Лукс Нахрюк: превʼю до AEW WrestleDream 2023

Вже сьогодні вночі відбудеться чергове pay-per-view від AEW під назвою “ВологіМрії“ (в оригіналі WrestleDream). На шоу нас очікує поєдинок за TNT чемпіонство між Крістіаном Кейджем та Дарбі Алліном, матч мрії - Браян Деніелсон проти Зака Сейбра молодшого та багато іншого. Це спеціальне шоу ви зможете подивитися разом з нами завтра о 20:00 в нашому телеграм каналі. Це вже третє PPV від AEW за останні шість тижнів. Можливо, вони перестаралися із кількістю контенту, але такий світ професійного реслінгу в наші дні. Як і на більшості шоу від AEW, очікується, що буде кілька чудових поєдинків. Мені також цікаво, чому вони не можуть створити кращий білдап для деяких матчів.

Zero-Hour

Лучазавр проти Ніка Вейна

CDN media

Хоча ці двоє не мають переплетених особистих проблем як таких, у них є проблеми, пов'язані з людьми, з якими вони спілкуються. Для молодого 18-річного Вейна - це Дарбі Аллін, а для нашого динозавра з науковим ступенем - Крістіан Кейдж, Справжній Чемпіон ТНТ! На перший погляд, цей поєдинок здається цілковитою невідповідністю і не більше, ніж сквош. Але потім ви починаєте помічати деякі речі, такі як боротьба і вогонь, які є у Вейна, і той факт, що, незважаючи на те, що він значно нижчий за свого суперника, Вейн готовий зробити все, що потрібно, щоб виграти матч. Я не зовсім впевнений, що це матиме значення, адже Лучазавр ПОВИНЕН бути засмучений тим, що втратив свою законну власність через Кейджа, але якщо він справді злий, то добре це приховує і може виплеснути свою злість на Вейна в цьому поєдинку. Враховуючи той факт, що Вейн родом з Сіетла, я міг би припустити, що він може вирвати перемогу, але оскільки це частина шоу "Zero Hour", я вважаю, що це краща можливість відновити імпульс Лучазавра, хоча ще невідомо, до чого це призведе.

Ставка: Лучазавр

Матч за Командне чемпіонство AEW серед тріо: Acclaimed і Біллі Ганн (с) проти Шейна Хаста, Майкі Ніколсана та Бед Дюд Тіто

Мені цікаво, що один із справжніх кросоверів між AEW та Новою Японією з'явився на пре-шоу, і мені також дуже цікаво, що анонс матчу з'явився з нізвідки на п'ятничному Rampage. У нас тут суперталановиті і суперпопулярні Дедді Есс і Акклеймед захищають титули тріо проти учасників TMDK. Як би там не було, але Хаст і Ніколс - це надійна команда, яка об'їздила весь світ і зробила все, що могла. З огляду на це, я дійсно не відчуваю, що тут є якась драма для титульної зміни, але якість самого матчу не повинна бути поганою, і це повинно бути задоволенням для тих, хто не бачив оригінальну команду, відому як TMDK.

Ставка: Acclaimed та Біллі Ганн (захист титулів)

Командний 4 на 4 матч: Шейн Тейлор, Лі Моріарті, Мерседес Мартінез і Діаманте проти Сатоші Кодзіма, Кіт Лі, Афіна та Біллі Старкз

CDN media

На справді ніякої зацікавленності до цього поєдинку нема. Скоріш за все, що саме він і відкриє пре-шоу. Те, що буде екшн - сумніву нема, адже склад матчу досить міцний.

Ставка: Сатоші Кодзіма, Кіт Лі, Афіна та Біллі Старкз

Клаудіо Кастаньйоллі проти Джоша Барнетта

Дуже шкода, що такий виконавець, як Клаудіо опинився на пре-шоу. Його талант не цінився в WWE і по правді кажучи не до кінця ціниться в компанії Тоні Хана. Після програшу світового чемпіонства ROH Клаудіо потребує якоїсь реабілітації. Скоріш за все, з Джошом Барнеттом повинен був зустрітися Джон Мокслі, але враховуючи його травму плани помінялися. Важко сказати хто саме виграє…

Ставка: Джош Барнетт

Основне шоу

Віллер Юта проти Ріккі Старкса

Ricky Starks vs. Wheeler Yuta added to AEW WrestleDream

Хоча цей матч виглядає як матч заради самого матчу, звичайні глядачі AEW повинні знати, що між Ріккі/Біг Біллом та БКК були проблеми, і оскільки інші члени БКК або зайняті в матчах, або вибули через травми, Юті доведеться захищати честь клубу від шаленого Ріккі. Хоча я відчуваю, що в цьому поєдинку є очевидний переможець, я також відчуваю, що деякі речі, такі як схема поєдинку, якість його проведення та інші, такі як можливе втручання Великого Білла, роблять його більш цікавим, ніж він має право бути. Мені також подобається розмитість ліній, тому що, в той час як БКК повертає кут у бік більш нейтрального/твіннера з точки зору букінгу, Старка просувають як повноцінного хіла, особливо після того, як він побив легенду індустрії Рікі "Дракона" Стімбоата. Сказати, що якість поєдинку буде достатньою, буде применшенням, але я не бачу жодного сценарію, за яким Ріккі не виграє, особливо враховуючи нещодавні поразки від Браяна Деніелсона, і це спосіб для нього помститися БКК за такі поразки.

Ставка: Ріккі Старкс

Адам Пейдж проти Сверва Стрікленда

Swerve Strickland v Hangman Adam Page | AEW WrestleDream, LIVE Tonight on  PPV - YouTube

Цей матч, принаймні для мене, здавався таким, що виник на порожньому місці і був лише приводом для того, щоб виставити двох хлопців у карді (те, що Стрікленд також з Вашингтона, здавалося, допомогло справі). Можливо, з точки зору стороннього спостерігача, слід зазначити, що Пейдж був на другому плані в компанії після того, як втратив титул чемпіона світу AEW, і тому я поважаю Стрікленда, який викрив його в цьому. Пейдж, очевидно, не відчував себе так само і показав трохи Ковбоя, яким він колись був і може легко стати знову, хоча мені дуже цікаво подивитися, як до нього ставляться в стінах Climate Pledge, оскільки він, по суті, "гість" тут проти Стрікленда, який родом з Такоми. Ще одна цікава річ у цьому матчі зосереджена навколо нещодавньої взаємодії Mogul Embassy та Еліти, а саме перемоги Янг Бакс та Пейджа над Gates of Agony та Браяном Кейджем за командні титули ROH серед 6-ти чоловіків на шоу Гранд Слем Rampage. Цей бій здається способом для Стрікленда повернути блиск своєму імені, в той час як Пейдж може заспокоїтися, знаючи, що у нього є титульний пояс.

Ставка: Сверв Стрікленд

Браян Деніелсон проти Зака Сейбра молодшого

Huge Match Announced For AEW WrestleDream

Чесно кажучи, я вважаю, що словосполучення "Матч мрії" зловживають і роздувають до істерики, але якщо коли-небудь і був матч, який заслуговував на такий титул, то це дійсно цей. Я не знаю, яке місце він посяде в рейтингу, але я знаю, що незалежно від того, хто за ним слідуватиме, йому доведеться виконати одну з найважчих робіт, намагаючись повернути фанатів до того, що мало б стати миттєвою класикою. По-перше, передісторія: цей матч готувався 15 місяців, оскільки Деніелсон повинен був зустрітися з Заком на Forbidden Door у червні минулого року, але через травми, отримані Деніелсоном, дебютант Клаудіо Кастаньйолі вийшов на заміну. Потім у вас є промоушн, який ви готували кілька місяців поспіль, і здатність обох чоловіків говорити один про одного, незважаючи на те, що вони фактично не взаємодіють один з одним, була, м'яко кажучи, першокласною. Нарешті, ви виводите цих двох хлопців на ринг разом, і ви майже знаєте, чого очікувати: клінічної класики та важкого поєдинку, заснованого на боротьбі в партері. Принаймні для мене буде цікаво, хто переможе в цьому поєдинку; враховуючи, що це має бути "Пенсійний тур Деніелсона", можна припустити, що переможе Американський Дракон. Однак, він також переміг Ріккі Старкса двічі поспіль, і, можливо, йому варто було б програти бій такому надзвичайно талановитому хлопцеві, як Зак Сейбр. Але потім я дещо згадав, Деніелсон повернувся додому перед, ймовірно, своєю сім'єю та доньками, і яка ще мотивація може йому знадобитися для перемоги, ніж ця?

Ставка: Браян Деніелсон

Кенні Омега, Кріс Джеріко та Кота Ібуші проти Коносуке Такешіта, Семмі Геввара та Вілл Оспрей

Jericho, Omega & Ibushi v Guevara, Ospreay & Takeshita | AEW WrestleDream,  LIVE Tonight on PPV - YouTube

Як на мене, цей матч робить багато. По-перше, він знову об'єднує Golden Lovers і створює дивну парадигму, коли Джеріко об'єднується з ними. По-друге, він повертає Оспрея на ще один матч, що зовсім не погано, і зробить хімію з сім'єю Дона Калліса цікавою. По-третє, і це найважливіше, взаємодія і командна робота між Джеріко і Омегою, двома хлопцями, які зневажають Калліса, будуть піддані остаточному випробуванню в цьому матчі. Само собою зрозуміло, що, зрештою, у нас тут зібралася дуже хороша група реслерів, але те, як складеться взаємодія і динаміка між цими тріо, для мене найцікавіше. Ми знаємо про давній союз Омеги та Ібуші, але як Джеріко вписується в цю хімію, і, навпаки, хоча Оспрей і Такешіта ділили ринг разом, як Гевара вписується в цю групу? На мою думку, Гевара найкраще вписується як хільска ланка в структурі, тому його прийняття в сім'ю Каллісів було на краще, і, звичайно, це відіграє роль у його зраді Джеріко по ту сторону рингу. Є багато цікавих змінних і шляхів, якими може піти ця історія, але якщо врахувати зовнішній фактор Калліса, який ховається в тіні, я відчуваю, що сім'я перемагає, незважаючи на те, чи правдами, чи неправдами.

Ставка: Коносуке Такешіта, Семмі Геввара та Вілл Оспрей

Матч за TBS чемпіонство: Кріс Стетлендер (с) проти Джулії Харт

Kris Statlander vs Julia Hart TBS Title Bout Set For AEW WrestleDream

Дозвольте мені перед цим сказати, що я щиро ціную відданість компанії в просуванні Джулії Харт як рестлерки, а не лише як менеджера. Можливо, це було викликано необхідністю, оскільки члени Дому травмовані, але Харт добре впоралася з цим, здобувши 26 перемог поспіль, остання з яких була вражаючою - над Віллоу Найтінгейл. Однак не будемо обманювати себе, вважаючи, що у неї є реальні шанси перемогти домінуючу чемпіонку TBS - Стетлендер, ту саму жінку, яка сама перервала серію з понад 60 Джейд Каргілл, а потім ще раз перемогла колишню (і першу) чемпіонку в набагато більш конкурентному матчі. Насправді, я не зовсім впевнений, як зміниться якість матчів, оскільки, хоча ми знаємо, що Кріс може змагатися довше і останнім часом проводила довші поєдинки, багато перемог Джулії були короткими. Знову ж таки, я схвалюю компанію за те, що вона запропонувала нового претендента на титул TBS, але якщо Кінг не появиться в поєдинку, Джулія не зможе виграти титул.

Ставка: Кріс Стетлендер (захист TBS чемпіонства)

Командний матч за претенденство #1 на командне чемпіонство AEW: Янг Бакс проти Ганнс проти Луча Броз проти Оренджа Кессіді та Хука

Young Bucks v The Gunns v Orange Cassidy & Hook v Lucha Bros | AEW  WrestleDream, LIVE Tonight on PPV - YouTube

Послухайте, в цій групі є команда, яка легко і очевидно виграє, і ні, це НЕ Нік і Метт Джексони, це, безумовно, Хук і Орендж Кессіді! Я маю на увазі, чи можете ви уявити якусь крутішу команду, ніж вони, яка не просто виграє цей бій за претенденство, але й скине з трону FTR! А якщо серйозно, то це дуже насичений матч з безліччю унікальних стилів між командами, і завжди приємно бачити Луча Броз разом, навіть якщо Рей Фенікс вже має Інтернаціональне чемпіонство. У цьому матчі беруть участь три команди, які раніше були командними чемпіонами AEW, окрім Хука та Кессіді. Незважаючи на це, така весела команда-солянка може стати справді цікавим дует для того, хто стане чемпіонами у матчі між FTR та Aussie Open, але я відчуваю, що переможуть не вони, і замість цього ми отримаємо продовження нещодавно розпаленої ворожнечі між FTR та Баксами. Сподіваюся, що я помиляюся.

Ставка: Янг Бакс

Матч за світове чемпіонство ROH та NJPW Strong Openweight чемпіонство: Едді Кінгстон проти Катсуйорі Шибата

aew-wrestledream-eddie-kingston-vs-katsuyori-shibata - eWrestlingNews.com

У нас є ситуація, де Кінгстон, який щойно виграв чемпіонство світу ROH у Кастанйолі на шоу Grand Slam Dynamite, і я повинен повірити, що він програє Шибаті не лише цей пояс, а й чемпіонство Нової Японії? Навіть якщо не брати до уваги це застереження, цей поєдинок має бути хорошим, хоч і коротшим за тривалістю. Ті, хто був свідком відродження Шибати, який, як вважалося, завершив свою кар'єру через травми в 2016 році, знають, що його поєдинки зазвичай тривають 10-12 хвилин, і я вважаю, що один такий поєдинок з швидким темпом повинен добре вписатися в шоу. Також не завадить, що у нас є матч, заснований на спортивній майстерності, і просто матч, оскільки між Шибатою та Кінгстоном майже немає неприязні, про що свідчить той факт, що Шибата з'явився на Rampage, щоб потиснути руки Кінгстону на знак поваги. Цей поєдинок має бути хорошим, але знову ж таки, враховуючи те, що стоїть на кону, переможець не повинен викликати особливих сумнівів.

Ставка: Едді Кінгстон (залишається подвійним чемпіоном)

Матч за командне чемпіонство ROH: MJF проти Righteous

TJRWrestling AEW WrestleDream 2023 Preview – TJR Wrestling

Знаєте, якщо ви дійсно зупинитеся і замислитеся над цим, цей матч є іронічним з однієї причини. Зараз у нас є чемпіон світу AEW MJF, який захищає обидва командні титули ROH проти Вінсента і Датча, тому що Адам Коул травмований. Чому це так іронічно? Тому що саме за наполяганням/переконанням Коула, ЕмДжей допоміг йому поборотися за титули і виграти у Aussie Open на All In. Отже, переходимо до WrestleDream, і раптом MJF опиняється в ситуації гандикап через те, що Коул травмований. Ситуація дійсно виглядає жахливою для нашого улюбленого покидька і диявола MJF, але чи зможе він впоратися сам проти команди, яка заслуговує на довіру і рухається вгору, наприклад, проти Righteous? За своєю суттю, я схиляюся до обережності, припускаючи, що щось станеться…

Ставка: MJF

Матч за командне чемпіонство AEW: FTR проти Aussie Open

AEW World Tag Team Championship: FTR v Aussie Open | AEW WrestleDream, LIVE  Tonight on PPV - YouTube

Чи може матч-реванш між цими двома командами завершитися на користь Aussie Open, або ж "7-Star FTR" продовжать свій великий шлях чемпіонів AEW tag? Одне можна сказати напевно, і це те, що Aussie Open взяли на себе зобов'язання перед AEW і прагнуть завоювати згадані командні титули. Після того, як Девіс отримав травму і команда була змушена відмовитися від своїх чемпіонських поясів Нової Японії у важкій вазі та командні титули Strong, вони ще ніколи не виглядали краще разом на рингу. З іншого боку, FTR також ніколи не виглядали краще, проводячи дивовижні матчі проти BC Gold, MJF та Адама Коула, а також проти Янг Бакс на All-In. Це говорить про якість, що, незважаючи на відсутність матчу за титул чемпіона світу, ви можете отримати дивовижні поєдинки, як цей, і навряд чи пропустите щось цікаве. Що стосується переможця, то, звичайно, дуже спокусливо поставити на Aussie Aussie Aussie (OI OI OI OI!), але завжди є але…

Ставка: FTR (захист командних титулів AEW)

Матч за TNT чемпіонство за правилами 2 з 3 фолів: Крістіан Кейдж проти Дарбі Алліна

Cage vs Allin TNT Title Bout Set for AEW WrestleDream 2023 Event

Отже, наскільки я розумію (незалежно від того, помилково це чи ні), саме цей матч стане мейн івентом WrestleDream, і, чесно кажучи, це має великий сенс. Мало того, що цей матч має спеціальні правила, але він також є поєдинком за те, що роками вважалося другим за рейтингом одиночним титулом в AEW. І так сталося, що суперник також з Сіетла. Крім того, давайте не будемо обманювати себе, кажучи, що це, безумовно, один з найкращих і довгострокових проектів, що відбуваються в компанії на сьогоднішній день. Було фантастично бачити, як Крістіан Кейдж нарікає на ідею стати чемпіоном TNT, хоча титульний пояс спочатку завоював його вірний підопічний Лучазавр. Так було до минулого тижня, де Кейдж перехитрив і його, і Дарбі Алліна, і виграв пояс по-справжньому. Тепер справжній чемпіон повинен захищати пояс по-справжньому, і немає жодних сумнівів, що Сіетл буде підтримувати свого відчайдушного героя, який шукає гострих відчуттів у рідному місті. Здавалося б, це ідеальний час для титульної зміни, особливо враховуючи статус пояса як гарячої картоплі в порівнянні, скажімо, з титулом чемпіона світу або інтернаціональним титулом, але варто замислитися над тим, наскільки сильно Лучазавр впливатиме на цей поєдинок. Я маю на увазі, що його не повинно бути в рингсайді (як і Ніка Вейна), але хіба це зупинить його від допомоги своєму лідеру? Крім того, є ще один хлопець, який може з'явитися на шоу, а може і не з'явитися; як виявилося, він має довгу історію з Кейджем як партнер по команді, так і суперник. Знову ж таки, це може бути обман, але ми просто повинні почекати і дізнатися, чи знаємо ми його чи ні.

Ставка: Дарбі Аллін (титульна зміна)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається