Топ-10 лучших автомагнитол в Украине – Рейтинг 2022 года

Сьогодні практично нереально знайти автомобіль, позбавлений автомагнітоли, тому що це справді корисний винахід, здатний забезпечити водія музичним супроводом у будь-якому шляху. На жаль, не всі штатні моделі таких гаджетів готові гарантувати найвищий рівень комфорту в експлуатації. Тому багатьом водіям доводиться вдаватися до покупки автотехніки, що супроводжується складністю вибору. У нашому рейтингу найкращих автомагнітол 2024 року представлені хороші рішення на будь-який випадок життя.

Рейтинг кращих автомагнітол 2024 року

Відразу хотілося б розпочати руйнування деяких міфів. Насправді особливо орієнтуватися на назву бренду не так важливо, як у випадку з іншими сегментами техніки. Справа в тому, що автомагнітоли часто випускають під назвою однієї торгової марки, але збирають їх найчастіше в Китаї, що дозволяє заощадити. При цьому є чимало добрих китайських рішень, що передбачають широкий асортимент функцій.

Кращі магнітоли 1 DIN

Очевидно, що штатні моделі не розглядатимемо, адже таких рішень величезна кількість, і ми не зуміємо охопити інтереси великої аудиторії користувачів. Позначення 1 DIN символізує наступні габарити: ширина 17,8 см, а висота 5 см. Ми говоримо про типорозмір гнізд, формат яких реалізований у більшості транспортних засобів.

Cyclone MP-1083G BT

Лучшие магнитолы

Відкриває топ магнітол модель початкового рівня серії Cyclone MP-1083G BT, яка має відмінний програвач MP3 з FM-тюнером. До складу конструкції входить LCD-дисплей. Бюджетна модель має кілька цікавих режимів, включаючи режим приглушення MUTE. Прилад підтримує автоматичне занесення самих станцій, що «пробиваються», в пам’ять автомагнітоли. На лицьовій частині гаджета можна виявити лінійний вихід AUX за допомогою стереозвуку. Крім того, в корпусі можна виявити лінійний аудіовиход типу 4 RCA і класичний роз’єм ISO. Зручність експлуатації за відсутності освітлення гарантує досить яскраве зелене підсвічування для кнопок.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • низька вартість;

  • непогане складання;

  • добре підсвічування;

  • режим придушення звуку.

Мінуси:

  • підходять не всі флешки USB.

JVC KD-X161

Лучшие магнитолы

Продовжуючи обговорення хороших цифрових автомагнітолів формату 1 DIN, хотілося б звернути увагу на серію JVC KD-X161. Це дисковий гаджет, що дозволяє забезпечити себе максимально зручним доступом до музики. Прилад оснащується знімною панеллю управління з підсвічуванням, що настроюється, і непоганим монохромним екраном. Досягається досить чітка картинка під різним кутом огляду. За відгуками автомобілістів зрозуміло, що магнітола підтримує синхронізацію з різними носіями інформації, включаючи смартфон на базі Android. Для цього у корпусі знаходиться порт USB. Очевидно, що пристрій підтримує безліч форматів файлів від MP3 до WMA та FLAC. У виріб “вшитий” цифровий тюнер, доповнений автоматичним пошуком станцій. Пам’яті вистачає збереження 24 адрес.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • цифровий тюнер;

  • знімна панель;

  • підсилювач на 4 канали;

  • сполучення зі смартфонами.

Мінуси:

  • не найзручніша настройка.

Pioneer MVH-S420BT

Лучшие магнитолы

Якщо не знаєте яку вибрати магнітолу 1-DIN, також рекомендуємо звернути увагу на лінійку Pioneer MVH-S420BT. Це безперечно популярний виробник, який радує широким асортиментом гідних рішень. Вказана серія нам подобається через хороше співвідношення ціна/якість. Прилад приваблює простим керуванням, інформативним екраном і великим поворотним регулятором, що позитивно впливає на зручність експлуатації гаджета. Звичайно, досвідчений бренд подбав про підтримку Bluetooth, за допомогою якого можна також приймати безконтактні дзвінки. Якість звуку суттєво покращує технологія Advanced Sound Retriever. Передбачено фірмову програму Smart Sync. Вкажемо наявність канального підсилювача MOSFET потужністю 50 Вт.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • еквалайзер Graphic EQ;

  • добрий підсилювач;

  • зручне управління;

  • фірмове ПЗ;

  • співвідношення ціна/якість.

Мінуси:

  • не знайдено.

Кращі магнітоли 2 DIN

Різниця цього формату магнітол з 1 DIN насамперед полягає у висоті, оскільки моделі класу 2 DIN мають висоту 10 сантиметрів при ширині 17,8 сантиметрів. Як показує практика, саме моделі цього формату представляють преміальний сегмент і мають набагато більше преміальних опцій, включаючи більший дисплей, на якому можна дивитися навіть фільми або відеоролики.

Baxster BMS-A705

Лучшие магнитолы

Якщо не знаєте яку вибрати автомагнітолу 2DIN, ми пропонуємо звернути увагу на цікавий мультимедійний центр Baxster BMS-A705. Ця лінійка має яскравий IPS-екран, габарити якого досягають 7 дюймів діагоналі. Власне, майже формат планшета. Хорошу продуктивність видає чіп MTK8227L, що включає 4 ядра з частотою 1,2 ГГц. До того ж швидкодію можна пояснити використанням системи Android 10 та 2 гігабайтами оперативної пам’яті. Можна встановити будь-яку програму з PlayMarket. Зокрема, можна виконати це завдання за допомогою модуля Wi-Fi. Крім того, розробники подбали про безпеку, тому реалізували можливість підключення гаджета до кнопок на кермі.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • непогана продуктивність;

  • кольорова передача екрана;

  • підключення кнопок керма;

  • хороший модуль Wi-Fi.

Мінуси:

  • кілька опцій.

Pioneer MVH-A210BT

Лучшие магнитолы

Розглядаючи автомобільні магнітоли преміум-класу, хотілося б виділити модель серії Pioneer MVH-A210BT, що дозволяє відтворювати контент із USB-накопичувачів. Реалізовано ще й синхронізацію з гаджетами Apple. Тобто є адаптер Bluetooth, за допомогою якого можна експлуатувати цю магнітолу для гучного зв’язку. Модель підтримує завантаження книги контактів з телефону, реалізовано підтримку протоколу A2DP (розширений профіль передачі звуку). Є потужний підсилювач звуку на 50 Вт та високоякісний еквалайзер із просунутими фільтрами низьких частот. Ще однією перевагою цієї серії є можливість підключення камери для зручного паркування.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • добрий підсилювач;

  • протокол A2DP;

  • великий сенсорний екран;

  • досвід виробника.

Мінуси:

  • є більш просунута модель.

Як вибрати хорошу автомобільну магнітолу?

Якщо не знаєте, як вибрати хорошу автомагнітолу, рекомендуємо врахувати форм-фактор приладу (1-DIN або 2-DIN), а також невеликий ряд рекомендацій:

  1. Підсилювач – багато хто починає переплачувати за великі цифри, але тут слід зазначити, що досягти результату порівнянного з експлуатацією зовнішніх підсилювачів все одно не вдасться. Якщо плануєте створити хорошу акустику, краще одразу оперувати сказаним;

  2. Тип екрану – тут навпаки не варто економити, адже це є основою будь-якої магнітоли. Якщо плануєте дивитися контент, краще доплатити за хороше покриття, матрицю, роздільну здатність та яскравість;

  3. Управління – сьогодні вже складно рекомендувати гаджети без підтримки Bluetooth, тому такі рішення точно варті переплати;

  4. Обладнання є універсальними моделями, що підтримують всі існуючі роз’єми, але коштують вони значно дорожче, хоча на практиці використовується лише кілька портів. Як показує практика, дійсно важливо USB, можливість керувати кнопками на кермі та антенний вихід.

Висновки про автомагнітоли

Відповідно ми розглянули найцікавіші моделі двох найпопулярніших типорозмірів, виключивши з вибірки рішення для конкретних марок авто. Якщо ви ще не знаєте, яку купити магнітолу, пропонуємо ще раз пробігтися наступними девайсами:

  1. Гарна магнітола 1DIN з посиленням – Kenwood KMM-125;

  2. Краща модель 1DIN за ціною та якістю – Pioneer MVH-S420BT;

  3. Недорога, але хороша магнітола – Mystery MDD-7170NV;

  4. Преміальна магнітола 2 DIN – Pioneer AVH-Z9200BT.

Список моделей далеко не залишковий. Ми тільки підбили підсумок. Не забувайте ділитися коментарями, тому що вони допомагають розвитку публікацій.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ЦінаЯкість
ЦінаЯкість@Cina

Рейтинги товарів

20.9KПрочитань
1Автори
16Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Топ-5 кращих ноутбуків до 30 тисяч гривень - Рейтинг 2024 року

    Ноутбуки цієї цінової категорії можна порівняти із субфлагманами у світі смартфонів. Це ще далеко не преміальні рішення, але вже не середній клас. За окремими параметрами деякі модифікації приваблюють добрими значеннями.

    Теми цього довгочиту:

    Ноутбуки
  • Топ-7 кращих рюкзаків - Рейтинг 2024 року

    Достатньо звернути увагу на оточуючих людей, щоб усвідомити, наскільки серйозним попитом користуються рюкзаки. Не дивно, що щорічно список класифікацій стрімко зростає. У нашому рейтингу кращих рюкзаків 2024 року представлені моделі наступних видів.

    Теми цього довгочиту:

    Рюкзаки

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається