😼 Квартирант – телеграм-бот з пошуку квартири на оренду та продаж в Харкові, Києві, Дніпрі та Львові

Зміст

Шукаєте квартиру та набридло переглядати фейкові оголошення в інтернеті? Реальних пропозицій раз, два і все? Рієлтори скидують нові пропозиції раз на тиждень? Бісить дзвонити по кожній квартирі та чути, що запропонують іншу, бо цю тільки зняли чи купили?

Нас це дратувало всю професійну карʼєру, тож ми (агентство нерухомості X-Estate) створили зручний та простий чат-бот Квартирант.

1. Тут ви отримаєте:

🔸 повну базу актуальних пропозицій в Харкові, Києві, Дніпрі та Львові

🔹 тільки реальні квартири, ніяких фейків

🔸 одразу вказану коротку необхідну інформацію по квартирі, наприклад адреса (місцезнаходження можна подивитися на карті в один клік)

🔹 оперативну та компетентну допомогу від привітних рієлторів

🔸 пуш-повідомлення про нові квартири саме за вашими параметрами пошуку, як тільки вони виходять на ринок (ніякої зайвої інформації та ви раніше за інших будете дізнаватися про новинки)

Виглядає, як казочки? Проте це реальність 😎 Нижче наші відгуки за 5 років плідної праці:

Відгуки за 5 років роботи про агентство X-Estate

2. Комісія

Ми працюємо, як агентство, тому беремо комісію за свої послуги.
Розмір комісії звичайний, як і у колег по ринку, проте отримуєте ви значно більше і швидше

Оренда – 50-100% (залежить від міста) від місячної вартості квартири за фактом вселення без передплат (тобто тільки тоді, коли ви побачили квартиру, власника, ми перевірили документи, проговорили всі нюанси та підписуємо договір оренди)

Продаж – 5% від фактичної вартості квартири на момент угоди без передплат (тобто тільки тоді, коли ви побачили квартиру, проговорили всі нюанси, ціну, додаткові витрати при купівлі, підготували документи для продажу та зустрілися у нотаріуса для проведення угоди)

❗️Комісія cплачується одноразово

❗️Комісія оплачується тільки за фактом угоди, без передплат. Актуальну інформацію по ринку, оновлення, оголошення квартир ви будете отримувати вже зараз так довго, скільки Вам буде треба. Як тільки будете готові залишити заявку на перегляд і співпрацювати із нашим агентом – звертайтеся, перейдемо до діла.

3. Базова інструкція, як користуватися чат-ботом Квартирант

Змінити параметри пошуку

Ви повинні були вже налаштувати ваші параметри пошуку в чат-боті Квартирант (Харків, Київ, Дніпро). Параметри завжди можна змінити безліч разів.

Змінити параметри пошуку

Натискаєте на кнопку “Змінити параметри пошуку“, потім обираєте Кількість кімнат, район або бюджет. На потрібні значення натисканням ставите ✅, з непотрібних знімаєте так само одним натисканням.

Так по кожному параметру і в самому кінці не забудьте натиснути “Зберегти ✅“.

Налаштування/допомога

Тут можна змінити місто пошуку: Харків, Київ, Дніпро та Львів. Також ви можете змінити категорію пошуку з оренди на продаж і навпаки, змінити контактний номер телефону при необхідності та отримати посилання на розміщення своєї квартири.

Звʼяжіться зі мною 📲

За допомогою цієї кнопочки ви можете залишити свій контактний номер і наш агент звʼяжеться з Вами, щоб допомогти та відповісти на ваші запитання.

Збережені ⭐️

Це ваш архів, куди ви можете додавати та видаляти квартири, які вам сподобалися, щоб ще раз переглянути їх разом, не передивляючись весь перелік пропозицій.

Щоб додати квартиру у Збережені ⭐️, натисність кнопочку “Зберегти ⭐️“, що знаходиться під кожним постом із квартирою.

Записатися на перегляд 👀

Щоб записатися на перегляд квартири, необхідно натиснути на кнопочку “Записатися на перегляд 👀“ під постом квартири, що сподобалась. Далі відправити Ваш контактний номер телефону та написати повний склад проживаючих (якщо це оренда).

Телефон можна відправити той, що в телеграмі через кнопочку “Надіслати мій номер“ або написати самостійно та відправити повідомлення.

Відправка телефону через Telegram
Відправка номеру вручну

Вимкнути розсилку боту Квартирант

Щоб зупинити розсилку чат-боту і при цьому не видаляти його повністю відправте боту повідомлення “/stop“. Коли захочете поновити роботу так само відправте повідомлення “/start“

Поки на цьому все, будуть питання – пишіть 👉🏻 https://t.me/xestateua

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
АН X-Estate
АН X-Estate@x.estate.ua

Сучасне агентство нерухомості

9.3KПрочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 16 червня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (4)

@x.estate.ua А, тоді питань немає)

Вам також сподобається