менш, попередник сучасних електрогрилів тішить хорошим функціоналом та потужним нагрівачем. Винахід підтримує просте регулювання, за замовчуванням є 4 температурні режими. Максимальна температура нагріву при цьому може досягати +270 градусів, чого достатньо для приготування м’яса з хрусткою скоринкою. Вже перші моделі бренду підтримують відкриття під кутом 180 градусів. Окрім іншого, лінійка приваблює простотою в очищенні та якісними органами управління.

Купити SuperGrill Standard GC 450B

Плюси:

  • рифлена поверхня;

  • потужність 2000 Вт;

  • розміри поверхонь;

  • вартість сьогодні.

Мінуси:

  • просте покриття.

Tefal Ultracompact GC 3050

Tefal Ultracompact GC 3050


Якщо не знаєте, який купити гриль Тефаль, також рекомендуємо звернути увагу на серію Ultracompact GC 3050, яка колись належала до середнього класу рішень, а сьогодні має дуже демократичний цінник. Цей пристрій підтримує три режими роботи, відмінно підходить як для сендвічів, так і для м’яса. Виріб підтримує трансформацію в барбекю, маючи при цьому дві робочі поверхні розміром 30 на 20 сантиметрів. Як ви знаєте, цей пристрій отримав знімні панелі, що значно полегшує процес очищення техніки. До складу конструкції входить гарний піддон, призначений для збирання жиру та соку. Очищати пластини можна в посудомийці. Відзначимо хороший поворотний перемикач та зносостійкі кнопки.

Купити Tefal Ultracompact GC 3050

Плюси:

  • відкривається на 180 градусів;

  • індикація приготування;

  • сфера застосування;

  • відмінні рифлені поверхні.

Мінуси:

  • покриття легко подряпати.

Tefal OptiGrill GC 712D

Tefal OptiGrill GC 712D

Найкращий недорогий гриль Tefal у 2024 році – це лінійка OptiGrill GC 712D, що приваблює чудовим функціоналом та потужністю для комфортної експлуатації в домашніх умовах. У бюджетному класі знайти релевантніший гриль вкрай важко, і ми говоримо не лише про асортимент товарів цього виробника. Модель підтримує 6 програм приготування, температуру можна регулювати у 4 діапазонах вручну. Це говорить про широку сферу застосування у контексті вибору страв. Багато користувачів діляться у мережі красивими бутербродами, стейками з риби та м’яса, використовують гриль для розморожування м’яса. Реалізовано гарну індикацію, що підтримує звукові сигнали.

Купити OptiGrill GC 712D

Плюси:

  • 4 температурні режими;

  • 6 автоматичних програм;

  • звукова індикація;

  • просте очищення;

  • висока потужність.

Мінуси:

  • немає у цій категорії.

OptiGrill Elite GC 750D

Tefal OptiGrill Elite GC 750D

Розглядаючи притискні грилі Tefal преміум-класу, хотілося б виділити лінійку OptiGrill Elite GC 750D, яка підтримує одразу 12 автоматичних програм приготування. За допомогою цього функціонального приладу можна незрівнянно готувати риби, овочі, різноманітні морепродукти. Більше того, коментарі покупців вказують на ефективне приготування паніні. Функція OptiGrill intelligent дозволяє автоматично визначити як товщину стейка, так і кількість порцій, після чого задається оптимальна температура. Температуру можна контролювати в діапазоні від 120 до 270 градусів, є таймер на 1:00. Слід зазначити підтримку екстра-обсмажування та можливість очищення техніки в посудомийній машинці.

Купити OptiGrill GC 750D

Плюси:

  • унікальні функції;

  • багато режимів автоприготування;

  • таймер на 60 хвилин;

  • якість покриття;

  • максимальна температура.

Мінуси:

  • не виявлено.

Tefal OptiGgrill Elite XL GC 760D

Tefal OptiGgrill Elite XL GC 760D

Найкращий електричний гриль 2024 року від Tefal – OptiGrill Elite XL GC760D30, що приваблює високоякісними притискними пластинами та потужними нагрівачами в 2200 Вт. Нагрів можна регулювати в діапазоні від 120 до 270 градусів. Мінімальний крок у своїй становить 10 градусів. Необхідно наголосити на підтримці 16 автоматичних програм. Передбачено технологію OptiGrill, суть якої полягає у визначенні товщини стейку. За підсумками цієї інформації підбирається оптимальна температура. Є індикатор ступеня прожарювання. Ще одним корисним доповненням цієї лінійки грилів є функція «екстра-обсмажування», завдяки якій м’ясо отримує хрумку скоринку. Притискний гриль має таймер з максимальним інтервалом 60 хвилин.

Купити OptiGrill Elite XL GC760D30

Плюси:

  • якість шарніру;

  • є таймер;

  • підтримка OptiGrill;

  • 16 програм;

  • екстра-смаження;

  • надійні нагрівачі.

Мінуси:

  • не знайдено.

Як вибрати хороший електричний гриль від Тефаль?

Якщо Ви не можете визначитися з тим, як вибрати електричний гриль від Tefal, ознайомтеся з ціновою політикою бренду, враховуючи, що минулі покоління завжди дешевші за нові. Також врахуйте такі нюанси:

  1. Потужність. У грилів цього виробника цей параметр варіюється в діапазоні від 2000 Вт до 2200 Вт. Зрозуміло, що ця характеристика не є пріоритетною, адже навіть початкової продуктивності вистачає для виконання широкого спектра завдань.

  2. Покриття. Незважаючи на «агресивний маркетинг» торгової марки щодо покриття, це підкріплюється практично, починаючи з лінійки OptiGrill. Що ж до бюджетних серій типу Inicio або Comfort, то в них було реалізовано дуже ніжне покриття із сумнівними антипригарними властивостями. Що ж до нових електрогрилів, то вони вже мають, безумовно, найвищу якість поверхонь (можливо, найкращу на ринку сьогодні).

  3. Програми. Цей параметр відповідає за зручність використання техніки. Чим більше автоматичних режимів, тим простіше, але важливішим є наявність сенсора (технологія OptiGgrill), що визначає розміри стейка, включаючи товщину. Ще одним важливим параметром є вибір температури, а точніше її діапазон та мінімальний крок. Найпросунутіші електрогрилі компанії мають регулювання з мінімальним значенням в 10 градусів.

  4. Індикація. Бюджетні моделі Тефаль, як правило, мають просту індикацію. Серія OptiGgrill також підтримує звукову індикацію та ступінь прожарювання.

  5. Положення пластин. Вважається нормою, якщо база дозволяє трансформувати гриль на барбекю, піч і, власне, сам гриль. Це говорить про широку сферу застосування електричного приладу.

  6. Корисні функції. Серед усього достатку корисних опцій важливо відзначити термостат, автоматичні програми, знімні пластини та можливість налаштування пластин за висотою, за що відповідає шарнір. У дорогих моделях він більш надійний та якісний. Деякі лінійки додатково оснащуються підтримкою дистанційного керування зі смартфона.

Який гриль від Тефаль краще купити у 2024 році?

Таким чином, найпростіше, щоб підібрати оптимальне рішення для себе, необхідно враховувати в якій ціновій категорії, які доступні моделі є у бренду. При цьому необхідно розуміти, що попередні покоління мають менш якісне антипригарне покриття і не настільки високий рівень зручності в експлуатації, як новинки. Якщо не знаєте, який купити електрогриль Тефаль, можете почати з наступних товарів:

  1. Зручний недорогий контактний гриль – Тефаль Ультракомпакт 3050

  2. Кращий бюджетний електрогриль – OptiGrill GC 712D;

  3. Лідер у співвідношенні ціна/якість – OptiGrill+ Initial GC 706D;

  4. Преміальний гриль від Tefal – OptiGgrill Elite XL GC 760D.

Як Ви вважаєте, яка з представлених моделей має найкраще співвідношення ціни та якості. Діліться у коментарях своєю особистою думкою.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ЦінаЯкість
ЦінаЯкість@Cina

Рейтинги товарів

5.6KПрочитань
1Автори
10Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Кращі бензинові тримери для трави 2024 року (ТОП-7)

    При покупці садової техніки, в першу чергу, звертають увагу на джерело живлення електро-або бензокоси, і лише потім переходять до порівняння експлуатаційних характеристик.

    Теми цього довгочиту:

    Бензокоси
  • Кращі смартфони до 20000 грн (ТОП-7) - Рейтинг 2024 року

    Субфлагмани – це окрема категорія смартфонів, в якій завжди представлені дуже різні моделі як з точки зору технічних характеристик, так і цільового маркетингу.

    Теми цього довгочиту:

    Смартфони
  • Кращі смартфони Oppo 2024 року (ТОП-7)

    Декілька років тому деякі експерти могли повірити, що OPPO Electronics Corporation може домогтися впізнаваності в усьому світі.

    Теми цього довгочиту:

    Смартфони

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається