Кращі тонометри для вимірювання тиску 2024 року (ТОП-7)

Зміст
Топ-10 лучших тонометров

Тонометри для вимірювання тиску сьогодні представлені в широкому різноманітті як видів, так і функцій. Існують і класичні ручні та повністю автоматизовані моделі. Визначитись із покупкою допоможе наш рейтинг найкращих тонометрів 2024 року. Моделі підбиралися серед товарів, які є у продажу в Україні на сьогоднішній день. При цьому ми враховували різні класи товарів та їхню цільову аудиторію.

За способом експлуатації такі прилади можна поділити на два класи:

  1. Для передпліччя;

  2. Для зап’ястя.

Топ-7 кращих тонометрів 2024 року

Що стосується призначення, то умовно всі прилади можна поділити на такі групи:

  1. Для дітей;

  2. Для людей похилого віку;

  3. Для інших користувачів.

У продажу є моделі з гіпоалергенних матеріалів, є різновиди із широким переліком додаткових опцій, аж до будильника.

Ручні тонометри

У цій категорії зібрані найпростіші та найдешевші пристрої, що працюють за принципом закачування повітря в манжетку, що виконується користувачами вручну. Багато людей похилого віку через лояльну ціну обирають саме цю категорію товарів, але це не правильний підхід. Насправді ці пристрої призначені для молодих користувачів, які не мають проблем з органами слуху, зору і не мають тремору рук. Для вікової категорії є багато бюджетних напівавтоматичних пристроїв.

Longevita LS-5

Лучшие тонометры

Список недорогих ручних тонометрів поповнює ще одне якісне рішення серії Longevita LS-5, здатне вимірювати тиск від 0 до 300 міліметрів ртутного стовпа. Виріб вигідно відрізняється від конкурентів підтримкою фіксуючої скоби, якою оснащується якісна нейлонова манжетка. На плечі цей прилад фіксується щільно та надійно. Камера всередині побудована на безшовні технології. Слід зазначити наявність високочутливої мембрани стетоскопа, що свідчить про можливість швиденько виявити пульс. Ще однією перевагою приладу є гарні вушні оливи, тому тиск на голову фактично не відчувається.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • відмінні вушні відливи;

  • добра манжета;

  • точність вимірювання пульсу;

  • фіксуючі скоби.

Мінуси:

  • не найвідоміший виробник.

Microlife AG1-30

Лучшие тонометры


У пошуках надійного тонометра для передпліччя багато користувачів вибрали ручний пристрій Microlife AG1-30. Цей пристрій досить точно вимірює тиск для своєї ціни. При цьому слід відзначити відмінну фіксацію. У комплекті можна виявити просунутий стетоскоп, доповнений хорошими вкладками. Конструкція продумана до дрібниць, виготовлена з високоякісних та міцних матеріалів, тому не доводиться переживати за довговічність тонометра за винятком трубок, які (особисто нам) не вселяють довіри. Прилад не потребує живлення від мережі або батарейок. Варто також зауважити, що інженери компанії порадували своїх потенційних покупців наявністю спеціальної сумочки для комфортного транспортування приладу.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • надійний пристрій;

  • м’які вкладиши;

  • практична сумка;

  • добрий бренд.

Мінуси:

  • не дорогі трубки.

Little Doctor LD-71

Лучшие тонометры

Одним із найкращих ручних тонометрів у 2024 році є серія Little Doctor LD-71, розрахована на користувачів із середнім розміром передпліччя. Класичний прилад оснащується анероїдною основою та міцним металевим стетоскопом у комплектації. Пристрій професійного рівня має нейлонову манжету, що фіксується за рахунок міцного кільця. Підходить для плечей від 25 см до 36 см. Як і попереднє покоління виробів, цей тонометр відповідає нормам ВООЗ. Необхідно відзначити хороший голковий клапан, за допомогою якого дуже просто регулювати швидкість травлення. Сумка із застібкою спростить транспортування винаходу.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • збільшено плавність регулювання;

  • добре фіксуюче кільце;

  • стандарти якості;

  • довговічний виріб.

Мінуси:

  • не для великих плечей.

Напівавтоматичні тонометри

У цій категорії представлені вироби, які відмінно підходять для літніх користувачів, адже не треба здійснювати виміри вручну та дивитися на невеликий циферблат. Разом з тим ці пристрої вигідно відрізняються від автоматичних рішень скромнішим цінником.

Little Doctor LD-2

Лучшие тонометры

Рейтинг тонометрів для тиску поповнює напівавтоматична модель від виробника, що існує на ринку понад 30 років. В даний час в асортименті цієї торгової марки найширший асортимент добрих товарів. З переваг приладу Little Doctor LD-2 хотілося б виділити інтелектуальну систему Fuzzy, суть якої полягає у добірці особливостей серцебиття користувача. Інформація виводиться на чіткому екрані, доповненому гарною індикацією тиску, так і пульсу. Необхідно відзначити підтримку функції пам’яті, відмінну звукову індикацію та наявність якісної сумочки у комплектації. Точність висока – максимальний рівень відхилення вбирається у 5%.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • функція Fuzzy;

  • досвід бренду;

  • якість корпусу;

  • точність вимірювань.

Мінуси:

  • недорогі гумові ніжки.

B.Well PRO-30

Лучшие тонометры

Кращим напівавтоматичним тонометром 2024 року, на нашу думку, є лінійка B.Well PRO-30, яка має чудове співвідношення ціна/якість. Пристрій має дуже компактний корпус і чіткий дисплей, на якому відображаються дуже великі значення. Манжета як конуса повністю повторює анатомічну форму руки. З нею дуже просто вимірювати артеріальний тиск і пульс самостійно. Фіксується манжетка вкрай просто за рахунок відмінного кільця та застібки. Є знімний чохол, який легко випрати, і це продумане рішення, що збільшує термін експлуатації техніки. Зазначимо, що це тонометр відповідає класифікації ESH. Передбачено гарну індикацію, включаючи потенційний ризик аритмії.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • чудова індикація;

  • просте очищення манжетки;

  • оптимальна вартість;

  • висока точність;

  • добрий екран.

Мінуси:

  • не виявлено.

Автоматичні тонометри

Це найточніші та найдорожчі рішення, що виділяються на тлі аналогів ширшим переліком опцій. При цьому не потрібно контролювати жодних процесів, адже всі дані відображаються в автоматичному режимі. Через дорожчі елементи живлення такі тонометри коштують значно дорожче своїх аналогів.

Longevita BP-103

Longevita BP-103

Йдеться про один із найкращих тонометрів для дітей, що можна пояснити компактними габаритами та підтримкою двох манжеток. Одна має розміри від 30 до 42 см для середньостатистичних рук. Друга манжетка має розмір від 22 см до 36 см для підлітків та користувачів з тонкими ручками. Виробник подбав про наявність адаптера змінного струму. Пристрій тішить справді точними показниками. У пам’яті цього винаходу можна зберігати до 120 вимірів. Прилад підходить для сім’ї з 3-4 осіб, включаючи дітей. Живлення достатнього точного приладу виконується за рахунок простих батарей типу «АА».

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • широка сфера використання;

  • відразу дві манжетки;

  • точні вимірювання;

  • відомий виробник.

Мінуси:

  • не дорогі матеріали.

Omron RS7 Intelli IT

Кращі тонометри для вимірювання тиску 2024 року

Кращий автоматичний тонометр 2024 року – це преміальний прилад серії Omron RS7 Intelli IT, оснащений найчіткішим функціональним дисплеєм. Пристрій для зап’ястя радує просунутим інтелектуальним управлінням Intellisense за допомогою прискореного вимірювання показників. Необхідно відзначити підтримку додаткових систем для коректних вимірів артеріального тиску та пульсу з максимальним рівнем похибки 5 відсотків. Необхідно відзначити, що ця лінійка тонометрів підтримує 100 осередків пам’яті, тому може використовуватися всіма членами сім’ї. Живлення цього гаджета здійснюється від батарей типу «ААА», і їх треба 2 штуки. Крім того, передбачена синхронізація зі смартфоном.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • добрий екран;

  • система Intellisense;

  • точність вимірювань;

  • синхронізація зі смартфонами;

  • якість корпусу.

Мінуси:

  • висока ціна.

Як вибрати хороший тонометр?

Цей вид техніки підбирається за двома основними параметрами: параметри користувача та тип самого приладу. Умовно, всі прилади можна полити на три класи:

  1. Ручні;

  2. Напівавтоматичні;

  3. Автоматичні.

Якщо Ви не знаєте, як вибрати тонометр для будинку, також рекомендуємо приділити належну увагу тому, як часто використовувати пристрій, чи зможете самостійно вимірювати тиск, який бюджет готовий виділити на покупку.

З огляду на різний вік цільової аудиторії ми хочемо розповісти докладніше, що враховувати при виборі тонометра для різних вікових груп покупців. Це дозволить уникнути непотрібних помилок, і запобігти подальшим неприємностям в рамках експлуатації приладів.

Вибір тонометра для людей похилого віку?

Важливо розуміти, що з роками організм людини поступово стикається з ущільненням стінок судин і це ускладнює надходження сигналу до апарату. Зрозуміло, для людей похилого віку краще підходять автоматичні тонометри. Виробники це давно засвоїли, і оснастили свої гаджети для цільової аудиторії додатковими функціями, враховуючи специфіку користувачів:

  1. Циферблат тонометра – моделі для людей похилого віку мають ширші та яскравіші екрани. Нерідко такі вироби доповнені звуковою індикацією про старт роботи та результат.

  2. Пам’ять тонометра – прості прилади не можуть похвалитися запам’ятовуванням даних користувача. Фіксацією діагностик радують більш дорогі автоматичні прилади преміум-класу. Це однозначно корисна опція для користувачів, яким необхідно регулярно стежити за своїм артеріальним тиском.

  3. Напівавтоматичні тонометри – оптимальний вибір для користувачів, які мають проблеми через тремор рук. При цьому такі рішення істотно дешевші за автоматичні аналоги.

Вибір дитячого тонометра

Здавалося б, які можуть бути відмінності між дитячими та класичними моделями? Насправді вони є і відчутні! Не всім відомо, що у малюків після народження фіксується низький тиск, і збільшується зі зростанням дитини. Вузькоспеціалізовані пристрої адаптовані під фізіологічні особливості дітей:

  1. Розмір манжети – комплектація має спеціальне кріплення, яке легко регулювати під габарити рук користувача. Для малюків використовують манжетки 7,5 сантиметрів, а для дітей віком до 3 років близько 13 сантиметрів. Для підлітків до 20 сантиметрів.

  2. Форм-фактор – багато дітей бояться зовнішнього вигляду фонендоскопа, тому виробники виконують такі тонометри у вигляді іграшок.

  3. Матеріали – у продаж можна знайти прилади, виготовлені з гіпоалергенних матеріалів.

Вибір тонометра на зап’ясті

Йдеться про найпопулярнішу категорію товарів, які використовують користувачі переважно до 40 років. Тут важливо відзначити кілька ключових характеристик:

  1. Точність – слід враховувати, що калібрування здійснюється за спеціальними протоколами BHS. Тому слід дізнаватися, чи проходив апарат перевірку на відповідність авторитетних організацій.

  2. Екран – чим він менший, тим легше прилад, і зручніший у плані транспортування. У цьому плані виграють електронні тонометри на батареях.

  3. Додаткові опції – сучасні пристрої можуть оснащуватися пульсометром і навіть будильником. Багато хто сполучається зі смартфонами підтримують зберігання даних у хмарі, що дуже зручно.

Висновки про купівлю тонометра

Зрозуміло, до вибору такої техніки необхідно підходити з усією відповідальністю. Якщо Ви не знаєте, який тонометр купити, спочатку рекомендуємо докладніше вивчити такі товари як:

  1. Найкращий тонометр на зап’ястя – B.Well PRO-30;

  2. Гарний ручний прилад – Little Doctor LD-71;

  3. Краща модель для людей похилого віку – B.Well PRO-30;

  4. Автоматичний прилад для дітей – Longevita BP-103;

  5. Відмінний преміальний тонометр – Omron RS7 Intelli IT.



Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Шопоголік
Шопоголік@Cina

Огляди товарів

149.9KПрочитань
2Автори
32Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Кращі інфрачервоні обігрівачі (Топ-8) - Рейтинг 2024 року

    На тлі аналогів інфрачервоні моделі обігрівачів переваг, що приваблюють широким асортиментом: не нагрівають повітря (впливають тільки на об’єкти), захищають від опіків, пропонуються в різних форм-факторах.

    Теми цього довгочиту:

    Обігрівачі
  • Кращі газові пальники для туризму (ТОП-8) - який обрати пальник у 2024 році?

    Газові пальники для походів стають все популярнішими, безпечнішими та ефективнішими. Останніми роками попит цей сегмент техніки змушує провідних виробників постійно вдосконалювати устаткування, пропонуючи покупцям дедалі більше різновидів товарів.

    Теми цього довгочиту:

    Пальники
  • Кращі налобні ліхтарі (ТОП-6) - Рейтинг 2024 році

    Масштаби виробництва лобових ліхтариків переоцінити неможливо, адже такі аксесуари стають незамінними помічниками для представників численних професій та активних видів відпочинку: від альпіністів до велосипедистів.

    Теми цього довгочиту:

    Кращі

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається