Лістинг DOGS. Як продати ціна та токеноміка собак.

Токен однієї з найпопулярніших «тапалок» у месенджері Павла Дурова почне торгуватися на криптобіржах 20 серпня в 15:00. Лістинг DOGS відбудеться на всіх tier-1 біржах.

На логотипі проекту Dogs намальовано персонажа Спотті — неофіційного талісмана соцмережі VK, створеного Павлом Дуровим у ході благодійного аукціону.

Проект швидко набрав популярності у криптоспільноті. Усього за три дні після запуску в додатку Dogs зареєструвалося понад 10 млн користувачів, зараз 50 млн.

Це пов'язано із загальним інтересом до міні-додатків у месенджері Telegram. Після успіху Notcoin розробники стали запускати безліч додатків зі схожим функціоналом формату tap-to-earn, які отримали назву «клікери» або «тапалки».

Токеноміка DOGS

Загальна пропозиція DOGS: 550 000 000 00081,5% потрапляє в спільноту (без блокувань, звичайно): - 73% для вас, Telegram , які заробили СОБАК в додатку - Решта йде на винагороди трейдерам, творцям і майбутнім членам спільноти10% виділяється на команду та майбутній розвиток, причому основна частина в 12-місячний період8,5% зарезервовано для ліквідності на CEX та DEX, а також для подій, пов’язаних з лістингом

Найближчими тижнями ми представимо нову захоплюючу сторону DOGS: наклейки-меми, які можна карбувати та торгувати в мережі. І так, це все для $DOGS, звичайно.

Одразу після новини токеноміки ціна на премаркеті на всіх біржах посипалася та становить <0.0025.

Як вивести DOGS та отримати гроші написав у своєму телеграм каналі.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

144.4KПрочитань
0Автори
56Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

  • TapSwap: як прокачатись на максимум перед лістингом. Повний огляд тг тапалки ТапСвап

    У цій статті ми обговоримо глобальне оновлення в tapswap, можливі критерії для майбутнього дропу, на що зараз варто витрачати свій час і мої очікування щодо лістингу, який дроп варто чекати і багато іншого.

    Теми цього довгочиту:

    Tapswap
  • Оновлення Tappy Town вже доступно в TapSwap.

    У грі потрібно покращувати різні будівлі, щоб збільшити швидкість майнінгу кубів, які у свою чергу використовуються для покращення інших будівель. Перша будівля покращується лише за переглянуті відео. Деякі рівні покращуються за монети taps

    Теми цього довгочиту:

    Tapswap

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається