Лукс Нахрюк: превʼю до AEW All In London 2023

У мейн івенті AEW All In Ем Джей Еф зустрінеться Адамом Коулом, а також ФТР знову зійдуться в командному двобої проти Янг Бакс, СМ Панк битиметься з Самоа Джо і багато іншого.

Вступ

AEW All In відбудеться вже сьогодні на стадіоні Вемблі в Лондоні, Англія, перед більш ніж 80 000 фанатів. Це, безумовно, найбільше реслінг шоу, яке коли-небудь проводили AEW, а також їх перший захід, який відбудеться в Англії. Знаючи реслінг-фанів цієї країни можна не сумніватися за їхній внесок в атмосферу шоу. Моя основна скарга стосовно карду - це те, що дуже багато командних матчів. Хоча я розумію, що вони хочуть залучити більше людей на шоу, я вважаю, що глядач може втомитися від командних боїв. Також, дивлячись на кард, можна сказати два слова - "зліплено разом", ніби це прославлене домашнє шоу, а не справжня історична епопея. Хоча я не сумніваюся, що всі учасники цього шоу надриватимуть свої дупи, щоб зробити його незабутнім. Ще до певного недоліку можна віднести відсутність тих реслерів, які не беруть участі в матчах цього шоу, особливо тих, хто вже давно в AEW, таких як Семмі Гевара, Пауерхаус Хоббс і Рікі Старкс, і це лише деякі з них. Семмі брав участь у поєдинку за титул чемпіона світу в травні, а його навіть немає на цьому шоу? Це розчаровує. Я знаю, що у Старкса є якийсь свій сюжетний шлях, але він повинен був бути на цьому шоу. Хлопець виграв турнір Оуена Харта, який має викликати певну значущість.

Білд для All In варіювався від середнього до повністю відсутнього, і більша частина розмов навколо AEW останнім часом стосувалася практично всього, окрім реслінгу. Це шоу виглядає як один гігантський стрибок проти WWE, ніби саме існування шоу полягає в тому, щоб довести свою точку зору, а не в тому, щоб показати найкращий можливий кард. Що ж, ліричний відступ зроблений. Погнали до прев’ю шоу.

Zero-Hour

Командний матч за Світове командне чемпіонство ROH: Aussie Open (Марк Девіс і Кайл Флетчер) проти Адама Коула і Ем Джей Ефа

Єдина причина, чому цей поєдинок взагалі добавили в кард - це продовження історії між Ем Джей Ефом та Адамом Коулом. Вони останнім часом просто “вбивають”, їхня дружба/суперництво постійно є найбільш рейтинговими сегментами шоу. Цей матч є ідеальною можливістю підготувати щось для мейн-івенту, і я думаю, що це саме те, що станеться. Я прогнозую, що Aussie Open і Коул об'єднають зусилля, щоб атакувати MJF, травмувати його і в процесі поставити хілтернути Коула.

Результат поєдинку: Aussie Open залишаються командними чемпіонами. Цей бій або закінчиться через ДК або зрадою одного із дуету MJF/Коул.

Матч за FTW чемпіонство: Джек Перрі проти Хука

Насправді мене не дуже цікавить цей матч або майбутнє титулу FTW. Він існував близько 25 років тому, пролежав у підвалі Таза буквально десятиліттями, і тепер ми повинні реагувати так, ніби він має якесь значення. Хук відвоював титул, щоб не дати Джеку відправити його у відставку, і, здається, це має сенс як фінал. Мені більше подобається Джек Перрі як хіл, ніж версія фейса, тому що він, принаймні, може проявити свою індивідуальність. Втім, я не дуже переймаюся цим титулом і тим, що його можуть утилізувати після цього матчу.

Результат поєдинку: і НОВИЙ FTW чемпіон Хук

Основне шоу

Матч за світове командне чемпіонство AEW серед Тріо: House of Black (Малакай Блек, Броді Кінг і Бадді Мет’юз) проти The Acclaimed (Макс Кастер і Ентоні Боуенс) і Біллі Ганн

Я думаю, що фейкова пенсія Біллі Ганна близько місяця тому була прелюдією до його справжньої відставки в цьому матчі. Перемога Acclaimed і Біллі в цьому матчі стала б чудовою історією, але я б хотів, щоб Дім Чорних зберіг свої титули домінуючих чемпіонів, які поклали край кар'єрі людини. Після матчу нехай Біллі зачитає промо, в якому скаже, що він дійсно йде на пенсію, і обійме Acclaimed, щоб назвати це завершенням кар'єри.

Результат поєдинку: House of Black залишаються командними чемпіонами AEW серед Тріо

The Golden Elite (Кенні Омега, Кота Ібуші і Адам Пейдж) проти Bullet Club Gold (Джей Вайт, Джус Робінсон) і Коносуке Такешіта

Я вважаю, що AEW зробили промах, не включивши одну з найбільших зірок Кенні Омегу в одиночний матч на цьому шоу. Нема сумніву, що це буде дуже хороший матч, але все виглядає на те, що AEW хоче створити пам'ять на такому шоу, як це і одиночний матч Кенні Омени, як на мене, краще би посприяав цьому. Я впевнений, що незабаром ми побачимо Омегу-Такешиту в одиночному бою, можливо, на All Out наступного тижня. Чесно кажучи, вони повинні були зробити це тут. Я розумію, чому це не так, тому що вони хочуть, щоб інші реслери також брали участь у цьому шоу. Так чи інакше, я погоджуся з командою Омеги, яка отримає перемогу, коли Шибеник утримає Джуса. До речі, Шибенику Пейджу дуже потрібна цікава сюжетна лінія або суперництво найближчим часом.

Результат поєдинку: перемога The Golden Elite

Матч з трунами: Дарбі Аллін і Стінг проти Сверва Стрікленда і Крістіана Кейджа

Ми знаємо, що Стінг ніколи не програє в AEW, тому цей матч легко передбачити. Ідея поставити Крістіана на місце Фокса, в якісь мірі, могла зашкодити матчу з точки зору історії, хоча Крістіан - чудовий працівник навіть на цьому етапі своєї кар'єри. Я впевнений, що гострі відчуття від виступу Стінга перед 80 000 глядачів змусять натовп збожеволіти і зроблять цей матч кращим, ніж він є насправді. Вони повинні влаштувати цікавий матч.

Результат поєдинку: перемога Дарбі Алліна і Стінга

Матч за світове жіноче чемпіонство AEW: Хікару Шида проти Тоні Шторм проти Сараї проти Брітт Бейкер

Популярним фаворитом є Сарая, і це не випадково, адже це англійське PPV, а вона з Англії. Я думаю, що єдина причина, чому Хікару Шида переміла Тоні Шторм за титул кілька тижнів тому, полягає в тому, що AEW не хотіли, щоб Сарая забрала титул у своєї напарниці по команді з "Outcasts", і вважали за краще, щоб він дістався комусь іншому. Брітт Бейкер заслуговує на участь на цьому шоу завдяки своєму статусі в AEW з першого дня. Моя ставка на Сараю. Буде круто побачити, як вона святкує з сім'єю та друзями, враховуючи все, через що вона пройшла в своєму житті.

Результат поєдинку: і НОВА чемпіонка жінок AEW - Сарая

Stadium Stampede 5 на 5 командний матч: Едді Кінгстон, Орендж Кессіді, Кращі Друзі (Чак Тейлор і Трент Баррета) і Пента Ель Зіро Мієдо проти Blackpool Combat Club (Джон Мокслі, Клаудіо Кастагнолі, Віллер Юта) і Сантана та Отіз

Це буде хаотичний, дикий матч, де вони битимуться по всьому периметру рингу, а потім це вихлюпнеться в натовп. Можливо, вони битимуться біля кас. Я впевнений, що вони влаштують якусь божевільну сцену під час поєдинку. У хілів більше зоряної сили, тому що в бою бере участь Мокслі. Однак я думаю, що AEW захоче вивести Едді Кінгстона і, можливо, влаштувати його суперництво з Клаудіо за титул чемпіона світу ROH, так що це може стати тим місцем, де Едді здобуде велику перемогу. З іншого боку, мені здається дивним, що Орендж Кессіді був настільки добре зарекомендований як Інтернаціональний чемпіон, і ось ми на міжнародній арені, а він не захищає цей титул. Дивно. Наче назва титулу не має сенсу. Шокуюче.

Результат поєдинку: перемога Едді Кінгстона, Оренджа Кессіді, Кращих Друзів (Чак Тейлор і Трент Баррета) і Пента Ель Зіро Мієдо

Кріс Джеріко проти Вілла Оспрея

Молодий хлопець Вілл Оспрей, який переможе ветерана Кріса Джеріко, має багато сенсу. У них було лише близько двох тижнів підготовки на цей матч. Здається, що Джеріко - фейс, але фанати вболіватимуть за свого співвітчизника Оспрея, який, мабуть, є найкращим британським реслером з нині живих, тож, звісно, вони повинні підтримати такого хлопця. Це має бути поєдинок з Доном Каллісом, який, можливо, намагатиметься схитрувати на користь Оспрея, але, можливо, ми побачимо, як Семмі Гевара завадить цьому. Оспрей повинен перемогти.

Результат поєдинку: перемога Вілла Оспрея

Матч за “Реальне“ чемпіонство AEW: СМ Панк проти Самоа Джо

Я вважаю, що історія з “Реальним“ чемпіонством дуже відстійна, і хтось повинен був сказати Панку про це до того, як він виступив з нею на телебаченні. Джо буде наполегливо працювати, отримуватиме багато ударів, а Панк буде селити більшу частину матчу. Я ставлю на перемогу Панка, сподіваючись, що якщо цього разу він спробує GTS на Джо, то це виглядатиме краще, ніж на минулотижневому Collision, тому що той виглядам незграбним. Я буду шокований, якщо Панк програє на цьому шоу.

Результат поєдинку: перемога СМ Панка

Матч за командне чемпіонство AEW: FTR (Декс Харвуд і Кеш Віллер) проти Young Bucks (Мет і Нік Джексони)

У них завжди були чудові спільні матчі, і це має бути ще один. Я думаю, якщо вони проведуть традиційний командний матч, в якому вони дійсно спробують розповісти історію, тоді це дійсно може стати класичним командним матчем усіх часів. Однак, якщо він перетвориться на типові матчі Баксів, де вони випадково вибігають на ринг, щоб виконати подвійні командні прийоми, і не мають жодного відчуття психології, то це мене розчарує. Той факт, що Кеша Віллера заарештували за те, що він погрожував пістолетом іншому водієві, змушує мене поставити на "Молодих Баксів". Я не кажу, що Кеш винен, але те, що сталося, все одно погано виглядає як для нього, так і для AEW. Я думаю, що це буде найдовший матч шоу або близько того, близько 30 хвилин. Вони отримають стільки часу, скільки захочуть, і він повинен бути видатним. Я ставлю на перемогу Young Bucks.

Результат поєдинку: і НОВІ командні чемпіони - Young Bucks

Матч за світове чемпіонство AEW: MJF проти Адама Коула

Цей матч можна виділити найкращим сюжетом з усіх, що пройдуть на шоу. Це тому, що до цього поєдинку вела хоть якась історія, за якою можна було спостерігати, а також тому, що багато матчів AEW майже не мають жодних історій, окрім "цей хлопець випадково напав на того хлопця, тож давайте влаштуємо матч", без особливої суті. Принаймні в цьому випадку MJF та Коул кілька місяців тому перетворилися з суперників, які провели 30-хвилинний матч на Dynamite, який був видатним, на неохочих партнерів по команді, які згуртувалися і досягли успіху. Тепер MJF каже, що Коул - його найкращий друг, Коул робить ЕмДжейЕфа кращою людиною, а Коул стверджує, що Макс розкриває в ньому найкраще, тож про цю дружбу дуже добре розповідають.

Варіант, який міг би бути у AEW, - випустити цих хлопців на 25-30 хвилин, провести дуже рівний поєдинок з близькими ніерфолами та чудовими моментами, що призведе до збереження чемпіонського титулу. Можливо, вони обіймуться в кінці, і Коул підніме руку Макса як переможця. Ніякого хілтерну чи чогось подібного. Однак на мою скромну думку, хілтерн наближається. Я кажу, що Адам Коул стане хілом завдяки допомозі Родеріка Стронга та Kingdom (Метт Тавен і Майк Беннетт), які втрутяться. Ми бачили, як Коул обіймав MJF’а, так як Коул робив у минулому в NXT. MJF - один з найкращих в AEW, але він також утримує титул чемпіона світу вже дев'ять місяців. Вони могли б забрати його у нього, і це було б цілком нормально. Закінчення шоу хілтерном Коула, який виграє титул, можливо, не порадує фанатів, але це створить незабутній момент і нового чемпіона світу AEW... бей, бей, бей.

Результат поєдинку: і НОВИЙ чемпіон AEW - Адам Коул

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається