Матриця долі як індивідуальна частина загальної симуляції

Матриця долі - це особистий код людини. Набір данних, що дається кожному при народженні. Вона формує "кістяк", основу нашої особистості, на який вже кожен набудовує власний досвід та наслідки розвитку.

У давньоєгипетських текстах книги Тота, яку згодом перейняли давні греки, назвавши книгою Гермеса (а весь масив знань - герметизмом), говориться про створення людини. Ні, її не створив єдиний Бог, у тому значенні, що надає доктринальне християнство, яке, до речі, також перейняло книгу Тота, назвавши її "Книга Буття" (перші 5 розділів Біблії), але повикидавши звідти "незручні" моменти, які суперечили загальній концепції. Біблія просто констатує факт "і створив Бог Адама". Книга Тота ж описує сам процес творення... Але спершу слід зрозуміти, хто мається на увазі під "Богом" у цих двох книгах. Наша версія Біблії є перекладом грецького зведення священних текстів константинопольського собору. Переважна частина Біблії, згадуючи Бога називає його "Деус", це романізований варіант грецького слова "Теос", або "Зеос", який у міфічних творах переозвучується як "Зевс" - або "Вседержитель". Питання лише у прочитанні літер, як у нас зараз з новочитом: Афіни-Атени, ефір-етер тощо. Це все також грецькі слова. Цікаво, авжеж?)

Але далі - ще цікавіше. У книзі буття, як і у герметичних текстах, те, що у нашій Біблії також прийнято перекладати як "Бог" при створенні світу звучить як "Логос"... Мабуть, всім відома фраза "Спершу було слово..." Так от, не слово, а саме - логос... Логос може перекладатися як "слово", але сам термін складніший і має значення скоріше як "розум" чи "усвідомлення"... Світ створено тоді, коли з'явилось "усвідомлення" його існування і почалася градація - назва та розділення протилежних понять: світла і темряви, дня і ночі, існування та небуття... До того все було змішано, не було кому проводити диференціацію, існував лише "Хаос".

І от після цього почався процес творення людини. Перебуваючи у безмежному вже диференційованому світі, де енергія була відділена від матерії, "усвідомленість" глянула на матерію і нестримною силою потягнулась до неї, цей процес також описують як "дух закохався у землю", підкреслюючи роль у акті творення - любові. Коли він поринув до неї (чи "у" неї) при змішанні двох створилось третє, - творіння, не менш досконале як попередні два, скріплене силою любові, з'явилась нова свідомість. Цей плод творіння отримав ті сили, які були навколо неї, і чим ближчі - тим більше сили перейняв від них. Ці сили називали "даймони" (у ведичні традиції - "деви"), якими власне і є грецькі боги з відомої нам міфології. Християнство потім змінило цей термін на негативний перейменувавши у "демони". Насправді ж цей термін означає "нові боги", на відміну від старих - початкових нестримних сил "титанів" (асури - за ведичною традицією). І ці "даймони" - були планетами... Це і є передумова астрології, - визначення сил, які впливають на людину.

А де ж нумерологія?.. Безпосередньо перед нами. Коли ці знання дійшли до Піфагора, він як справжній математик вирішив спробувати віднайти ту суть, яка лежить у основі всіх цих легенд та астрологічному знанні, спростивши до простих і зручних для використання данних, якими можна було б оперувати, уникаючи зайвих слів. Так і виникла нумерологія - система знань про сили, якими наділена людина від народження, її переваги та недоліки, її слабкості та сильні сторони. Так, безумовно, система чисел умовна, за ними стоїть більш складна система, вирахуванням якої і займалися попередні покоління. Але у нашому світі все умовне - і назви планет, і імена, і групування певних об'єктів. Але за цими умовленостями знаходиться щось значно більше, що і прагнемо ними пояснити - чітка структура матриці, незмінна і незалежна від нашого до неї ставлення. Правила гри, на які ми не можемо вплинути, можемо лише дотримуватися і отримувати винагороду, чи порушувати - і сумувати у покаранні.

В будь-якому разі, чим краще ми знаємо цей світ, себе і своє місце у ньому, - тим більше маємо можливостей аби будувати своє щасливе існування та бути гармонійною часткою цієї божественної гри.

Долучайтесь до нашої групи у телеграм: https://t.me/numeri_fati

Якщо маєте бажання пригостити кавою: https://send.monobank.ua/jar/7HQj61kseD

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Тетяна Оринянська
Тетяна Оринянська@Numeri_fati

Нумеролог

1KПрочитань
0Автори
4Читачі
Підтримати
На Друкарні з 9 червня

Більше від автора

  • Пошук свого шляху

    У житті кожен з нас стикається з безліччю рішень, і кожен вибір, що ми робимо, має потенціал впливати на наше майбутнє. Але що таке правильний вибір? Як ми можемо визначити, що саме відповідає нашим потребам, цілям та цінностям?

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток
  • Сила бажання

    Звідки береться непоборна тяга до певної дії чи об'єкта? І чому ці бажання часом нестримні та нестерпні? Що є тим стимулом, який рухає нашу фантазію?.. Часом здається, до життя і є саме лише бажання, - задоволене, але частіше "зголодніле"...

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається