Крипта без інвестицій - це реально?

Завжди є можливість заробити пасивно. Партнерські програми, біткойн-крани, PTC, завдання за крипту, аірдропи, НФТ, тапалки. Варіантів купа:)

Що ж, почнемо наш блог для новачків.

  • Багато сайтів, які працюють з блокчейном, проводять альфа-тести нових функцій. Для тестів вони просять користувачів виконувати прості завдання, натомість пропонуючи невелику криптовалюту. Це звичайна практика, її можна знайти на великих платформах.

    Якщо ви зацікавлені в цьому варіанті заробітку в криптовалюті, найпростіший спосіб знайти спеціалізований сайт-агрегатор, як наприклад Cointiply або Cryptomininggam. Такі сайти збирають завдання з різних сайтів і забезпечують їх у зручному структурованому вигляді. Або сформувати власний пул завдань. Це може бути участь у опитуванні, реєстрації на новій платформі, тестування бота служби підтримки у лайв чаті.

Скільки ви можете заробити?

Наприклад взяти Cointiply - це один з найбільших агрегаторів із завданнями, які дозволяють заробляти на криптовалюті без інвестицій. Тут завжди опубліковано багато завдань різних типів - від реклами, до написання відгуків. За активних 3-4 годин роботи, ви можете заробляти близько 5-7 доларів на день, більше просто не вистачає безкоштовних завдань. це вже на місяць 150-180$. Тож вирішувати вам.

Ігри NFT без інвестицій з виведенням.


Сьогодні їх вже сотні, безкоштовно з виводом коштів. Різниця між іграми NFT та звичайними іграми полягає в тому, що персонажі та внутрішньо ігрові об'єкти в них не відновлені жетони. Вони продаються та купуються на внутрішньому ринку гри, а засоби можна взяти до зовнішнього гаманця.

Приклад NFT гри – Blankos Block Party. Реєстрація безкоштовна, гра доступна на Windows та MacOS. Це змагальну ММО у мультяшному стилі. Під час виконання різних завдань гравці отримують "бланки", за які ви можете купувати та продавати NFT предмети та персонажів . Крім того, всі NFT продаються за криптовалюту, вони без проблем виводяться на гаманець Metamask або подібні.

Участь у Airдропах та тапалках у тг.

Аірдропи та тапалки one love <3

Airdrop - це маркетингова стратегія, яка дозволяє продвигати крипто-проекти за рахунок введення в обіг нативного токена. Скажімо, починається новий блокчейн. Так що на початку його робочий токен отримує високу ліквідність, певна кількість монет безкоштовно розподіляється користувачам. Іноді для цього вам потрібно виконати ряд простих дій, скажімо, підписатися на канал проекту в якійсь соціальній мережі та здійснити репост зазначеного запису.

Також можна брати участь у завданнях на різних платформах. Зазвичай це соціальні місії (підписки, лайки, репостів) та завдання в тестнетах. Наприклад, проект Linea нагородив учасників NFT вартістю від 20 до 500 доларів, а також буде ймовірність розповсюдження токенів проекту.


Ну і звичайно ми не можемо не сказати про всі ці хайпові проекти по типу Notcoin, Hamster Combat, MemeFi, Blum і ще багато схожих проектів які однозначно дадуть щось заробити, тільки питання в тому який у вас до цього підхід:)

Дякую всім хто читає та допомагає просувати крипто-контент, адже ми всі хочемо стати фінансово незалежними а крипта дає такі шанси.

Мій телеграм канал де я шукаю та ділюся з моїми підписниками останніми подіями у крипто-просторі, приєднуйся)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Крипто Хаб
Крипто Хаб@cryptohub

2KПрочитань
0Автори
6Читачі
На Друкарні з 29 травня

Більше від автора

  • Airdrop криптовалют 2024

    Для тих хто не в курсі:Airdrop - це процедура роздачі токенів або NFT за прості дії, БЕЗКОШТОВНО! По суті, це маркетингова стратегія, і її мета полягає в поширенні інформації про продукт, монету або криптовалютну біржу.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається