Місячне затемнення 28 жовтня 2023. Що чекає?

Новшиства в економіці. Зміна цінностей життя, мрій, оточення. Що несе нам завершення коридору затемнень у Тільці.

Вже 28 жовтня буде кульмінація, яка розтягнеться на пів року.

На весні побачимо перші результати змін які почалися у цей коридор затемнень.

🔦Затемнення підсвічує усе в нашому житті. Ми ніби прокинемося і подивимося по-новому на все навколо і на себе.

🚧Не виясняємо стосунки з рідними, бо можна посваритися і розійтися надовго чи навіть назавжди.

Якщо десь читали що треба загадувати бажання у цей час, не варто. Зараз краще запустити процес очищення.

🧹Ідеально:

У вечері 28 числа написати список того, від чого ви б хотіли позбутися у своєму житті та спалити його.

✅ Наступні два тижні: очистити простір, викинути все непотрібне, зламане. Почистити усі закуточки: на шафах, під ліжками, в телефоні, в машині, у стосунках. Всюди де доберетесь. І лише після очищення- загадуємо бажання.

✨На новий місяць я поділюся з вами крутою астрологічною практикою написання карти бажань яка буду працювати саме на вас!

🧘‍♀️Чудово в період цього затемнення саморефлексувати, подумати чого вам дійсно хочеться і що потрібно.

28 ввечірі можете загадати собі якесь питання яке вас турбує і ви не можете знайти на нього відповідь, то відповідь може прийти у вісні з 28 на 29 жовтня. Зранку до вас прийде інсайт. Дослухайтесь до себе в цей час.

🌍Глобальні зміни у світі:

Зміна платіжних систем, зміна чи проявлення нових валют.

Будуть розкриватися таємниці, зриватися маски

Зараз розкажу в яких зонах пройде це затемнення у всіх знаків зодіаку.

Ця інформація дасть вам можливість відслідкувати зміни у своєму житті та «підсилити соломки». Бо зміни в період затемнень - це те на що ми не можемо вплинути, ми збираємо врожай наших попередніх дій та рішень.

Дивіться одразу три позиції - ваш знак Сонця, знак Ансценденденту, знак Місяцю (де шукати ці знаки у своїй Натальній карті дивіться в хайлайтс «шпаргалка»)

♈️Овен:

2 дім- Завершення робочих контрактів, звільнення, зміна роботи, зміна фінансових відносин.

Позбавляйсь від усього що блоку ваші фінанси, позбавляйтесь боргів.

♉️Тельці:

1 дім- Признання, успіх, новини які змінять ваш статус чи життя.

Позбавляйтесь від комплексів, поганих звичок. Зміна образу та зовнішнього вигляду.

♊️Близнюки:

12 дім- Зміни по темах еміграції, подорожей, переїздах. Ви можете змінити країну, місце для життя. Отримаєте рішення по зміні документів чи візи.

♋️Раки:

11 дім- Затемнення в секторі відомості, виступів на велику публіку, блогу у соцмережах, онлайн бізнесу. Можливо ви давно планували щось з цьогоріч але ніяк не вдалося- зараз буде кульмінація в цих сферах.

♌️Лев:

10 дім - Затемнення у секторі репутації, відомості, ваших цінностей і статусу. Будете розходитися з кимось в бізнесі чи карʼєрі. Або зʼявиться нова відповідальність, новий статус чи нова ідея. Можете наважитись на власну справу (але починати раджу не раніше 14 листопада)

♍️Діва:

9 дім - Затемнення у секторі навчання, розширення кордонів як фізичних так і внутрішніх.  Ви приймете остаточне рішення  стосовно своїх знань, чи країни проживання, можливо навіть зміна статусу чи знайомство з іноземцями.

♎️Терези:

8 дім - Затемнення принесе кульмінацію у питання фінансів, спадщини, зміна банку чи вкладень. У вас в цей час буде дуже сильна інтуїція - слухайте її.

♏️Скорпіони:

7 дім - Кармічна перевірка ваших стосунків з партнерами та іншими людьми нарешті завершується. Ви можете прийняти якесь грандіозне рішення стосовно ваших відносин з людьми/партнерами. Для вас будуть відкриватися секрети про інших людей.

♐️Стрільці:

6 дім - усі питання стосовно здоровʼя, образу життя, робити - завершуються. Ви можете закінчити лікування чи пошуку діагнозу. Також зміни в роботі - нова посада, отримання диплому, нова професія. Саме час відмовитись від поганих звичок, від зайвої відповідальності, неулюбленою справи. Звільняйте місце для нової енергії благополуччя.

♑️Козероги:

5 дім - зміни та новини стосовно ваших вподобань, сексуальних стосунків, мрій, віри та дітей. Завершуються ваші проєкти. Кульмінація ваших бажань, ви нарешті зрозумієте чого вам дійсно хочеться і в що ви вірите.

♒️Водолії:

4 дім - вас чекає переїзд чи продаж/покупка дому. Хтось нарешті завершить ремонт і переїде у своє житло. Ви можете прийняти рішення стосовно житла, родичів або ж навіть віддаленої роботи.

♓️Риби:

3 дім - на передній план вийдуть ваші стосунки з родичами, онлайн бізнесом, авто, технікою/гаджетами. До вас будуть звертатися ваші родичі, брати, сестри за допомогою чи порадою. Можлива зміна транспорту.

Було цікаво? Підписуйтесь на мої соцмережі 🤝

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Астро подруга
Астро подруга@odarka_astro

Астрологія

31.2KПрочитань
1Автори
15Читачі
На Друкарні з 22 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається