Airdrop криптовалют 2024

Для тих хто не в курсі:
Airdrop - це процедура роздачі токенів або NFT за прості дії, БЕЗКОШТОВНО! По суті, це маркетингова стратегія, і її мета полягає в поширенні інформації про продукт, монету або криптовалютну біржу.

Для цього не потрібні вкладення, на відміну від майнінгу або трейдингу. Суть аірдропів полягає в тому, що тут будь-який користувач, який має онлайн-гаманець, може брати участь у роздачах і отримати крипту на шару, в якості подяки від розробників так би мовити, за ваш час який ви витратили на підігрів проекту.

Актуальні аірдропи.


Airdrop від Trust Wallet & My Lovely Planet — призовий пул на суму 2 000 000 $MLC.

Кампанія аірдропу розпочалася 04.06, але відкладати на потім немає часу, завтра вже останній день.

Що робити:

-Переходимо за посиланням.
-Підключаємо свій гаманець Trust Wallet.
-Виконуємо завдання, за які отримуємо бали PTS.
-При можливості, запрошуйте друзів.


Blum Crypto: ми майнимо токени телеграм-біржі з підтримкою Binance!

Blum - нова гібридна криптобіржа в Telegram. Тут можна буде торгувати будь-якими токенами, включаючи деривативи, а також буде функція автоматичного лістингу. Проект отримав підтримку від Binance Labs. Команда обрала Blum як один з видатних стартапів для участі в програмі MVB VII – The Most Valuable Builder Accelerator Program.

Зараз Blum Crypto запустили свою безкоштовну гру фармілку, яка знаходиться на тестнеті, та роздають їх токени. Рекомендую взяти участь, нічого не ризикуєте, це забирає мало часу!

Що робимо:
-Запускаємо бота.
-Натискайте "Start farming" і починається майнінг, кожні 8 годин отримуйте нагороди та перезапускайте майнінг BLUM.
-Виконуйте завдання Tasks і отримуйте бонусні бали.
-У розділі Play грайте в гру і отримуйте ще більше балів: збирайте зелені зірочки, крижинка надає заморозку, а от бомби не збираємо (спалює прогрес).

Пізніше, ці бали, які ми майнимо зараз, повинні стати реальними токенами проекту BLUM. Активність без вкладень, збираємо, поки є така можливість!


Aqua Protocol - ми майнимо бали та чекаємо на аірдроп від проекту TON.

Що робити:

-Переходимо в телеграм-бот
-Натискайте "Start Farming", через 8 годин перезапускаємо.
-Додатково, можете проходити завдання в розділі "Quests".
-За бажанням, беремо участь у кампанії на ZEALY і отримуємо ще більше балів.

Проект є досить новим, ідея хороша, вже є перші кроки до реалізації (додаток), закладені партнерства, є непогані підписки в Twitter, це забирає мало часу.

На цьому все, майнимо бали і чекаємо новин.


Cat Gold Miners: граємо і заробляємо токени $CATGM.

Cat Gold Miner - це повноцінна телеграм-гра, в якій ми будуємо шахти і видобуваємо золото. Гра розпочалася недавно, але вже потрапила в топ-7 за додатком TON APP, отже, ці хлопці можуть роздати нормальний аірдроп. Заходимо!

Робимо базу:

-Запускаємо гру тг бот.
-Підвищуємо рівень шахт, будуємо нові поверхи шахти, наймаємо і підвищуємо рівень менеджерів.
-Виконуємо завдання Tasks, за можливості запрошуємо друзів.

Золото видобувається пасивно, але час від часу заходьте в гру, збирайте винагороди і робіть апгрейди. В кінці кожного сезону буде випущений пул нагород у токенах $CATGM, який буде розподілений між гравцями.

Що планую робити...
Я поки буду прокачувати рівні та менеджерів, щоб збільшити видобуток золота. Я припускаю, що аірдроп може бути розданий за місця в лідерборді або за рівні шахти. Там також можна купувати землю за золото, якщо вдасться назбирати достатню кількість. Щодо внесків у гру, можливо, я вкладуся на невелику суму, куплю цих рідкісних котів-менеджерів.

З огляду на Roadmap, їх можна буде продати як NFT.

Де і як дізнатися про майбутні роздачі?


Incrypted - всі актуальні аірдропи 2024 року. Від команди Incrypted ви знайдете список найбільш актуальних аірдропів, які проводяться наразі. Та дізнайтеся, як отримати безкоштовні токени, виконуючи прості завдання.

TokenDrops - сервіс інформує про майбутні та вже завершені події. Відразу після реєстрації до акаунту можна підключити соціальні мережі, а також отримати посилання з реферальним кодом. Це один з найзручніших інтерфейсів для участі в Airdrop.

AlertAirdrop - за допомогою AlertAirdop також можна безкоштовно отримувати інформацію про майбутні роздачі токенів. Численні функції дозволяють криптовалютним ентузіастам відфільтрувати цікаві події за заданими параметрами.

CoinMarketCap - найбільший сервіс для моніторингу курсів криптовалют, ринкової капіталізації та інших важливих даних. У 2021 році CoinMarketCap запустив сервіс Airdrop. Плюс аірдропів, що публікуються на сайті CMC, у тому, що їх вибирає команда сервісу.

Airdrops - сервіс пропонує більшу кількість роздач, але розділяє їх на категорії. Наприклад, з його допомогою ви знайдете гарячі аірдропи, роздачі для холдерів (стейкдропи та фейрдропи) або майбутні аірдропи 2024 року.

Coin Airdrop - ще один популярний сайт, на якому регулярно оновлюється інформація. На платформі з'являються оголошення про проведення Airdrop, а також надаються дані про плановані події. Додатково на сайті публікуються інформаційні матеріали про криптовалютний світ, які допомагають новачкам наздогнати більш досвідчених інвесторів за рівнем.

99airdrops - платформа була запущена в 2018 році. На сайті є інформація не лише про майбутні Airdrops, а й про умови участі, публікуються деякі новинні матеріали, присвячені криптовалютам. Над сервісом працювала досвідчена команда розробників, зручний користувацький інтерфейс зможуть освоїти навіть новачки.

Сподіваюсь допоміг комусь, мій тг по крипті тут - приєднуйся щоб не пропустити важливих крипто подій!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Крипто Хаб
Крипто Хаб@cryptohub

1.9KПрочитань
0Автори
6Читачі
На Друкарні з 29 травня

Більше від автора

  • Крипта без інвестицій - це реально?

    За активних 3-4 годин роботи, ви можете заробляти близько 5-7 доларів на день, більше просто не вистачає безкоштовних завдань. це вже на місяць 150-180$. Тож вирішувати вам.

    Теми цього довгочиту:

    Airdrop

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Вам також сподобається