Матриця симуляції

Чи не здавалось Вам, що Ви перебуваєте у якомусь фільмі, комп’ютерній грі чи як це зараз прийнято називати «симуляції»? Де кількість кроків та дій обмежена наперед заданими можливостями. Немов персонажі, що вимушені проживати день за днем у певних вимушених рамках. Повторювати одні й ті самі ролі і наступати на ті самі граблі, скільки б разів ми не повторювали, що цього більше не станеться і життя ось-ось неодмінно зміниться? Скільки разів Ви відчували ефект «дежа-вю» чи хтось казав випадково фразу, яка зачіпала певні закутки Вашої свідомості? Скільки підказок трапляється на нашому шляху, які підказують про необхідність змін?

Таке відчуття переслідує кожного протягом життя, і наші пращури у цьому не виключення. Це відчуття неодмінно хотілося перевірити, узагальнити та спробувати вирватися із замкненого кола буденності. Віднайти ті механізми, які дозволять нарешті звільнитися від умовностей та перетворитися з персонажа на автора. І ці механізми було відкрито – вони перебувають у нашій свідомості, адже саме вона моделює події та нашу формулу поведінки. Але відкрити то одне. А от використати – складніше. Бо минулі звички відчайдушно затягують у звичну рутину та чіпляються своїми липкими пазурями скрізь, куди тільки дотягнуться… Відчуття провини, суспільні установки, комплекси, жалість та колись отримані травми роблять свою справу вправно та безкомпромісно, не жаліючи ні нас, ні наших, часто понівечених, доль. Змушуючи чіплятися за те, що нас робить неповноцінними та «хворими».

Тому дуже важливо триматися за тих, хто нас розуміє і дозволяє рухатися вперед не дивлячись ні на що. Такий рух, наші пращури називали «де» (в Даосизмі), «дзен» (в буддизмі), «йога» у ведичних знаннях, або просто поступ – рух уперед. Так, забігаючи наперед передбачимо Ваше можливе запитання, а чи не є такий поступ також запрограмований наперед? Можливо, та рухаючись ним, відчуваєш, шо ніби переходиш на інший вищий рівень, а не застрягаєш у найнижчому «демо»-режимі.

А до чого тут нумерологія? Можете запитати Ви. А нумерологія  один із способів усвідомити свій шлях, відкрити власні можливості, отримати простий поштовх до перетворень, проаналізувати свої життя і можливості. Вірите Ви у неї чи ні, але вона точно не залишить Вас там, де Ви перебуваєте досі. Тож не тупцюйте, скористайтесь нагодою і замовте власну Матрицю долі, лише за вдячність, яку визначаєте Ви самі. Напишіть коментар і ми допоможемо зорієнтуватись у цьому непростому, проте, цікавому світі.

Щодо наших подальших планів – збираємо однодумців для можливих зустрічей оф-лайн, поза межами цифрової визначеності. Слідкуйте за анонсами :)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Тетяна
Тетяна@Numeri_fati

Нумеролог

86Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 9 червня

Більше від автора

  • Пошуки себе

    Наскільки гарно ми знаємо самих себе? Свої слабкості, причину своїх вчинків, свої бажання, свої можливості? Зовнішній світ влаштований так, що нам мало часу залишається аби зануритись у себе. Домашні клопоти, робочі обов'язки, порожні балачки, цифрові розваги та інші...

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток
  • Зневіра

    Докладаючи зусиль та не отримуючи результату, рано чи пізно ми зіштовхуємось із відчуттям спустошеності та відчаю. Коли не відчуваєш власних сил, втрачаєш віру у себе та власні можливості. Це підступний стан, коли світ здається ворожим та непіддатливим.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія
  • Рішення

    Всім доводилося колись в житті приймати рішучі і доленосні рішення. Коли прив'язаності та страхи всіма силами тримають за звичне, але на рівні відчуттів та логіки ми розуміємо, що цей етап насправді вже пройдено і залишити все як є - це шлях в нікуди, шлях до застою...

    Теми цього довгочиту:

    Психологія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається